reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie zauwazyl zadnego dzialania;-)

Tez to czytalam, dlatego wspomnialam o tym M...:tak:

:-):-D:-)

a wiesz kiedys oglądałam taki angielski dokument i tam były kobiety co miały owu z dwóch jajników i to w znacznym odstępstwie czasowym -jedna nawet babka w ciąży mnogiej i dwujajowej i różne terminy do urodzenia nawet w odstępstwie 2-tygodniowym- parodia po prostu too jest jedna wielka zagadka

nieźle- nawet bym nie pomyslala ze jest cos takiego mozliwe... hmmmmm no taka nasza ludzka natura....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a wiesz kiedys oglądałam taki angielski dokument i tam były kobiety co miały owu z dwóch jajników i to w znacznym odstępstwie czasowym -jedna nawet babka w ciąży mnogiej i dwujajowej i różne terminy do urodzenia nawet w odstępstwie 2-tygodniowym- parodia po prostu too jest jedna wielka zagadka
A my sie doszukujemy w naszych cialach jakis prawidlowosci i sie dziwimy, ze co cykl to nowe objawy;-)

Ja nie rozumiem za bardzo jak ziółka na owulkę mogą wpływać na faceta.

ZMykam oglądać YCD bo nie oglądałam w środę a teraz leci powtórka...do później!

Ja tez nie bardzo... Moze dlatego, ze maja szersze dzialanie niz tylko na owulke...?
tak naprawdę to jeszcze dużo przed nami z ta wiedzą- bo jak ja byłam te 7 lat temu w ciąży to myślicie że mi na myśl przychodziło endometrium czy na przykład czy owu może byc w innym czasie niż 14 dc? Kto nie ma takich problemów jak my teraz to nawet o takich rzeczach nie wie

Asiucha ja trzymam kciuki mocnooooo aby się udało !!!!!!!!! aby ziołka juz w 1 cyklu picia zadzialaly :):):)

Wielkie dzieki!

Pajusia mowila ze chyba w momenciue owulki miala sucho i wtedy sie udalo.... ale wiecie ja mysle ze sluz jest tylko ze gleboko jedne maja duzo inne malo.....

Ja jak mam byc szczera to nigdy jakiegoś sluzu nie miałam obfitego tak żeby ze mnie nie wiem jak leciało ale jak się kochamy to w czasie podniecenia wtedy ze mnie wypływa a w czasie owu ostatnio było tego sporo. Teraz za to mam troche śluzu i mam wrażenie że coś ze mnie cieknie. U każdej to jest idnywidualna sprawa.

Ale chyba lepiej sprawdzic i ewentualnie odpowiednio zadzialac:tak:

Wiem o tym dlatego pójdę w przyszłym cyklu na monitoring.

to lepszy numer czytałam o kobiecie która zaszła w ciąże i po jakiś dwóch miesiącach niecałych będąc w ciąży znów zaszła, dzieci dobrze się rozwijały i były fotki usg, śmiesznie to wyglądało mały i duży dzidziuś w jednym brzuchu. Na świecie takich przypadków ponoś było 11.

tak naprawdę to jeszcze dużo przed nami z ta wiedzą- bo jak ja byłam te 7 lat temu w ciąży to myślicie że mi na myśl przychodziło endometrium czy na przykład czy owu może byc w innym czasie niż 14 dc? Kto nie ma takich problemów jak my teraz to nawet o takich rzeczach nie wie

Masz racje, ja to kiedys zanim zaczełam starać się o dziecko to jedyną rzeczą jaką robiłam to okres sobie w kalendarzu zapisywałam i to było na tyle.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jak trafilam na to forum w pazdzierniku to tez bylam raczej zielona. Cos tam z liceum pamietalam, ale same podstawy...
A teraz to bym poradnie planowania rodziny mogla prowadzic:-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry