reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć
Betusia nie czekaj tak na bliźniaków same wpadną bez waszej wiedzy-wierz mi:-D:-D:-D:-D:-D

rozmawiałam dzisiaj z koleżanką i ona do mnie że praktycznie cykle nieregularne i zawsze miała śluz płodny ale tylko 2 dni, a z drugim wpadła sama nie wie kiedy bo w tym cyklu śluzu nie było-także ona obstawia że jak nie ma śluzu to jest większe nawet prawdopodobieństwo zajścia ale ja myślę że tylko u nie których kobiet to sie sprawdza:baffled:

reklama
rozmawiałam dzisiaj z koleżanką i ona do mnie że praktycznie cykle nieregularne i zawsze miała śluz płodny ale tylko 2 dni, a z drugim wpadła sama nie wie kiedy bo w tym cyklu śluzu nie było-także ona obstawia że jak nie ma śluzu to jest większe nawet prawdopodobieństwo zajścia ale ja myślę że tylko u nie których kobiet to sie sprawdza:baffled:

Pajkaa chyba tak miała że śluzu zero, więc tak jakby to nie były dni płodne a w ciążę wtedy zaszła.

No i życzę żeby w następnym cyklu już monitoringu, ziółek i testów nie było potrzeby robić!!! Bo fasolka będzie już w brzuszku!
oby oby :) ja nam wszystkim tez tego życze z calego serca!!!!!!!
cześć
Betusia nie czekaj tak na bliźniaków same wpadną bez waszej wiedzy-wierz mi:-D:-D:-D:-D:-D

smialam sie z tymi blizniakami :) ale byloby wesolo hehehe ;)
no wlasnie organizm kazdej z Nas jest tak rozny ze nie wiadomo tak na prawde kiedy co i jak :)
jesteśmy tak rozne od siebie osobniczo ....

Pajusia mowila ze chyba w momenciue owulki miala sucho i wtedy sie udalo.... ale wiecie ja mysle ze sluz jest tylko ze gleboko jedne maja duzo inne malo.....

U mnie właśnie było tak że w 12-14dc miałam powódź i byłam pewna że to owulka, a później okazało się że przylazła dopiero 24dc.
Nie ma to chyba znaczenia...raz jest tak...a później inaczej.

maćku i jak reakcja u faceta po ziółkach ?!?
Nie zauwazyl zadnego dzialania;-)

no to niezle z tym paleniem- oby mu nie zaszkodzilo....
a wiecie ze te ziolka chyba 3 - na bocianie pisali tylko juz nie pamietam gdzie ze dziewczyny dawaly pic tez swoim facetom- tzn razem pili ziolka i zaszli szybciutko... hmmmm ciekawe moze dam tez mojemu.....
Tez to czytalam, dlatego wspomnialam o tym M...:tak:

Maćku nie łudzę się, wiem że moze i owu mogło nie być ale myślę pozytywnie bo piję ziółka a jak przyjdzie @... No cóż do tego się już przyzwyczaiłam więc płaczu nie będzie.
Ale chyba lepiej sprawdzic i ewentualnie odpowiednio zadzialac:tak:

tak mówiła że nawet nie bolało i się wreszcie cieszy że już po-jajowody drożne
no to dobrze ze wszystko ok :0 teraz tylko trzymac ksciuki za ten cykl :)
U mnie właśnie było tak że w 12-14dc miałam powódź i byłam pewna że to owulka, a później okazało się że przylazła dopiero 24dc.
no ja tez ktorys z cyki taki mailam..... szkoda ze nie ma domowych usg heheh ktore dawalyby info o pecholku....i jeszcze pokazaly ktory to na np. czerwono ;p

reklama
a wiesz kiedys oglądałam taki angielski dokument i tam były kobiety co miały owu z dwóch jajników i to w znacznym odstępstwie czasowym -jedna nawet babka w ciąży mnogiej i dwujajowej i różne terminy do urodzenia nawet w odstępstwie 2-tygodniowym- parodia po prostu too jest jedna wielka zagadka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry