reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

batonik24 bądź tutaj częściej i zarażaj myśleniem!

erba22 jeżeli to termin @ to wiesz że jeszcze mógł nie wyjść...

Najgorsze u mnie jest to że ja nie wiem kiedy ta @ może przyjść i nawet nie mam co obliczać. Dzisiaj już 35dc a @ jak nie było tak nie...wydawało mi się że już nadchodzi ale chyba się zimy wystraszyła ;-) ale na dzidzię też się nie czuję. Zresztą jakby to dzidzia była to sikacze by już pokazały. Ehh..

mysza nie stresuj się na pewno niedługo przyjdzie @ i Twój cykl będzie normalny:tak: mocno w to wierzę ;-)

Najgorsze u mnie jest to że ja nie wiem kiedy ta @ może przyjść i nawet nie mam co obliczać. Dzisiaj już 35dc a @ jak nie było tak nie...wydawało mi się że już nadchodzi ale chyba się zimy wystraszyła ;-) ale na dzidzię też się nie czuję. Zresztą jakby to dzidzia była to sikacze by już pokazały. Ehh..

mysza nie stresuj się na pewno niedługo przyjdzie @ i Twój cykl się unormuje :tak: mocno w to wierzę ;-) a ten ginek wczoraj nic nie mówił bo mnie się wydaje że od zabiegu czeka się od 4 do 6 tygodnia na @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ile czasu minelo od tego pozytywnego testu owu?

termin był we wtorek , przyjmiując 28 dc , takze u mnie dziś 33dc
Byłam przygotowana przez ginka ze moze nie wyjsc

Witam się weekendowo, oczywiście w pracy.

Śniegu napadało u nas sporo a ja tak cieszyłam się ze będzie wiosna.

Samopoczucie w normie, mdli mnie i mam wrażenie że zaraz zwymiotuje.
Plamień przedmiesiączkowych nie ma ale to 25 dc więc się nie nakręcam, mam dziwne wrażenie jakby coś ze mnie wyciekało, wilgotno mam a w sumie przed @ zawsze sucho ale i tak niczym się nie sugeruje, nie ma co się nakręcać. Wczoraj macica mnie bolała na @, dziś żadnego bólu.
Poczytam co tam naskrobałyscie od rana.

Svensonka a gdzie Ty się wczoraj cały dzień podziewałaś ?[/QUOTE]

No ja to w sumie w miescie bylam z kolezanka a pozniej synkiem sie bawilam potczytywalam sle nic nie pisalam
za duzo sie zlych rzeczy naczytalam ostatnio masakra

mysza nie stresuj się na pewno niedługo przyjdzie @ i Twój cykl się unormuje :tak: mocno w to wierzę ;-) a ten ginek wczoraj nic nie mówił bo mnie się wydaje że od zabiegu czeka się od 4 do 6 tygodnia na @
No właśnie też mi tak mówił, ale z tego co widzę i czytam to raczej wiele dziewczyn dostaje w normalnych cyklach @, chyba że już wcześniej miało rozjechane cykle.

A ile czasu minelo od tego pozytywnego testu owu?
pozytywny test owu wyszedł 24 lutego, czyli 11 dni temu.

termin był we wtorek , przyjmiując 28 dc , takze u mnie dziś 33dc
Byłam przygotowana przez ginka ze moze nie wyjsc

A zawsze miałaś cykle 28 dni ?

reklama
WITAM SIE SOBOTNIO
ja mam jakis dzisiaj chyba zły humorek :( ehhh nie umiem sie zdecydowac na lekarke prowadzącą i chyba to mnie drażni :)

Do góry