Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
dokladnie jak ktos nie ma problemow to nie ma pojecia....i dziwne mu sie wydaje i myslize my mamy jakiegos fiola na tym punkcie.... ehhhh szkoda gadac...tak naprawdę to jeszcze dużo przed nami z ta wiedzą- bo jak ja byłam te 7 lat temu w ciąży to myślicie że mi na myśl przychodziło endometrium czy na przykład czy owu może byc w innym czasie niż 14 dc? Kto nie ma takich problemów jak my teraz to nawet o takich rzeczach nie wie
Wielkie dzieki!
Ja jak mam byc szczera to nigdy jakiegoś sluzu nie miałam obfitego tak żeby ze mnie nie wiem jak leciało ale jak się kochamy to w czasie podniecenia wtedy ze mnie wypływa a w czasie owu ostatnio było tego sporo. Teraz za to mam troche śluzu i mam wrażenie że coś ze mnie cieknie. U każdej to jest idnywidualna sprawa.
Wiem o tym dlatego pójdę w przyszłym cyklu na monitoring.
to lepszy numer czytałam o kobiecie która zaszła w ciąże i po jakiś dwóch miesiącach niecałych będąc w ciąży znów zaszła, dzieci dobrze się rozwijały i były fotki usg, śmiesznie to wyglądało mały i duży dzidziuś w jednym brzuchu. Na świecie takich przypadków ponoś było 11.
matko gdzie Ty to wyczytalas???? az poszukam w necie....
ale dziwne jest ogladacie moze ta discovery travel & living o kobietach ktore w dniu rozwiazania dowiaduja sie ze sa w ciazy???? na prawde nasz ludzki organizm potrafi platac figle jak nei wiem co i dlatego ciezko generalizowac nawet....
ja tez zanim sie zaczelam starac to tylko zapisywalam okres w kalendarzu i to bylo wszystko i domyslalam sie kiedy mam owulke ;/ tzn wtedy to bylam pewna kiedy jest a teraz to nie mam pojecia kiedy byla albo jak byla to czy na prawde byla...
Ostatnio edytowane przez moderatora:

jaka @?? fasolinka ma być
wiem coś o tym
Robilam mieszanke nr 3, a kiedys mu wspominalam, ze dobrze, gdyby on tez ja pil. A M stwierdzil, ze pewnie tak jak marihuane lepiej palic, bo wtedy jest lepszy efekt. I wziazl lufke, nabil sobie ziolek i to spalil!