reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mój ginek też mi powiedział że mam się wyluzować i nie cudować z monitoringami i liczeniem! Bo to w niczym nie pomoże...i żebym nie wymyślała że ja w ciążę nie zajdę, bo przecież pięknie ostatnio w pierwszym cyklu się udało!
Ale to jest tylko tak łatwo im powiedzieć...

reklama
Lopop to fakt jak Ci lekarz mówi, ba wręcz nie daje Ci dojść do głosu z "marudkami" to działa , a czy napewno skutecznie to się za kilka dni wyjaśni.

a z innej beczki jak Wy o kotach to ja wam napisze o mojej suczce, której się zamażyła dzisiaj dzidzia lub przyjemny numerek i ucieka mojemu M z działaki, a on juz w furię przez nia wpada!!! mam nadzieję, że zanim wrócę z pracy to się nie pozagryzaja mój M oczywiście z moja Sunią!!!

Lopop to fakt jak Ci lekarz mówi, ba wręcz nie daje Ci dojść do głosu z "marudkami" to działa , a czy napewno skutecznie to się za kilka dni wyjaśni.

a z innej beczki jak Wy o kotach to ja wam napisze o mojej suczce, której się zamażyła dzisiaj dzidzia lub przyjemny numerek i ucieka mojemu M z działaki, a on juz w furię przez nia wpada!!! mam nadzieję, że zanim wrócę z pracy to się nie pozagryzaja mój M oczywiście z moja Sunią!!!

Pies tez czlowiek ;)

uśmiałam się

Mysza kotek super i taki słodki

Nio mojego sąsiada to w dodatku gej, i to dopiero jest śmieszne jak sąsiad go goni i wyzywa od zboczeńców, a co tu począć kiedy jego Haremu się inne psy podobają !!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre uśmiałam się:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mój synek dzisiaj chorutki wymiotuje a tak chociaż mi się humorek poprawił

reklama
Oglądam rozmowy w toku, co za masakra!
ja tam lubie takie programy pooglądac i posmiać sie z glupoty :D

żabka zdolna jesteś!! Ja też mam opdobne zamiłowanie:tak::tak: tylko teraz czasu brak!!szkoda bo uwielbiam krzyżykować:tak::tak::tak:
dzięki dziewki za wsparcie!! boję sie zabiegu, bo nigdy nie byłam pod ogólną narkozą i mama stresa...
A czuję sie dobrze, no ale odpoczywam ile sieda i kombinujemy co zrobie z małym bo w szpitalu zostawia mnie na 3 dni:baffled::baffled:
Zabka oj z tą owulką masakra!! Ale dobrze, zemyślisz pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brawo!!!!!!!!!!!!

kerna dobrze będzie, jak ma to pomóc to poddaj sie i wierz, ze wszystko bedzie dobrze...tylko to zniczulene ogólne...

Znacie to Test ciążowy online. Czy jestem w ciąży?. Ciąża objawy. Dowiedz sie czy jesteś w ciąży

zobaczcie jak inni probuja zarabiac na nas... powinno byc zabronione!
uśmiałam sie...jak zrobiłam do końca...przeciez takie testy to my same mozemy robić sobie..:)

Mnie tez nie bardzo, wiec moze bez niego tez bym przezyla;-) Przed zabiegiem duzo na ten temat czytalam i byly rowniez takie glosy, ze nawet jesli kontrast swobodnie przeplynal to mogly sie przepachac malenkie zrosty. Dlatego zaraz (w tym, czy nastepnym cyklu) trzeba dzialac, bo jest czysciutko:tak::

tak wiem...jakos mojego J muszę teraz wkręcic ;)

Powiem Ci Kochana, że miałam tyle wrażeń ostatnio, że niewiele pamiętam, ale przede wszystkim powiedział mi żebym przestała cokolwiek liczyć i myśleć. Mam zapisywać sobie tylko pierwszy dzień @. Tez będzie mi prowadził monitoring i wspomaganie Clo, ale w dużo mniejszej dawce niz ostatnio. No a w gabinecie tak jak Ci pisałam prowadził mi wykłady o pozytywnym nastawieniu i dobrych myślach, ale jak to wszystko opisać?????

Mój ginek też mi powiedział że mam się wyluzować i nie cudować z monitoringami i liczeniem! Bo to w niczym nie pomoże...i żebym nie wymyślała że ja w ciążę nie zajdę, bo przecież pięknie ostatnio w pierwszym cyklu się udało!
Ale to jest tylko tak łatwo im powiedzieć...
no jak ja to słysze to mnie krew zalewa, o jak to zrobic...?
Pisałam o tym, ze zastanawiam sie nad zmianą pracy, zeby moje zycie trochę odmienic....

Nio mojego sąsiada to w dodatku gej, i to dopiero jest śmieszne jak sąsiad go goni i wyzywa od zboczeńców, a co tu począć kiedy jego Haremu się inne psy podobają !!!
:D :D :D dobre o piesku geju jeszcze nie słyszałam...

a ja dochodze do siebie...jakaś taka wymęczona sie czuje...ale w srodku nic mnie nie boli...lekko podbrzusze tylko, ale tak samo boli na owulke....

Do góry