hej kochana ja je robie na sprzedaz na allegropiekne te rzeczy na swieta
a tesciory od mamy jeszcze niedoszly pewnie dojda dopiero za tydzien wiec jak co to dam znac jak ci je juz wysle 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej kochana ja je robie na sprzedaz na allegropiekne te rzeczy na swieta
a tesciory od mamy jeszcze niedoszly pewnie dojda dopiero za tydzien wiec jak co to dam znac jak ci je juz wysle 
no rośnie mi piękny pecherzyk, am dziś 15 mm, a mam 9 dc no i tak sobie myslałąm, ze jak dam rade to chciałbym spróbować w tym cyklu...lekarze mówiłi mi, ze lepiej nie bo kontrast bedzie w jajiku...ale gdyby coś wyszło to nic nie powinno sie stac..dlatego pytam...
to radzisz lepiej koszule nocną...a kapcie brałaś?
A iedy ostatnio badalas prl?na razie mówia to samo, ze chcą monitorować...zobaczymy dalej...ja i tak ostatecznie podejmuję decyzje...zawsze pytam dlaczego...
biore bromka i jeden mówił, ze jak chce to mam kontynuować, adrugi kazał odstawic...drugiego olałam i tyle...

no to superhej kochana ja je robie na sprzedaz na allegroa tesciory od mamy jeszcze niedoszly pewnie dojda dopiero za tydzien wiec jak co to dam znac jak ci je juz wysle
![]()
no boli boli...i wcale ne jest romatyczne jakby się mogło wydawac...Ano męczące, bo po 10 godzinkach w pracy, potem w domku 4 godzinki pisania mgr. i potem przytulaski z mężusiem przez ostatnie 6 dni owocuje jakimiś 4 godzinami snu na dobę
Przynajmniej z mężem podniesiemy naszą średnią)
ok dzięki, a jak Twoje badanie śluzu?tak kapcie brałam i raczej propnuję koszulę lub jakąs bardzo długą bluzkę
w poprzednim cyklu w 4 dc, miałam cos w górnej granicy normy...chyba ok 580, a norma do 700; braomka biorę 2-3 razy w tygodniu, najbliższe badanie ok 7-8 dpoA iedy ostatnio badalas prl?
Mi bardzo spadla, ale gin nadal kaze brac bromka. W przyszlym tyg ide sprawdzic, czy sie utrzymuje na pozadnym poziomie![]()
czy ktos wie gdzie tu jest Odswiez??? bo zeby zobaczyc nowa wiadomosc kto po mnie pisal ciagle musze klikac na staramy sie i znow dopiero na staranka by zostac mama 2010 wkurza mnie to