reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja też jestem, zakończyliśmy z mężusiem remoncik i cały dzionek sprzątam, a teraz on stwierdził że mi pomorze, więc ja mam chwilkę i piszę :)

reklama
Dobry wieczór kobietki!!!

Ja też na chwilkę wieczorkiem wpadłam...
Tak się właśnie najadłam że ledwo się ruszam...i przez to że ja się ledwo ruszam nie pojedziemy do kina bo mieliśmy iść na Randkę w ciemno ;-)

asiucha-L powiem Ci że ciekawy przypadek ;-)
Tośka jak tam gwałcenia małża wychodzi ?!? Nic się nie jarnął ? Ja to bym już pewnie mojemu wypeplałą że to owulka bo taka gaduła jestem...ostatnio obiecałam sobie że nie powiem mu że testa robiłam, zwłaszcza że wyszła I krecha, ale i tak się wygadałam.

O widzę że zaraz będą Usta-Usta...może oglądnę - zobaczymy co to warte.
Z racji tego że tu taka dzisiaj cisza przynajmniej nie miałam problemów z przeczytaniem tego co naskrobałyście.

Jest ktoś wogóle jeszcze ???

Ja jestem, w sumie cały dzień bo w pracy siedzę no i jak mam czas na neta i forum bo nic się nie dzieje to oczywiście nikogo nie ma, zmówiłyście się chyba.

Dobry wieczór kobietki!!!

Ja też na chwilkę wieczorkiem wpadłam...
Tak się właśnie najadłam że ledwo się ruszam...i przez to że ja się ledwo ruszam nie pojedziemy do kina bo mieliśmy iść na Randkę w ciemno ;-)

asiucha-L powiem Ci że ciekawy przypadek ;-)
Tośka jak tam gwałcenia małża wychodzi ?!? Nic się nie jarnął ? Ja to bym już pewnie mojemu wypeplałą że to owulka bo taka gaduła jestem...ostatnio obiecałam sobie że nie powiem mu że testa robiłam, zwłaszcza że wyszła I krecha, ale i tak się wygadałam.

O widzę że zaraz będą Usta-Usta...może oglądnę - zobaczymy co to warte.
Z racji tego że tu taka dzisiaj cisza przynajmniej nie miałam problemów z przeczytaniem tego co naskrobałyście.

Jest ktoś wogóle jeszcze ???
melduje sie pranko sprzatanko zakupy masakra dobiero usiadlam

cześć dziewczyny
wpadłam na chwile, zaległości nie nadrabiam ;)

widze po ostatnich postach, ze spokój na BB :)

ja dziś byłam u tego fajnego gina ...no i odpuszczam staranka w tym miesiacu ze względu na ten kontrast :( nie chcę chemicznej dzidzi...

pan dr jest spoko...troche dziś próbował mnie psychologicznie podejsć, zeby tak bardzo nie chciała itd...no i powiedział, ze on wczesniej niż we wrzesniu nie chce widzieć pecherzyk ciązowy...:( on chyba oszalał :) no ale wiem, ze to tak asekuracyjnie, zeby mnie nastawić psychicznie...

mój pęcherzyk tak super juz nie rośnie dziś miał 16 mm...

generalnie od nastepnego cyklu zaczynamy CLO + prenygyl (czy jak to się tam nazywa) plus monitoring i Duphaston...

melduje sie pranko sprzatanko zakupy masakra dobiero usiadlam
ja u Ciebie tescik robiłaś?

Aśka też daj znać co słychać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jest tu ktoś, co tak pusto?
Tak sobie czytam o plaminieniach i krwawieniach w ciąży i o testach negatywnych i co kobieta to innaczej a plamienia i krwawienia np ww czasie spodziewanej miesiączki to wcale nie taka rzadkość.
Tu np cytat dziewczyny "jak już wcześniej pisałam, że 26dc. beta wyszła pozytywnie, 29dc. negatywny test sikany, 31dc. test z krwi wykazuje przyrost beta-hCG, dopiero w 36dc. test sikany blado-pozytywny." Tak więc różnie to bywa i testy robione z moczu nie dość często nie pokazują ciąży od razy więc oczywiście nie napalajmy się ale jak nie ma @ to jest szansa.
o to moze jest jeszcze szansa

ja u Ciebie tescik robiłaś?

Aśka też daj znać co słychać?

nooo pisalam rankiem juz jedna krecha :(

generalnie rano czulam sie lepiej , jak pow mojemu m ze znowu zonk i zobaczylam jego mine to mi sie tak smutno zrobilo ach......

cześć dziewczyny

ja dziś byłam u tego fajnego gina ...no i odpuszczam staranka w tym miesiacu ze względu na ten kontrast :( nie chcę chemicznej dzidzi...

pan dr jest spoko...troche dziś próbował mnie psychologicznie podejsć, zeby tak bardzo nie chciała itd...no i powiedział, ze on wczesniej niż we wrzesniu nie chce widzieć pecherzyk ciązowy...:( on chyba oszalał :) no ale wiem, ze to tak asekuracyjnie, zeby mnie nastawić psychicznie...

generalnie od nastepnego cyklu zaczynamy CLO + prenygyl (czy jak to się tam nazywa) plus monitoring i Duphaston...

o no widzisz super , fajnie ze dobrze trafilas ale ladny pecherzyk a pow ktory to dc ?

nooo pisalam rankiem juz jedna krecha :(

generalnie rano czulam sie lepiej , jak pow mojemu m ze znowu zonk i zobaczylam jego mine to mi sie tak smutno zrobilo ach......

przykro mi :( planujesz bete (nie nadrabiałam zaległosci) u mnie też średnio... odpuszczam staranka w tym cyklu...czekam na @

dziś mam 11 dc...on jeszcze mógłby urosnać spokojnie...ale jak już pisałam nici ze staranek tym razem...czyli w 2010 mamą już nie zostane :(

reklama
Wpadlam na chwilke, bo zaraz robimy domowke z okazji dnia kobiet;-)
Ja jestem, w sumie cały dzień bo w pracy siedzę no i jak mam czas na neta i forum bo nic się nie dzieje to oczywiście nikogo nie ma, zmówiłyście się chyba.
Ja sie tak czulam przez caly tydzien - gdy ja wchodzialam wszystkie sobie szly...
cześć dziewczyny

Czyli zaciazamy razem w nastepnym cyklu:tak:
Ale czemu az do wrzesnia?

Do góry