reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bardzo chceiliśmy miec dzidzie na świeta...no ale jakoś mi przestaje zależeć...

ja też i tak już o gofrownicy myślałm od pewnego czasu...no i dzisiaj na poprawę humoru kupiłam...rzeczywiscie warto pysznikutkie sa...moze wpadniesz?
mam dzem, cukier puder i krem śmietankowy...jakies owoce też się znajdą :)

Olkale to ja cię zapraszam latem do siebie na gorfy, w nastepnym tygodniu kupujemy z M dwie profesjonalnee gofrownice bo latem otwieramy taki mały bar z pysznościami.

reklama
Olkale to ja cię zapraszam latem do siebie na gorfy, w nastepnym tygodniu kupujemy z M dwie profesjonalnee gofrownice bo latem otwieramy taki mały bar z pysznościami.
bardzo dobrze nad morzem swietny pomysł...:) my czesto jesteśmy nad morzem latem...nie mamy za daleko z Bydzi...najbardziej to w stronę Koszalina/ Słupska, bywamy tyez w okolicy Trójmiasta, bo najblizej.
W maju bede 2 tygodnie w Gdansku, bo mam zjad na AWFie

Erba kup sobie jeszcze jakiś kapsułki omega 3 bo tez są dobre na endo, tak zapobiegawczo.
hmmm pomysle
dziex :)

bardzo dobrze nad morzem swietny pomysł...:) my czesto jesteśmy nad morzem latem...nie mamy za daleko z Bydzi...najbardziej to w stronę Koszalina/ Słupska, bywamy tyez w okolicy Trójmiasta, bo najblizej.
W maju bede 2 tygodnie w Gdansku, bo mam zjad na AWFie
wow ja uwielbim te tereny kocham wladyslawowo hel ......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wiecie czemu ja już tak długo nie byłam na monitoringu(w pażdzierniku ostatni raz) bo byłam tym zmęczona i wkurza mnie to że jak dzwonisz i sie umawiasz to wchodzisz 2 godz. później ale otym pisałam już czyli mówiąć miałam dosyć oglądania moich pięknych pęcherzyków
A Malz sie badal?

Czyli udalo sie zalatwic kredyt?

wow ja uwielbim te tereny kocham wladyslawowo hel ......
ja też lubie, chć mamy zjeżdzone te okolice...i morze, plażę to na week to owszem, ale duzej to nudy...
przerzuciliśmy się ostatnie lata na spływy kajakowe, pakujemy do kajaka mamiot, spiwory, kuchenkę itd i płyniemy klika dni rzeka, a raczejk rzeczka...w tym roku zamierzamy zrobić ,icencję na sternika i chcemy spędzać urlop na zaglówce, na mazurach :)

reklama
dziewczyny mam pytanie bo niemialam do czynienia z luteina ja czytam ze to na skroc cykli tak:baffled:
to po co moja gin mi pow ze moze dac mi luteine na podtrzymanie i wtedy @ nie przyjdzie czy ja juz nie kumata jestem:szok:

Do góry