• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to sie ciesze ze chroni ale ja musle ze moze za gleboko albo co i mnie kulo bedzie wole nie probowac do usg a pozniej zapytam gina co on o tym sadzi

Podobno że macica idealnie chroni dziecko i przytulanki fasolka odczuwa jako przyjemne kołysanie. Więc obaw że coś się stanie z dzidziulkiem raczej nie ma. Gorzej jeżeli Ty odczuwasz jakieś blokady w głowie.

ale to moze w tych wyzszych miesiacach jak plod jest juz duzy a nie jak sie rozwija

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Super, ten moj lekarz to jakis pacan chyba jest. Dobrze ze go zmieniam :tak: on stwierdził ze mam niepodność wtórną, a to dotyczy kobiet, które drugi raz się starają o dzidzie. A ja nigdy w ciąży nie byłam!! Co za lekarz:angry:

Ci lekarze to czasami naprawde.. przechodzą sami siebie..
Mój lekarz jest naszczęście świetnym fachowcem.. jeżeli fasolka zawitala w moim brzuchu to termin bede miec na listopad i mam nadzieje że to właśnie on bedzie odbierał poród.. :-)

Krzysztof Polak może któraś z was go kojarzy.. :-)

Oj trudno trafić na prawdziwego specjalistę...
Ja postanowiłam że jak wkońcu się fasolka pojawi to wybiorę się do dr Rogiewicza -> tego który udziela się w DD tvn. Ma klinikę pod Warszawą.

Dobra...ja zmykam do fryzjera! Trzymajcie kciuki żebym po wyjściu wyglądała normalnie. ;-)
do później :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze dziewczyny!!!
Jak mnie to forum wpiiiii... Wlasnie sie naprodukowalam, zrobilam wyslij i jeszcze raz mi sie tablica odpowiedzi ukazala!:wściekła/y::angry::wściekła/y:
Dowiedziaąłm sie, ze jak to HSG jest robione RTG to nici z fasolki w tym cyklu, bo promienie zabija je :(
Wzięłam telefon do szpitala i dzosiaj zadzwonie dowiedzieć sie...bo wtedy cała ta akcja z lekarzami i wolnym nie am sensu :(

Trzymajcie kciuki, zeby szpital miał sprzet USG ;D

Uciekam do pracy ...zycze miłego dnia
Ja slyszalam rozne opinie na temat tego badania RTG. Niektore babki zachodza w cyklu, w ktorym milay go robione i jest oki. Wiec moze nie masz sie czym martwic... A Tobie lekarz to mowil?

A powiem Wam jeszcze że wczoraj w Złotym Tarasach spoktałam Dodę z Nergalem. Ale jest franca śliczna...ale jaka chuda sie zrobiła :szok: ręce to jak patyczki miała
Wow. To widze, ze wielkim miescie z "wielkimi" ludzmi bywasz;-)
Kobiałki czy możecie polecić jakieś testy owulacyjne, takie żeby wychodziły, a nie były badziewne jak te które zamówiłam w allegro ?!?
Mi zadne nie wychodza jak powinny. A kupilam nawet w atece, zeby miec pewnosc, ze nie sa ferelne i tez dupa...
Ale suzi chyba pisala, ze jej tez wychodzily negatywne, a owulka przeciez byla:tak:
Podobno że macica idealnie chroni dziecko i przytulanki fasolka odczuwa jako przyjemne kołysanie. Więc obaw że coś się stanie z dzidziulkiem raczej nie ma. Gorzej jeżeli Ty odczuwasz jakieś blokady w głowie.

Mi kumpela mowila, ze jej lekarz twierdzi, ze mozna sie bzykac, ale sperma nie moze sie dostac do pochwy (czyli gumka lub stosunek przerywany). Ale czemu to nie pamietam, bo bylam po winku;-) Jutro spytam jeszcze raz:tak:

Mi kumpela mowila, ze jej lekarz twierdzi, ze mozna sie bzykac, ale sperma nie moze sie dostac do pochwy (czyli gumka lub stosunek przerywany). Ale czemu to nie pamietam, bo bylam po winku;-) Jutro spytam jeszcze raz:tak:[/QUOTE]
to daj znac co i jak nagadam mezulkowi hehe

Hej dziewczynki.Mnie się to forum w ogóle nie podoba.przed chwilą musiałam się nie wiem czemu 2 raz logować ale nie ważne;-) wiecie co nie wiem czy ja nie mam jakiegoś pecha.dzisiaj po raz 8 nie zdałam egz na prawko:szok::angry: mam już dosyć i zwyłam się i załamałam.a jeździć naprawdę umiem i nie zdaję przez głupoty i tyle kasy już zmarnowałam że szok:-( widzę że fasoleczki nam rosną w brzuszkach i że taka tu fajna dziś atmosfera:-) dlatego tak tu lubię zaglądać.wszystkie smutki idą w las:tak: fajne po prostu jesteście babeczki:tak: maćku Ty już gdzieś pisałaś na temat swoich pozytywnych odczuć co do forum, ja mam to samo kochana.

reklama
Hej dziewczynki.Mnie się to forum w ogóle nie podoba.przed chwilą musiałam się nie wiem czemu 2 raz logować ale nie ważne;-) wiecie co nie wiem czy ja nie mam jakiegoś pecha.dzisiaj po raz 8 nie zdałam egz na prawko:szok::angry: mam już dosyć i zwyłam się i załamałam.a jeździć naprawdę umiem i nie zdaję przez głupoty i tyle kasy już zmarnowałam że szok:-( widzę że fasoleczki nam rosną w brzuszkach i że taka tu fajna dziś atmosfera:-) dlatego tak tu lubię zaglądać.wszystkie smutki idą w las:tak: fajne po prostu jesteście babeczki:tak: maćku Ty już gdzieś pisałaś na temat swoich pozytywnych odczuć co do forum, ja mam to samo kochana.

Niop pislam, ze ta terapia dziala :o)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry