reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

24am24 Po tym jak zacytowałam Twoją odpowiedź widzę ze chyba suwaczek masz w złym miejscu wklejony...wklej go tam -> mój profil->panel kontrolny->edytuj sygnaturę i tutaj wklej link do suwaka

reklama
Żabko odpisała mi ta kobietka z allegro odnośnie tych testów owulacyjnych Clearblue (z buźką)...Ma jeszcze i dzisiaj ma je wystawić. Będzie można zamówić.

Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro. tu dla przypomnienia link i po przedmiotaxh użytkownika będzie można znaleźć tą aukcję.
dzieki ale ja je pewnie zamowie dopiero po wyplacie narazie jestem splukana bo wydalam kase na usg , tabsy dla meza(cynk) , i folik dla mnie i witaminki ale dzieki ze podalas mi link juz sobie go dodalam do zakladek:tak:

ok a pytalas sie jej czy mozna u niej paski zamowic????

Na razie czekam aż mi odpisze czy ma więcej sztuk. A szczerze przyznam to o paski zapytać zapomniałam.

Nie ma tych dodatkowych pasków, ale może mieć więcej sztuk->właśnie odpisała.

Ostatnia edycja:
Witam Was kobietki kochane.jestem tak od Was uzależniona że zamiast brać się za jakieś porządki to siedzę sobie i Was czytam:-) zabko kochana nie przejmuj się tak tym co powiedział lekarz bo nie wiadomo kiedy Ty po tabsach zajdziesz w ciążę bo u każdej kobiety to wygląda inaczej.są takie co od razu zachodzą.myśl pozytywnie i fasoleczka przyjdzie do Ciebie:tak: ja też żałuję że 2 lata brałam tabsy i to dosyć silne.odstawiłam je 5 miesięcy temu a już 4 cykl się staram.boję się iść do lekarza ale chyba pójdę jak ten miesiąc znów będzie bez dzidzi.ale wiecie co dziewczynki wiosna nadchodzi,teraz powinnyśmy wszystkie zaciążyć:-)

Svensonka jak się czujesz słońce?jakieś dolegliwości nękają?wizyta u gina w połowie marca tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podobno z Anglii ma. A u Was ile kosztuje ten teścior ?

Clearblue Teststickor till Clearblue Fertilitetsmonitor
ceny sa tez podane nie oszukancze hehe korona stoi 3,8 wiec jakby jakas chciala to chetnie kupie
pomoc zawsze nawzajem mozemy

Svensonka jak się czujesz słońce?jakieś dolegliwości nękają?wizyta u gina w połowie marca tak?

witam kochana ja czuje sie wysmienicie mam dobry humor i dobry apetyt troszke senna popoludniami ale pozatym super
tak usg mam 15 marca wiec trzymam kciuki aby sasoleczka bila wlasnym serduszkiem i rosla
apetyt jak zwykle na ogorki kiszone ostre i kwasne pewnie znow synek hehe
co tam u ciebie kruszynko????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry