reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Olkale dobrze że masz wszystko drożne, może właśnie dlatego ciebie tak nie bolało.
Eee co tam nici ze staranek, działaj i tyle, nie zaszkodzi.
asiucha pytałam 4 ginów o to czy starac sie w cyklu z badaniem i wszyscy mówili, ze nie za bardzo...bo kontrast jest w jajniku, a to chemia, a potem zaraz ciaza by tam była...dziś lek na sali mi powiedział, ze ze wzgl na dawke promieni X nie za bardzo ciaza....

no ale powiedzieli też ze czesc kobet zachodzi po tym badaniu i rodzi normalnie...wiec zbałamuce meza...tylko go lekko oszukam, nie powiem mu o owu, bo on mówi,z e lepiej w ty cyklu nie, bo z fasolka cos moze byc tak...

reklama
cześc diewuszki:happy2: czytam sobie co u Was moje drogie... owulki się szykują no pięknie!!!!
U mnie też zabieg się szykuje bo szyjka mi sie skraca i rozwiera...tak szybko....no i szew mi założą..boje sie jak cholera ale dam rady....musze...:sorry2:

Spróbuj przecież przytulanki nie zaszkodzą. Ciekawe czy u mnie ziółka coś pomagają, to się okaże 15 marca bo idę do gina, może przynajmniej torbiel się zmniejszyła bo jeśli nie to jakiś hormony mi przepisze albo anty a tego bym nie chciała.
bardzo tego życzę, no i tego żeby cos pozytywnego Ci powiedział...

Witaj!
Trzymam kciuki za twoje II kreseczki.
Co do ziółek to wejdź na ziołopijki i tam poczytaj, masz dokładnie wszystkie przepisy, ja stosuje zestaw nr 1 Klimuszki i zestaw Dr. Treben na mięśniaki i torbiele.

dzięki asiucha-L napewno zajrzę do ziołopijek i poczytam co tam dają - trochę się boję, bo kiedyś jakieś ziółka piłam na odchudzanie i miałam taką rewolucję w jelitach, że prawie cały czas na dzbanku siedziałam....

asiucha pytałam 4 ginów o to czy starac sie w cyklu z badaniem i wszyscy mówili, ze nie za bardzo...bo kontrast jest w jajniku, a to chemia, a potem zaraz ciaza by tam była...dziś lek na sali mi powiedział, ze ze wzgl na dawke promieni X nie za bardzo ciaza....

no ale powiedzieli też ze czesc kobet zachodzi po tym badaniu i rodzi normalnie...wiec zbałamuce meza...tylko go lekko oszukam, nie powiem mu o owu, bo on mówi,z e lepiej w ty cyklu nie, bo z fasolka cos moze byc tak...

W sumie trochę masz rację ja jeszcze HSG nie miałam więc tak do końca to się nie interesowałam tym jeszcze. Ale może jak nie zajdę w ciągu 3-4 miesięcy to też mnie to czeka.

cześc diewuszki:happy2: czytam sobie co u Was moje drogie... owulki się szykują no pięknie!!!!
U mnie też zabieg się szykuje bo szyjka mi sie skraca i rozwiera...tak szybko....no i szew mi założą..boje sie jak cholera ale dam rady....musze...:sorry2:

Witaj Kerna!
Fajnie że nas odwiedziłaś. nic się nie martw, na pewno dasz radę bo to dla dzidziusia. Jak ten czas leci, już 12 tydzień. A na codzień czujesz się dobrze?

a wiec tak to jest moj pierwszy obraz jaki zrobilam w zyciu

a teraz robie taki ale to bardzo dlugo idzie bo niesiedze przy nim codziennie :zawstydzona/y: musze znow sie wziac za niego ale dopiero jak skoncze te cuda na wielkanoc wszystkie

a na takim etapie jego robienia jestem :-)

witaj kerna na pewno będzie dobrze! Najważniejsze że zdagnozowane i będzie zabieg. Trzymaj się dzielnie! Jak się czujesz ?

reklama
Do góry