reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

a my bylismy na spacerze, teraz moje dziecie spi, a wiecie ze cieplo jest? pomino tego ze tyle sniegu jeszcze lezy to pachnie ewidentnie wiosna. Ale to wszystko sie topi...pelno blota na poboczach.... Ja wpieprzam racuchy z jablkami w ramach diety odchudzajacej hihihi

ewa p - wlasnie dokladnie poprzednia wielkanoc spedzilismy w knajpce na obiedzie i po krzyku ;-)

reklama
PAWIMI-dobrze widzialam,ze jedna z chust byla zakladana na jedno ramie???jesli tak,to bede chciala od Ciebie kupic,ale jak juz fasolka bedzie pod sercem-zaczynamy od czerwca!!:)))

PAWIMI-dobrze widzialam,ze jedna z chust byla zakladana na jedno ramie???jesli tak,to bede chciala od Ciebie kupic,ale jak juz fasolka bedzie pod sercem-zaczynamy od czerwca!!:)))
wszystkie ktore mam sa w ten sposob zakladane u nas to sie nazywa sling a IzaBK nazwala je pouch, jak wejdziesz na stronki ktore tu wrzucalam obydwoch firm to sa pokazane sposoby ich zakladania na malutkich i starszych dzieciaczkach tez, jest nawet filmik z instruktazem. A mi przed chwila przyszedl nowy wozek, Cybex Callisto w przepieknym fioleciku a poniewaz mam cudowna dyzajnerska torbe w podobnym fiolecie a wozeczki byly na niezwyklej promocji takiej ze dla maniaczki wozkowej az grzechem byloby sie nie pokusic to owszem, skorzystalam :-D Wlasnie sie mu przygladam uwaznie a jutro pierwsza test drive ;-) Nie jest to nic rewelacyjnego jesli o sam wozek chodzi...., jedynie kolorek fantastyczny! Pod tym wzgledem dyzajnerom Cybexa nalezy sie duzy plus.

pawimi - moja branża to finanse :tak: ale chce wyjść, marzę o zmianie, tylko jesczze nie wymyśliłam na co...
szukałam tego cybex callisto we fiolecie, ale nie znalazłam... podeślij linka, bo jestem ciekawa :-) a do tej pory czym jeździłaś?

mama - to sie masz z tym imieniem :baffled::-) a z tym ZUSem to niezły numer :szok:

ja od paru lat wielkanoc spędzam na wyjazdach.. za to wyprawiam wielką Wigilię :tak:

dziś miałam zebranie w przedszkolu Eli... zgłosiłam się do występów. Rodzice - dzieciom. Bede deklamować pana Hilarego :) mam dwa tgodnie na przygotowanie, już kombinuję jakie rekwizyty przygotuję:-) planuję zrobić szalony show z bieganiem i krzykami... moja córcia musi być przecież ze mnie dumna :-D

Iza - no to show bedzie murowany i z pewnoscia cora bedzie dumna z takiego wystepu ;-) Swoja droga fantastyczny pomysl na zaangazowanie rodzicow w zycie szkolne wlasnych dzieci. Podoba mi sie taka idea. Ja zawsze biore czynny udzial w kiermaszach ksiazki ktore odbywaja sie dwa razy do roku w szkole mojego sredniego syna. Jednego roku to nawet caly tydzien tam spedzialm po 12 godzin dziennie pracujac najpierw nad dyzajnem calej sali, rozkladem ksiazek itd a pozniej dzielnie stalam za kasa ;-) i na koniec mega sprzatanie.... a jaki synus byl w siodmym niebie ze mama w szkole pracuje! Dla dzieci to jest jednak wazne nawet nie zdajemy sobie sprawy w jak duzym stopniu.

ja od paru lat wielkanoc spędzam na wyjazdach.. za to wyprawiam wielką Wigilię :tak:
My niestety nie mamy nikogo bliskiego w naszej okolicy wiec swiateczne wyjazdy do rodziny nie sa nam pisane. Rodzinke mam i to spora ale to dopiero za wschodnim wybrzezu a tu blisko na ironie losu nikogo.

tutaj jest strona Cybex'a http://cybex-online.com/site/uk/products/pushchairs/callisto.html
tutaj wozeczek w akcji i recenzja StrollerqueenReviews: CYBEX CALLISTO REVIEW
stronka sklepu Cybex Callisto Stroller - Purple

pawimi - moja branża to finanse :tak: ale chce wyjść, marzę o zmianie, tylko jesczze nie wymyśliłam na co...
to chyba podobnie jak ja....moja to doradztwo finansowe i ubepieczenia..juz od wielu, wielu lat, tez myslalam o zmianie ale to niestety przynosi mi spore i stale dochody, wiec troche strach zmieniac na cos niepewnego, zwlaszcza po tylu latach pracy.

a do tej pory czym jeździłaś?
dobre pytanie :-D moze czym raczej nie jezdzilam....no wiec przy Vincencie na poczatku byl Bugaboo Frog i Quinny Buzz, pozniej Silver Cross Dazzle, I'coo Pluto, Quinny Zapp, Bugaboo Bee, Peg Perego Aria OH, Baby Jogger City Mini, mialam tez Quinny Freestyle XL, Maclarena Thriump, Baby Jogger - typowa klasyczna trojkolowka do biegania taki starszy model, jakis Bebe Confort przytargany z Europy, maly skladak japonski firmy Combi.....to te byly przy Oliverze .....oj, bylo tego, sporo nadal jest bo te wozki kocham i traktuje jak kazde inne akcesoria ....jedni lubia kolekcje butow inni torebek a jeszcze inni chusty :-D:-D:-D :rofl2:
Zdaje sobie z tego sprawe ze ten Cybex to moj ostatni wozek bo maly za chwile odmowi wspopracy a poki co sprawia mamusi przyjemnosc i lubi sie wozic. Zreszta ten starszy tez szybko sie meczyl na wycieczkach i wszelakich wypadach wiec bardzo dlugo korzystalismy z wozkow za obopolna zgoda i wygoda:happy:

no nic, ale sie rozpisalam!!!:szok::szok:
lece do lozeczka, dobranoc i dzien dobry wam zycze bo wy niebawem juz budzic sie zaczniecie :tak:

witam sie rankiem:tak:IZA-az sie wzruszylam jak napisalas,ze przeciez corcia musi byc z ciebie dumna po wystepie:tak::-Dto zwykle my-rodzice oczekujemy,ze nasze dzieci dadza nam powod do dumy a tu prosze-mamusia bedzie sie starac na przedstawieniu:laugh2:POGRATULOWAC!!!!!!I daj czadu:laugh2: PAWIMI- o matko i corko!!!!ile Ty mialas tych wozkow;-)a ja do mojej dwojki-raptem 3:dry:moze dlatego ,ze nie jestem maniaczka:laugh2::happy:MAUREEN-co tam mamuska u Ciebie-jak samopoczucie-juz nam teraz 1 ciezarowka zostalas na forum jak Ania urodzila:tak:ANIA-jak tam sprawy u Ciebie:confused:ZUZKUS-sprawa z praca rozumiem nadal na tapecie:tak:BODZIO-jak tam u Ciebie-maluchy zdrowe:confused:piszcie mamuski:rofl2:u mnie nawet troche slonka,wiec moze dzis wyjdziemy z Domisiem na spacer-wczoraj tak wiaaaaaaaalo:crazy:

Ostatnia edycja:
PAWIMI - tak, tak, dla dzieci zaangażowanie rodziców jest bardzo ważne, dlatego właśnie się zgłosiłam :-) pamiętam jaka była szczęśliwa moja córcia, jak prowadziłąm 2 lata temu loterię w przedszkolu :tak:
A w świeta ja nie do rodziny wyjeżdżam, my wyjeżdżamy DO WIOSNY :-D a na WIgilię rodzina przyjeżdża do mnie - mam największy stół :tak:
No z moją firmą nie jest tak różowo jak z Twoją.. ja pracowałam długo na etacie w korporacji, a jak zdecydowałąm się założyć biznes i rozwinąć skrzydła, to okazało się, że jestem w ciąży, a ciąża nie była łątwa i nie dalam rady dobrze rozkręcić firmy... eh, nikt nie mówił, że lekko będzie :baffled:
Wózek rewelacja - ja wiedziałąm, że tajemnica tkwi w kolorku, dlatego poprosiłam o linka :-) jak oglądałam go w innej kolorystyce, to taki zwyczajny był, ale TEN fiolet jest ... idealnie fioletowy! A kolekcja wózków imponująca :szok: ja mam jeden, ale za to buzz w kolorze capri :-D:-D gdyby nie to, że to buzz, to w ogóle bym wózka nie używała z racji chust umiłowania, ale buzzem się przejechac to co innego :-D

mama - takie czasy, że rodzice się starać muszą, żeby z tv i rowieśnikami wygrać, hehe

dziś idę na szczepienie, z intencją nieszczepienia... zobaczymy jak wyjdzie. Wy szczepicie dzieciaki?

reklama
IZA-tak,ja szczepie na te zalecane-kupowalismy te 4, 5 w jednym i dla corki i dla syna,dodatkowo zaszczepilam przeciw pneumokokom,ale np.na ospe nie szczepilam-rok temu przeszli-corka bardzo lekko-15 krost a syn MASAKRA:szok:Mial doslownie wszedzie-smarowalam Go i plakalam:-:)-(teraz Zuza ma szczepienie jak skonczy 5 lat,Domi ma narazie spokoj:tak:ja juz ogarnelam dom,zaraz wstawiam pranie i biore sie za obiad-dzis karkowka w sosie,kupilam ponad kg.zaraz podsmaze i dedzie sie dusic na wolnym ogniu.slonko sie przebija niesmialo-moze sie pogoda rozkula.;-)

Do góry