reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć Dziewczyny
Witam wieczorowo...ciezkie dni, mam mało czasu...po południu wpadłam na chwile i poczytaąłm wiekszosć postów.

dzieki, zeście się odniosły do tego mojego HSG...rano weszłam na Boćka i p[rzeczytałm post jakieś dziewczyny, ze po tym badaniu RTG jajeczko będzie do niczego i jakoś zgłupiałąm...cały dzien miałam do kitu...myślę sobie miesiac starcony, chyba się ugryze. ja tu armie ginów zarezewowoałam, a tu lipa :(

No ustaliłam, że mam to badanie RTG, ale też juz tak kombinowłąm, ze pronmienie to zszkodza ewentualnej fasolce, a nie jajeczku w razie czego. Przecież prosi się o zgłoszenie, ze kobieta jest w ciazy, a nie, ze planuje ciaże :D
Bo ja nie wiem czy już wspominałam, ze ja w tym cyklu zachodze :D :D :D

reklama
AAAAA zapomniała zapytac czy są jakieś fasolki?
wieczorku nie zdołam nadrobic...co ogólnie słychac, ajkies nowinki?

witam Nowe staraczki:-D

cześć Dziewczyny
Witam wieczorowo...ciezkie dni, mam mało czasu...po południu wpadłam na chwile i poczytaąłm wiekszosć postów.

dzieki, zeście się odniosły do tego mojego HSG...rano weszłam na Boćka i p[rzeczytałm post jakieś dziewczyny, ze po tym badaniu RTG jajeczko będzie do niczego i jakoś zgłupiałąm...cały dzien miałam do kitu...myślę sobie miesiac starcony, chyba się ugryze. ja tu armie ginów zarezewowoałam, a tu lipa :(

No ustaliłam, że mam to badanie RTG, ale też juz tak kombinowłąm, ze pronmienie to zszkodza ewentualnej fasolce, a nie jajeczku w razie czego. Przecież prosi się o zgłoszenie, ze kobieta jest w ciazy, a nie, ze planuje ciaże :D
Bo ja nie wiem czy już wspominałam, ze ja w tym cyklu zachodze :D :D :D

no wspominalas wspominalas :)
ja tez zachodze no chyba ze zaszlam ale to sie jutro okaze....
kurcze powinnam zmykac aby popracowac troszku ale mam jakiegos leniucha jeszcze troszke posiedze ...

a wlasnie sobei wcinam poramancze i grapefruty ;p mmmm pychotka

Ostatnia edycja:
heheheh no powiem Ci ze pomysl niezły ale sie usmialam... od razu mi sie przypomnialo jak w podstawowce na zadanie domowe z biologii zadzilismy fasole hehehe ;)
no ja sie uparlam ze w marcu bedzie fasolka jak nie w brzuchu to taka a ciul wazne ze bede miala i bede sie do niej usmiechala :-D jak glupi do sera :laugh2::-D

reklama
no wspominalas wspominalas :)
ja tez zachodze no chyba ze zaszlam ale to sie jutro okaze.... ..

no to się rozumie, ze marzec miesiac fasolek.... u 3 jak dobrze zrozumiałam juz rosna :D ;D
tzrymam kciuki za Was Kochane...nie dołowac sie za duzo...

na marcu życie się nie kończy...zobaczcie u mnie poprzedni cykl...lipa na maxa, nowy cykl nowe nadzieje...

Ostatnia edycja:
Do góry