reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosiuniu to wez cos szybciutko niech migiem przejdzie..... zdróweczka życzę duuuuuzo i aby staranka nawet mimo wszystko sie odbyly :)

ojojoj hmm no a moze nie potrzebne bedzie to badania droznosci moze ziolka juz zadzialaly moze sie jeszcze wstrzymasz mimo wszystko????

no to nizle a ktory to dzień cyklu przypomnisz???? moze objawy owulki czytalam i zreszta tez mialam tak ze w trakcie owulacji dopadały mnie mdłości ...

bidulko to sie niezle w nocy umeczylas <tulam>

ja dzis tez testowalam i znow nici tylko ze jestem juz po terminie @ a Ty z tego co wyczytalam jeszcze przed wiec jeszcze nic straconego...
ja dzis poszlam na bete ale chyba sie @ zbliza wielkiimi krokami..... :((((
ale to nic zaczynam pic swoje zioleczka ( polecone od Goralki : ) i sprawdzone )- mam nadzieje ze zadziałaja :)
ja mam 12 dzien cyklu a wczoraj kul mnie prawy jajnik a dzis bolal lewy i juz sama nic niewiem a owu powinna byc z prawego ale jutro sie wszystkiego dowiem:tak:

kurcze ledwo was doczytalam i juz musze zmykac meza do pracy budzic :baffled: lece wroce za godzine papapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja własnie baly serek wcinam z dzemikiem truskawkowym- tylko ze ten serek to od tej mojej góralki taki prawdziwy z mleka prosto od krowki ... mmmmm pychaaaaaaaaaa
ogorki i mielone beda jutro :-p

mowie Wam i jeszcze mam kielbaske wedzona tez przez nich mmmmm az mi slinianki pracuja
nie ma jak naturalne i prawdziwe jedzonko stwierdzialm ze jak bede w ciazy to sie chyba tam przeprowadze bo rodzice moi maja domek w gorach i obok tej naszej goralki wiec pojade i bede sie zdrowo odzywiac ...

oj kiedy to bedzie..

ojojoj ale bola jajniki latam tylko co chwile do kibelka i sprawdzam wkladke kurna olek a ja akurat w środe jade na konferencje i wracam w czwartek - to bede miec zarabiscie jeszcze z moim mega okresem jak zwykle na takie wyjazdy to bedzie wrecz cudownie:wściekła/y::angry:

Ostatnia edycja:
Witam, jestem nowa tutaj na forum, jak zresztą widać.
Mam 24 lata, z moim mężem jesteśmy małżeństwem 1,5 roczku i od tego cyklu zaczynamy starania o dzidzię. Póki co gin. zlecił mi badania i powiedział że nie ma przeciwwskazań co do ciąży i następnym razem na wizytę to już po pozytywnym teście.....
Trzymajcie kciuki :)
Pozdrawiam,
A.

Tośka nie ma co się martwić:)
Może faktycznie w takim przypadku odpuście sobie ten miesiąc,może właśnie tego teraz potrzebujecie a w następnym działajcie,życzę aby był owocny:))
a ja mysle ze wlasnie jak teraz odpuscisie i pokochacie sie na luzie to ze wlasnie sie uda :)

ale wroć... Tosia mowiła ze w tym cyklu zachodz to neich nie gada głupotek!!!! o jakimkolwiek odpuszczaniu staranek ..... bo w dupala przyłożę!!!!!

Mam 24 lata, z moim mężem jesteśmy małżeństwem 1,5 roczku i od tego cyklu zaczynamy starania o dzidzię. Póki co gin. zlecił mi badania i powiedział że nie ma przeciwwskazań co do ciąży i następnym razem na wizytę to już po pozytywnym teście.....
Pozdrawiam,
A.
Witaj :)
trzymam trzymam kochana oby udało sie od razu :)

a ja własnie baly serek wcinam z dzemikiem truskawkowym- tylko ze ten serek to od tej mojej góralki taki prawdziwy z mleka prosto od krowki ... mmmmm pychaaaaaaaaaa
ogorki i mielone beda jutro :-p

mowie Wam i jeszcze mam kielbaske wedzona tez przez nich mmmmm az mi slinianki pracuja
nie ma jak naturalne i prawdziwe jedzonko stwierdzialm ze jak bede w ciazy to sie chyba tam przeprowadze bo rodzice moi maja domek w gorach i obok tej naszej goralki wiec pojade i bede sie zdrowo odzywiac ...
Zazdroszcze! :o) Ja tez lubie swojskie zarelko.

Pozdrawiam,
A.
Witam!
To na fajnego gina trafilas, skoro Cie na badania wyslal... Ja jak poszlam i powiedzialam, ze zaczynam starania i moze bym sie przebadala to stwierdzil, ze wymyslam...
Powodzenia!

Zazdroszcze! :o) Ja tez lubie swojskie zarelko.

Witam!
To na fajnego gina trafilas, skoro Cie na badania wyslal... Ja jak poszlam i powiedzialam, ze zaczynam starania i moze bym sie przebadala to stwierdzil, ze wymyslam...
Powodzenia!
co do zarełka to zapraszam :)

no to fakt rzadko sie zdarza ze lekarze od razu wyzylaja na badania raczej mowia: prosze sie starac jak nic nie bedzie wychodzic to prosze do mnie wrocic... ehhh Ci lekarze....

i jeszxcze jak czlowiek mowi ze chce badania na to i nato to on mowi wlasnie ze wymyslamy i zeby nie czytac w tym inrternecie tyle bo on/ona jest lekarzem i wie najlepiej <zły>
o tak dalm upust mojemu pms-owi hehehe

gdzie Was poniosło... pewno na innych forach smigacie :( a ja tu samiutka :( jak tomcio paluszek ... ;p

witam
jestem tu od niedawna i mam pytanko:)
po jakim czasie od stosunku (w pierwszy dzien dni plodnych) mozna zrobic test?
dodam ze mam cykle 33 dniowe, pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to 1 luty.
wsedzie na testach pisze ze mozna robic w dniu spodziewanej @.
ja mam jednek testy bardziej czule o czulosci 10 czegos tam.
Myslicie ze jak bym byla wciazy pokazalo by juz?
@ powinnam dostac w sobote tj 6 marca.
prosze o popoc

hej dziewczyny :-)
hej hej widzę że chyba za 2 dni testujesz dobrze mysle???? czy to moze jakies inne wydarzenie??? :)

witam
jestem tu od niedawna i mam pytanko:)
po jakim czasie od stosunku (w pierwszy dzien dni plodnych) mozna zrobic test?
dodam ze mam cykle 33 dniowe, pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to 1 luty.
wsedzie na testach pisze ze mozna robic w dniu spodziewanej @.
ja mam jednek testy bardziej czule o czulosci 10 czegos tam.
Myslicie ze jak bym byla wciazy pokazalo by juz?
@ powinnam dostac w sobote tj 6 marca.
prosze o popoc
Witaj :)
ponoc te najczulsze testy potrafia wykryc ciąże nawet dni po zapłodnieniu- ale ja nie wiem czy ktos tak szybko uzyskal info o ciazy....
mozesz sprobowac ale moze poczekaj do terminu @ ... te testy roznie wychodza a to zalezy indywidualnie od organizmu tzn jak szybko - jesli doszlo do zaplodnienia przyrasta hormon hcg czyli gonadotropina kosmówkowa....
hmmm nie wiem co Ci doradzic :) a wiesz że miałas owulację ????

reklama
no wlasnie nie wiem kiedy zrobic ten test...
czy poczekac do soboty..czy nie..

wydaje mi sie ze mialam (bol jajnikow)
jestem na starcie wiec dokladnie nie wiem jak sprawdzic czy mialam owulacje :>
napewno dni plodne;)

Do góry