reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny :-)

no to pewnie też...:tak:

trzymam kciuki

ostro poszedł...ale zaraz wtórna...ja mam pierwotna czyli czym sie róznia?

tylko jak to się robi, nie mysleć....moze trzeba dotrzeć do takiego dna, ze juz przestaje zależeć, a mi zalezy ...

a na którą się zdecydowałas w końcu?

erba trzymam kciuki, zeby to 1,2 mm to była taka tyci tyci fasolka:tak:

no tak ostatni miesiac został by zdazycrodzić jeszcze w 2010...proponuję zmiane tytułu wątku w kwietniu na STARANKA BY ZASATAĆ MAMA OD 2010 roku

no współczuje takiego babsztyla...

no, ale jak trzeba, to trzeba zrobic...jest to jedno z badań, któe ma wyeliminować przyczynę...

to przynajmniej się wyspałaś

po to tu jestesmy...żeby sobie pomagać i wspierać...jeden dzień ja mam chandrę, drugi Ty...

zate wszystkie testy miałąbyś juz bete i pewność;-)

no a ja słyszałam, ze one potrzebują jakiegoś czasu w jajeczkach, zeby dojrzwec...jedna moja koleżanka mówiłą, ze jej gin mówił o seksie co 2 dzień, żeby były przedszkolaki a nie niemowlaki...

oj....:-(

nie stresuj sie, bo na to nie masz za duzego wpływy co zobaczysz...kciuki tzrymam cały czas...

:-D

no trzymam kciuki...
wtorna czyli maja ja kobiety ktore juz maja dziecko lu dzieci i w nastepna ciaze maja problem zajsc bardzo wiele kobiet tak ma a pierwotna to jak kobieta niema jeszcze dzieci

reklama
ja mam tylko brata mlodszego o 7 lat i sadze ze taka roznica wieku spora miedzy rodzenstwem to porazka :baffled:
mój brat jet młodszy odemnie o 4 lata spoko luzik...super braciszka mam, mamy swietny kontakt... taka różnica jest dobra

Witam wszystkich....ja po ostatnich 5 dniach stwierdzam że starania o dzidziusia to naprawdę ciężka praca :D:D
Póki co jestem wykończona a tu jeszcze 1 dzień do owu :)))
Trzymajcie kciukasy żeby się udało :))
Ja również trzymam kciuki za wszystkie starające się dziewczyny!!
ja też za ciebie trzymam kciuki :D

wtorna czyli maja ja kobiety ktore juz maja dziecko lu dzieci i w nastepna ciaze maja problem zajsc bardzo wiele kobiet tak ma a pierwotna to jak kobieta niema jeszcze dzieci
a ale ta wtórna to brzmi poważniej...ale nie ma sie co przejmować żabka to dopiero 3 cykl po odstawieniu...hormonki się uregulują po ziółkacj i szybko zajdziesz...

mój brat jet młodszy odemnie o 4 lata spoko luzik...super braciszka mam, mamy swietny kontakt... taka różnica jest dobra

ja też za ciebie trzymam kciuki :D

a ale ta wtórna to brzmi poważniej...ale nie ma sie co przejmować żabka to dopiero 3 cykl po odstawieniu...hormonki się uregulują po ziółkacj i szybko zajdziesz...
juz sie tak niezamartwiam stwierdziam dzis ze skoro narazie nici z fasolki bo owu niema to zabiore sie za diete i sobie machne diete kopenhaska bo sasiadka ja robila i bardzo zadowolona wic sobie schudne i niebede tyle myslala o starankach i moze jak zrzuce pare kilo to latwiej bedzie z fasolka i niebede sie tam martwila waga w ciazy :tak: bo bede miec nizsza wage wyjsciowa :tak::-D

;-)znikam dziewuszki na jakiś czas;-)
papatki

juz sie tak niezamartwiam stwierdziam dzis ze skoro narazie nici z fasolki bo owu niema to zabiore sie za diete i sobie machne diete kopenhaska bo sasiadka ja robila i bardzo zadowolona wic sobie schudne i niebede tyle myslala o starankach i moze jak zrzuce pare kilo to latwiej bedzie z fasolka i niebede sie tam martwila waga w ciazy :tak: bo bede miec nizsza wage wyjsciowa :tak::-D
no pewnie trzyeba poszukać innych zajeć...i nie mysleć tylko o fasolce...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zajaczek..JPGkoszyk..JPGciupcius..JPGbaranek..JPG jeeszcze jutro bede robic pisanke i kaczuszke :tak::-D

kurcze jak zmniejszylam to juz niewygladaja tak ladnie ale w rzeczywistosci wygladaja ladniej na zywo :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja w środku cyklu jestem, mam mnitoring prawie codziennie...jutro ide na badanie hsg...napisz mi proszę co wziełaś do szpitala jak byłaś..koszule czy dres w końcu?

i mam też pytanie czy lekarz mówił Tobie coś o ewentualnej ciazy w cyklu gdy było to badanie?

do batonika dziś chyba @ przyjechała :-(
maćku raczej nici, bo z owulka coś nie tak.
lopop w srodku cyklu, staranka lub juz po....tośka , lena podobnie...
żabka sama napisze bo jest on-line

suzi ma fasolke...
reszty nie pamietam...

Do góry