• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To myślę że jak wyjdzie ładna betka to od razu we wtorek do ginka. Z tego co wiem to betę się powtrza żeby sprawdzić też czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Ale brzuch mnie ciągnie jak na @.
farciara wiele z nas dalo by wszystko zeby juz tez miec fasolke

do jutra milego wieczoru

kurde ale ja bym chciala taki sam prezent na dzien kobiet jak ma mysza :tak: dodatni tescior fajnie beda tez mialy kobietki ktore beda testowac w dzien matki hihihihihih a ja sie skusze i juz dzis wam zloze zyczenia a co tam bede pierwsza hahahaha
zycze wam kochane pięknego dnia kobiet i po 2 fasolki w kazdym brzuszku:tak::-D
dla kazdej do wyboru wklejam kilka :tak:
Zobacz załącznik 222250 bukiet 2..jpgZobacz załącznik 222252

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziś mam 11 dc...on jeszcze mógłby urosnać spokojnie...ale jak już pisałam nici ze staranek tym razem...czyli w 2010 mamą już nie zostane :(

chyba nie da się zmienić, ale myślę, że same możemy przyjąć, że chodzi o zafasolkowanie w 2010 r :tak:

dziewczyny mam pytanie bo niemialam do czynienia z luteina ja czytam ze to na skroc cykli tak:baffled:
to po co moja gin mi pow ze moze dac mi luteine na podtrzymanie i wtedy @ nie przyjdzie czy ja juz nie kumata jestem:szok:

Lutka jest na podtrzymanie ciąży, wywołanie @ i skrócenie cykli :tak: I wtedy są rożne dawki i różnych dniach cyklu. Ja biorę na skrócenie cykli :tak:

Witajcie Kobietki!!!
Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dzisiaj testa...i...
DWIE KRECHY !!!

GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki trzymam za was kciukasy i przesyłam kolejną porcje fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

;-)świeżutka porcja :-) dziękujemy :tak:

A u mnie dziwnie... :dry: jajniki już nie bolą :shocked2: od 2 dni cisza :confused: czyżby już po owu :confused:

Tez sie wlasnie zastanawiam, co tu tak ciocho dzisiaj...

Zabka a Ty pijesz ziolka czy zrobilas sobie przerwe?
zrobilam przerwe skoro owu niema i niebedzie w tym cyklu tempka nawet to pokazuje bo jest do d...py ale zaczne je pic od nowa od 1 dnia @ boi teraz i tak za poazno zaczelam pic bo pozno zamowilam i pilam od 6 cz7 dnia dopiero ale za tydzien zaczynam dietke a za 2 powinna byc @ i wtedy zaczne pic ziolka na nowo

chyba nie da się zmienić, ale myślę, że same możemy przyjąć, że chodzi o zafasolkowanie w 2010 r :tak:

Lutka jest na podtrzymanie ciąży, wywołanie @ i skrócenie cykli :tak: I wtedy są rożne dawki i różnych dniach cyklu. Ja biorę na skrócenie cykli :tak:

GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

;-)świeżutka porcja :-) dziękujemy :tak:

A u mnie dziwnie... :dry: jajniki już nie bolą :shocked2: od 2 dni cisza :confused: czyżby już po owu :confused:
huraaaa wkoncu ktos do nas dotarl hihihihi witamy witamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale skoku przeciez jeszcze nie bylo, wiec niezmozliwe, zeby bylo po owulce...
zrobilam przerwe skoro owu niema i niebedzie w tym cyklu tempka nawet to pokazuje bo jest do d...py ale zaczne je pic od nowa od 1 dnia @ boi teraz i tak za poazno zaczelam pic bo pozno zamowilam i pilam od 6 cz7 dnia dopiero ale za tydzien zaczynam dietke a za 2 powinna byc @ i wtedy zaczne pic ziolka na nowo
Ja zaczelam pic nr 3 od przedwczoraj, pomomo, ze jestem w drugiej faie cyklu i czekam na @...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry