Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki ale ja je pewnie zamowie dopiero po wyplacie narazie jestem splukana bo wydalam kase na usg , tabsy dla meza(cynk) , i folik dla mnie i witaminki ale dzieki ze podalas mi link juz sobie go dodalam do zakladekŻabko odpisała mi ta kobietka z allegro odnośnie tych testów owulacyjnych Clearblue (z buźką)...Ma jeszcze i dzisiaj ma je wystawić. Będzie można zamówić.
Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro. tu dla przypomnienia link i po przedmiotaxh użytkownika będzie można znaleźć tą aukcję.

ok a pytalas sie jej czy mozna u niej paski zamowic????To ja w takim razie zamówię ten. I zobaczymy jak przyjdzie.
ok a pytalas sie jej czy mozna u niej paski zamowic????
Żabko odpisała mi ta kobietka z allegro odnośnie tych testów owulacyjnych Clearblue (z buźką)...Ma jeszcze i dzisiaj ma je wystawić. Będzie można zamówić.
Clearblue digital testy owulacyjne, 7szt 30%taniej (909277563) - Aukcje internetowe Allegro. tu dla przypomnienia link i po przedmiotaxh użytkownika będzie można znaleźć tą aukcję.
cwana bestia haha kupila gdzies i sprzedaje hehe
ja też żałuję że 2 lata brałam tabsy i to dosyć silne.odstawiłam je 5 miesięcy temu a już 4 cykl się staram.boję się iść do lekarza ale chyba pójdę jak ten miesiąc znów będzie bez dzidzi.ale wiecie co dziewczynki wiosna nadchodzi,teraz powinnyśmy wszystkie zaciążyć:-)Podobno z Anglii ma. A u Was ile kosztuje ten teścior ?
Svensonka jak się czujesz słońce?jakieś dolegliwości nękają?wizyta u gina w połowie marca tak?