reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Boze znalazłam kabel wiecie gdzie go miałam w torebce cały czas a juz chcialam pokoj do góry nogami wywracac bo co rozpłynął sie? a ja go caly czas mialam przy sobie heeh

reklama
Boze znalazłam kabel wiecie gdzie go miałam w torebce cały czas a juz chcialam pokoj do góry nogami wywracac bo co rozpłynął sie? a ja go caly czas mialam przy sobie heeh

nie ma jak ciążowe roztargninie:-D
ja ostatnio rozmawiałam z mamą przez komórkę i chodzę po całym domu i szukam swojej komórki w końcu taka zdenerwowa pytam męża nie widzialeś mojej komórki?? on na to masz ją przy uchu:-):-):-)

hej mamuśki !
ja dzis latałam cały dzień ale pozalatwiałam wiele spraw, zapisałam sie do szkoły rodzenia w szpitalu, zaczynam od poniedziału wykład a we wtorki i czwartki ćwiczenia......byłam na oddziale noworodkowym zobaczyc sie z moim lekarzem ile tam słodkich noworodków mamusie wożą ,zawiniete w beciki :-) aż mi sie łezka zakreiała i już nie moge sie doczekac czerwca :-)

z mniej optymistycznych rzeczy to dopadła mnie rwa kulszowa , macia i uciska na nerw i ledwo chodze :-( boli od krzyża przez lewy posladek, nie schylam sie bo ym nie wstała chyba....... a jutro zaczynam praktyki na odziale szpitalnym z cukrzykami - oby do rana było lepiej.

czy Wam tez brzuchy rosna teraz jakby 10 razy szybciej??? ja mam co dzien to wiekszy !!!!!

nie ma jak ciążowe roztargninie:-D
ja ostatnio rozmawiałam z mamą przez komórkę i chodzę po całym domu i szukam swojej komórki w końcu taka zdenerwowa pytam męża nie widzialeś mojej komórki?? on na to masz ją przy uchu:-):-):-)
no ale nam wszystkpo można wybaczyć przynajmniej nasi męzowie maja z nas radości po pachy
udało soe wkleic foteczki robilam je z filmu wiec moze nie najlepszej jakości ale mysle ze sie domyślicie co gdzie jest:)

.

czy Wam tez brzuchy rosna teraz jakby 10 razy szybciej??? ja mam co dzien to wiekszy !!!!!

no ja tez mam wrazenie ze moj z dnia na dzien to wiekszy jest no juz teraz beda coraz wieksze :)

lece spac dziewczyny po dniu wrażen jestem wykończona DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem w domu :-D To był jeden z najdłuższych dni w moim życiu :tak: Najpierw 4 recitale chopinowskie w Tucholi (dziś jest 200 setna rocznica urodzin CHopina), a później jeszcze prawie 6 godzin w pracy... Tyle się działo, że nie zdążyłam poczuć zmęczenia :-D...
Z Piotrusiem mąż był u lekarza i niestety skończyło się na antybiotykach.... :-( Trudno, przynajmniej przestanie się męczyć biedulek z kaszlem....

Anik- zdrowka życzę!
neti- take mi się zdawało, że masz rodzinną :-) no to tym bardziej fajnie, że Cię tu mamy :-)
cobra- to jutro razem będziemy wizytować :-)
ewuś- mi też się podoba Szymon i Jakub- dorośle i elegancko i "apostołowo", a zdrobnienia też podobne- Kubuś i Szymuś :-)
Wiolunka, sochi, Ewa1981- witajcie
czarnawiedźma- dobrze , że wizyta ok... z tym znieczuleniem to ja też mam rozterki, bo szpital w którym rodzę ma zzo w ofercie, ale płatne 300 zł i trochę mi szkoda kasy, tak sobie myślę, że przecierpię, a później kupię coś ładnego niuni, ale pewnie przyjdzie co do czego i wymięknę :confused:
Kasiulka- gratuluję wizyty, Haneczka prześliczna!!!
paula24211- no proszę, maleństwo przekroczyło kilogram! Gratuluję, cudownie!
gosiagro- "masz ją przy uchu"- normalnie padłam :-D:-D

Idę czytać bajki :-) a jutro wieczorem po pracy wizyta! Już się nie mogę doczekać :-)

CZesc dziewczyny wrócilam z wizyty malutka jest boska byla taka żywa ze az lekarz sie smiałz niej he heh
a wiec wszystko jest w porzadku szyjka zamknieta jak byc powinno, malutka jest o tydzien starsza i waży juz nie zgadniecie..... 1020 gram normalnie byłam w szoku Kasiulki to kruszynka myslaalm ze nasz tak okolo 900 gram bedzie wazyc a tutaj juz pond kilo.... najważniejsze to tez to ze nic nie doleciało... chcialam dodac fotki ale gdzies zapodzialm kabel od telefonu zeby zgrac zdjecia i jestem zla ale jak tylko go odnajde to wstawie moją bąblinke Kochana...
Teraz lece spac ciesze sie ze reszta wizyt udana tez i witam nowe czerwcóweczki dużo Was dzisaij przybyło:-):-):-):-)

Brawo brawo! Gratuluję przekroczenia pierwszego kilograma:-Da tak poważnie to cieszę się że wszystko w porządku:tak:

reklama
A ja się chciałam pochwalić,że 22 marca mam sesję zdjęciowa z brzuszkiem, właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, która jest fotografem i mnie normalnie ochrzaniła przez telefon,ze ja jeszcze u niej nie byłam, a powinnam co najmniej raz w miesiącu,żeby sobie mogła popstrykać zdjęcia mojego rosnącego brzuszka. Już się nie mogę doczekać, bo Ona robiła Nam sesje ślubną i zdjęcia Patrykowi takie profesjonalne w studio i wyszły bosko.

Do góry