powodzenia życzę i trzymam kciukiHej dziewczyny Ja Groszka czy tez Fasolki wypatruje od 3 latz mężem przebadani wzdłuz i wszerz. Monitoring cykli był kilka razy, a ja co miesiąc jestem w ciąży, dopóki nie pojawi się ta bestia - @ ;( Myślałam, że ma to podłoże psychiczne - więc kupiliśmy dom za Wrocławiem z piękną działką, świeże powietrze, własne warzywa i owoce. Żyć nie umierać - tylko dzidzi brak
Dzisiaj to już 4 dzień jak @ się spóźnia. Jajniki się odzywają, ale nie tak dokuczliwie jak przy @. lekkie zawroty głowy, senność a dzisiaj nawet zgaga. Czasami głupieję i nie wiem czy to sie naprawdę ze mną dzieje czy wmawiam sobie, ze tak jest
Testy ciążowe i owulacyjne kupowałam już w ilościach hurtowych. Czasem nawet kilka razy dziennie potrafiłam zrobic jeden. Echhh Mam juz zakaz ich uzywania
))))))))) Do szczęscia brakuje nam tylko lub też AŻ- naszego maleństwa... Mąż marzy o córeczce, a ja o zdrowym maluchu, nieważne czy to będzie córcia czy synuś
Wstępnie umówiona jestem na konsultacje na wtorek. Jeśli do tej pory nie dostanę @ .... o rany, oszalejemy ze szczęścia
Powiedzcie mi - od którego tygodnia widać ciążę na USG? Czy poprzez badanie krwi tez mozna potwierdzić, że maluszek się u mnie zadomowił? Jesli tak to kiedy najlepiej takie badanie wykonać? Pozdrawiam cieplutko
Cześć Kobietki!
jestem tu nowa, tak czytam wasze posty i jestem w podobnej sytuacji jak Wy.
15 grudnia 2009 poroniłam w 12 tc, od lutego staramy się ponownie o dzidzie (dopiero teraz możemy). Obecnie mam 17 dc a spodziewana @ jest na 16 marca. Mierzę temp codziennie o 6:00 rano od 20 lutego i doszłam do wniosku, że teraz nie mam owu, bo nie miałam skoku temp. W środę na wizycie gin potwierdził moje przypuszczenia - usg pokazało, cytuję: "jajnik okrągły a nie poszarpaną gwiazdę, która pękła" dostałam luteine 2x dziennie dopochwowo więc już ją biorę a od 3 do 7 dc mam brać clo. zobaczymy czy w kolejnym cyklu będzie owu - mam już zestaw testów owu i od pierwszego dnia po @ mierzę temp NOWYM TERMOMETREM OWULACYJNYM, polecanym tu przez koleżanki - właśnie zamówiłam :-)
Mam nadzieję, że będziemy się wspierać wzajemnie i już niedługo zobaczymy swoje upragnione ll :-)
Pozdrawiam i za wszystkie trzymam kciuki!
PS no właśnie - co to za ziółka???
cześć
zajrzyj ma wątek ziolłopijki....
powodznia życzę..oby tym razem poszłoHEj dziewczyny :-)
Zrobiłam w tym cyklu wbrew mojemu lekarzowi tzn nie wziełam od wczoraj rana luteiny zeby sprawdzic czy moze owulka powinna przyjść podczas jej brania i COOOO przed chwilą zrobiłam test owulacyjny ten magiczny od svensonki i uśmiechnięta gęba wyszła czy owulka lada chwila powinna być - wynika to z tego ze cudem boskim byłoby gdybym zaszła w ciąże w czasie owulki wynikającej z obliczeń i bóli -POPORSTU JEJ NIE BYŁOa ja od 16 dnia cyklu brałam lutke z nadzieją że podtrzyma mi fasolkę aaaaa i małą czerwoną plamke mam na wkładce czy znaczy że pęcherzyk albo dzisiaj pękł i sobię wędruje albo jest w trakcie :-) mój W. śpi ale jak się obudzi to go zgwałce
może się udaaaaaaaa
a ja od 16 dnia cyklu brałam lutke z nadzieją że podtrzyma mi fasolkę aaaaa i małą czerwoną plamke mam na wkładce czy znaczy że pęcherzyk albo dzisiaj pękł i sobię wędruje albo jest w trakcie :-) mój W. śpi ale jak się obudzi to go zgwałce
może się udaaaaaaaa
bo zawsze jak czytam posty żabki to mam wrażenie że jesteśmy strasznie podobne.pomijając że chyba jesteśmy w tym samym wieku