reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja czekam do wtorku, środy więc termin ten sam, może będzie wspólne testowanko? Choć ja to już się nie napalam bo cycki pobolewają jak na @
nie, nie nie, starajcie się nie widzieć wszystko w czarnych kolorach przyjdzie to dobrze bo przytulanka też przyjemne a jak nie przyjdzie to bardzo dobrze ba super:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
trzymam kciuki za nowe pozytywne testy:-)

Hej wesoła Żabko, dawno mnie nie było więc pozdrawiam!!!
hejka a mnie kurcze dzis znow podbrzusze boli wczoraj tez bolalo tak mnie ginek wygniutl zeby wymacac ze macica mala a ze mam troche tluszczyku to sie troszke nameczyl hihi itroche obolala jestem ale to nic ;-) dam rade ale troszke sie martwie bo mnie boli tam gdzie szyte mialam po cesarce :zawstydzona/y:

nanusia pisałam Tobie kiedyś że tez mam koleżankę , która ma męża jak Ty z tych stron i mają super córusię 2letnia. Tak słodka włoski lekko kręcone i podobna do męża tylko oczka podobne bo mamy szroniebieskie- córcia bardzo udana

takie mieszane dzieciątka są cudne. 4 miesiące temu znajomym urodziła się zmiksowana córeczka. Śliczna czarnulka o wielkich brązowych oczkach. Zakochana jestem w tej małej i taka sama mi się marzy...

Ja czekam do wtorku, środy więc termin ten sam, może będzie wspólne testowanko? Choć ja to już się nie napalam bo cycki pobolewają jak na @

Asiu trzymam kciuki za Ciebie!!!
Ja nie testuję tak jak mi lekarz zalecił i co ma być niech będzie, a jak nie będzie to na 15 mam kolejną wizytę umówioną. Pisałam wam, że naprawdę spoko lekarz godzinę trwa wizyta, a nie jak do tej pory naciąganie!!!

takie mieszane dzieciątka są cudne. 4 miesiące temu znajomym urodział się zmiksowana córeczka. Śliczna czarnulka o wielkich brązowych oczkach. Zakochana jestem w tej małej i taka sama mi się marzy...
a wiesz jaka rozsądna jak na 2 letnie dziecko, normalnie tylko całować i zjeść taka słodka, a te oczy normalnie też jestem zakochana w niej no a jaki dumny tatuś jest, koleżanka mówi że teraz chce syna podobnego do siebie

reklama
hejka a mnie kurcze dzis znow podbrzusze boli wczoraj tez bolalo tak mnie ginek wygniutl zeby wymacac ze macica mala a ze mam troche tluszczyku to sie troszke nameczyl hihi itroche obolala jestem ale to nic ;-) dam rade ale troszke sie martwie bo mnie boli tam gdzie szyte mialam po cesarce :zawstydzona/y:

o co chodzi z ta wielkoscią macicy???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry