reklama
dobrej nocki olkalekochane ja zmykam
miłego wieczorku życzę
kochane ja zmykam
miłego wieczorku życzę
dobrej nocy i słodkich snów
dziewczyny a jednak macie szczęścia chociaż trochę- jedna trafia do dobrego fryzjera o miłosiernym sercu, a inne do dobrych ginków-tylko ja jeszcze szukam swojego ale może ta do której ja się teraz wybieram będzie dobra taka ludzka na te sprawy a nie automat by kase wziąść
jak jest ciaza albo krociutko przed @ to macica jest powiekszona a tak to jest mala a tu opinie o moim ginkuo co chodzi z ta wielkoscią macicy???
Tomasz Taraszewski, Bardzo Dobry ginekolog, Grudziądz - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.plU nas babki na ginekologii sa bardzo mile! Az sie zdziwilam, bo tyle zlego sie slyszy...no nie to jakies zarty chyba...co za ludzie...mnie też dziś w szpitalu traktowali jak zło konieczne...

Wymagania moze inne, ale jak pisalam nie mam kasy i jesli juz to liczylabym na jak najwieksze dofinansowanie, wiec trzeba by raczej tworzyc cos "powazniejszego"...maćku juz na temat przedszkola pisłayśmy kiedyś...ja zachęcam...tym bardziej, ze masz lokal. Może taki klub przedszkolaka a nie przedszkole, to wtedy wymagania mozę inne są?
To musze wlaczyc zetkeDobry pomysł teraz nawet reklamuja specjalny projekt unijny, ale nie wiem gdzie się trzeba z tym zwrócić. Reklamy leca na radiu zet

A nie moglabys jechac razem z nim? A tam sa lepsze perspektywy?nastrój mam taki,że wczoraj się strasznie pożarłam z mężem. Tylko,że on niczemu nie jest winny tylko ta nasza chora sytuacja w kraju i recesja.
Mąż myśłi o wyjeździe do swojego kraju popracować trochę i potem by wrócił i otworzylibyśmy jakiś biznes. Tylko,że ja tego sobie nie wyobrażam.
A tak na marginesie to w jakim jezyku rozmawiacie?
Tak mnie tez pobolewa, ale tylko w czasie fazy poowulacyjnejja mierze dowcipnie ale zauwazyma cos dziwnego jak wlkadam sobie termometr i on tam sobie siedzi to podbrzusze mnie pobolewa ma ktoras cos podobnego???bo w ustach to ponoc inna temka z kazdej strony wychodzi
A jeszcze bardziej bolalo jak w zeszlym cyklu probowalam szyjke badac. W tym juz nie badam, bo nie ma po co;-)A nie moglabys jechac razem z nim? A tam sa lepsze perspektywy?
Rozmawiamy po polsku.
Mogłabym jechać z mężem. Nawet planujemy teraz wakacje tam ( to byłby mój pierwszy raz), ale ja najpierw chcę zobaczyć czy wogóle mogłabym tam żyć i jak będę się tam czuła. Perspektywy na pracę mój mąż ma tam o wiele lepsze niż tu u nas, a i ja nie miałabym problemów z pracą jak już bym mówiła płynnie po arabsku.
a juz myslalam ze cos nie tak w srodku ze pobolewa ale ok lepeij mi juzU nas babki na ginekologii sa bardzo mile! Az sie zdziwilam, bo tyle zlego sie slyszy...
Wymagania moze inne, ale jak pisalam nie mam kasy i jesli juz to liczylabym na jak najwieksze dofinansowanie, wiec trzeba by raczej tworzyc cos "powazniejszego"...
To musze wlaczyc zetke
A nie moglabys jechac razem z nim? A tam sa lepsze perspektywy?
Tak mnie tez pobolewa, ale tylko w czasie fazy poowulacyjnejA jeszcze bardziej bolalo jak w zeszlym cyklu probowalam szyjke badac. W tym juz nie badam, bo nie ma po co;-)

reklama
a juz myslalam ze cos nie tak w srodku ze pobolewa ale ok lepeij mi juz![]()
Wlasnie brachol mi przywiozl ziolka na mieszanke nr 3 - dzisiaj zaczynam

Podziel się: