Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mnie wczoraj tak wzięło na zapiekankę....że pojechałąm na grudi koniec miasta po nią
wielka...... gorrąca,,pieczarki, kukurydza, kapusta pekińska, majonze z keczupem, prażona cebulka na to!!! MNIAM!!!! dzis znowu mi sie chce![]()
musialam sie zadowolic kanapkami, ciastkami i goracym rosolem :-)a mnie wczoraj tak wzięło na zapiekankę....że pojechałąm na grudi koniec miasta po nią
wielka...... gorrąca,,pieczarki, kukurydza, kapusta pekińska, majonze z keczupem, prażona cebulka na to!!! MNIAM!!!! dzis znowu mi sie chce![]()
Takie pyszności to ja swojego czasu tylko w Olsztynie na dworcu jadłam jak sobie przypomnę to aż mi ślinka leci. Ja narazie w pracy, zjadłam już całe swoje zapasy i to jakieś 2 godziny temu a teraz mi kiszki marsza grają. Niedługo będę do pracy brała cały bochenek chleba dziś wziełam 3 duże kanapki i do tego 2 marchewki 1 jabłko i nawet zjadłam śniadanie w domu i cały czas jestem głodna :-(
Pewnie wyskocze do sklepu w przyplywie desperacji 
muszę teraz zadzwonić do męża żeby zapiekankę mi kupił 

No ja wlasnie tak samo.. wszystko zjedzone, pomidor mi tylko zostal.. soki wypite, nawet cukierki z torby wyjadlam ( jakies mi sie zaplataly ).. nie wiem jak wytrzymam jeszcze ponad 2 hPewnie wyskocze do sklepu w przyplywie desperacji
![]()