no koniecznie musimy !!!zajdźmy wszystkie w tym miesiącu to jeszcze na mamy 2010 się załapiemy
![]()
reklama
dziewczyny o co chodzi z tymi podziękowaniami?

ja, zabka i ty do działania ;D lopop wszystkie w marcu zachodzimy...cześć kochane widzę że zwarte i gotowe do działania jesteście lub do testowania:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny o co chodzi z tymi podziękowaniami?![]()
mozna podziekowac za mile slowa komus np
dziewczyny mam pytanie czy pojawia wam sie ze dodano nowy watek bo przy tamtej stroncemialam taka opcje a teraz nieeee , i czy mozna to jakos ustawic bo ja to laik w tych sprawach
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no tak oczywiście i wszystkie na porodówce spotkamy się tylko w swoich miastach- termin na gwiazdkę?ja, zabka i ty do działania ;D lopop wszystkie w marcu zachodzimy...![]()
mozna podziekowac za mile slowa komus np![]()
rozumiem...a czemu to ma słuzyć?
albo sie umowimy w jednym miescie i bedziemy zasowac mase kilometrow do jednego miasta zeby urodzic razem i razem sie bedziemy darly o znieczulenieno tak oczywiście i wszystkie na porodówce spotkamy się tylko w swoich miastach- termin na gwiazdkę?
a jak juz urodzimy to bedziemy spiewaly BABYBOOMKI URODZILY I MARZENIA SWE SPELNILY!!!!!

no olkale ktoś ci dziękuje bo mu np. pomogłaś podniosłaś na duchu, może inny kolor dostaniesz od tych dziękowań? albo będziesz wyróżniona.rozumiem...a czemu to ma słuzyć?
po prostu coś wstawili żeby nam tutaj zmienić bb jakiś tam pretekst
reklama
Podziel się:
zajdźmy wszystkie w tym miesiącu to jeszcze na mamy 2010 się załapiemy