a ty kochana tak dlugo sie starasz i niedostalas od gina clo???Ale skoku przeciez jeszcze nie bylo, wiec niezmozliwe, zeby bylo po owulce...
Ja zaczelam pic nr 3 od przedwczoraj, pomomo, ze jestem w drugiej faie cyklu i czekam na @...
reklama
tośka ale u ciebie wysyp maluszków -może i u ciebie już niedługo bedzie?
No mówicie że nikogo tu nie ma a mnie jakbyście nie widziały:-
-p
zabka dziękuję za życzonka ale mi wystarczy tylko 1 fasolka
No mówicie że nikogo tu nie ma a mnie jakbyście nie widziały:-
zabka dziękuję za życzonka ale mi wystarczy tylko 1 fasolka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tośka ale u ciebie wysyp maluszków -może i u ciebie już niedługo bedzie?
nio było jeszcze 2 chłopców 4 i 5 latek ;-) ponosiłam tego malucha troche może fludiki przeszły hehe
właśnie skończyłam oglądać nigdy nie mów nigdy z Anią Dereszowską - polecam troszke się zryczałam
Bo badania zaczelam dopiero na poczatku grudnia. A moj lekarz na szczescie w ciemno zadnych lekow nie przepisuje, wiec najpierw dal mi bromka na wysoka prl. Potem sprawdzil, czy owulka jest prawidlowa. Dopiero teraz, gdy sie okazalo, ze pomimo spadku prl z owulka cos nie gra, zdecydowal o stymulacji. Pod warunkiem, ze armia M bedzie w porzadkua ty kochana tak dlugo sie starasz i niedostalas od gina clo???

Od zawsze Wielkopolska:-)maćku Ty właściwie pochodzisz z zachodniopomorskiego czy wielkopolski? pytam bo zmieniłaś wpis.
A dlugo bralas clo?a można mieć zapisanie clo jeszcze raz np po rocznej przerwie? bo u mnie lekarz zaczął od tylu najpierw clo
Moj gin powiedzial mi w ten sposob, ze mamy zbadac M, bo stymulowac nie mozna przeciez nie wiadomo jak dlugo...
no tylko 4 cykle-a tytaj na wspomagaczach przeczytałam że można brać nawet 6 czy więcej razy stąd wniosek co inny lekarz to inna teoria?A dlugo bralas clo?
Moj gin powiedzial mi w ten sposob, ze mamy zbadac M, bo stymulowac nie mozna przeciez nie wiadomo jak dlugo...
ja też chcę takąa to moja chrześnica:-)
Majusia
reklama
Podziel się: