reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Aham - mi wlasnie na ostatnim monitoringu gin powiedzial, ze moze owu byla, ale nie taka jaka powinna...

Maćku ja miałam ten sam problem i wystarczylo clo i luteina po a potem lutke zmienili na duphaston bo jego do dzisiaj biore i jeszcze troszke pobiore.U mnie nawet były takie wykresy, ze był widoczny skok, a i tak do owulki nie dochodzilo o pecherzyk nie pekał, a tempka wiadomo przy skoku LH sie podnosi miedzy innymi :) ale jak lekarz zlecił stymulacje to trzymam kciuki,z eby sie udąlo za pierwszym razem. A wynikami sie tak nie przejmujcie jakby wysżły słabe bo ze slabymi tez mozna zaciązyc - myslmy mieli tylko 2% żywych plemników a udąło sie naturalnie chociaz lekarze dawali zero szans :)Także nawet nie szlismy na ponowne badania bo stwierdziłam, ze jak nie wiemy to sie bedziemy mniej stresowac :)

ja sie żegnam

reklama
Maćku ja miałam ten sam problem i wystarczylo clo i luteina po a potem lutke zmienili na duphaston bo jego do dzisiaj biore i jeszcze troszke pobiore.U mnie nawet były takie wykresy, ze był widoczny skok, a i tak do owulki nie dochodzilo o pecherzyk nie pekał, a tempka wiadomo przy skoku LH sie podnosi miedzy innymi :) ale jak lekarz zlecił stymulacje to trzymam kciuki,z eby sie udąlo za pierwszym razem. A wynikami sie tak nie przejmujcie jakby wysżły słabe bo ze slabymi tez mozna zaciązyc - myslmy mieli tylko 2% żywych plemników a udąło sie naturalnie chociaz lekarze dawali zero szans :)Także nawet nie szlismy na ponowne badania bo stwierdziłam, ze jak nie wiemy to sie bedziemy mniej stresowac :)

ja sie żegnam

Wiem - dlaczego ja to bym chyba nawet nie szla badac M, ale gin postawil taki warunek. Zobaczymy. Obym na lekach szybko zaskoczyla...:tak:
Dobranoc!

Witajcie Kobietki!!!

Rano znowu "+"

no to Słoneczko piekny prezent na dzien kobiet masz :) mój W. ma urodziny 30 marca chciałabym mu taki prezent sprawic ;-)

No najpiękniejszy z możliwych :-) jejku jak się cieszę.
Tosiu trzymam teraz kciukasy za Ciebie!!!

Powiem Wam że świetny yen elektorniczny Clearblue...nie trzeba się domyślać czy druga kreska widoczna czy może za blada. Polecam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No najpiękniejszy z możliwych :-) jejku jak się cieszę.
Tosiu trzymam teraz kciukasy za Ciebie!!!

Powiem Wam że świetny yen elektorniczny Clearblue...nie trzeba się domyślać czy druga kreska widoczna czy może za blada. Polecam

właśnie moja psióła kupiła mi w stanach taki i czekam na przesyłke ;-)

ale ja jeszcze nie piłam ziółek...zamówiłam i przyszły w piątek dopiero! I stoją w szafce nawet nie rozpakowane!

Robin przykro mi, ale trzymam kciuki żeby następnej @ już nie było.

Ja zrobiłam przed chwilą jeszcze jeden teścior...bobo test (taki żółty) i oczywiście wielkie łzy bo I krecha...ale ja to chciałabym żeby od razu dwie wyskoczyły...poczekałam 5 minut i pojawiła się druga, również blada strasznie, ale widać ją nie przypatrując się zbyt mocno.

Jutro lecę na betkę.

Na razie za nic nie dziękuję...żeby nie zapeszać ;-) błagam trzymajcie &&& za betkę!

Myszko Gratuluję Ci Kochana dbaj o siebie i fasoleczkę, ja juz walczę o bliźniaki. Pozdrawiam cieplutko Dziewczynki!!!

reklama
Do góry