reklama
robin dzieki
na bete nie moge isc bo dzis na wies jade-najpierw do warszawy po tate do spzitala i potem z nim na wioske-byl 1 mc w spziatalu;(
no to się nie zamartwiaj i cierpliwie czekaj, bo fasolki nie lubia nerwów, Trzymam Kciuki!!!
1:dziekujemy za zuczenia
2: Co ty babo za bzdury opowiadasz bedzie i to nie dlugo napewno jak uwierzysz a nie bedziesz sie stresowala i plakalaaaaaaaaaaaaaaa
daj sobie sianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wej meza w obrotyyyyyyyyyyyyyyyy
i zacznij ostro imprezowacccccccc
Wzajemnie wszystkiego NAJ NAJ NAJ i fasolinki!!!
I uspokój się babo i nie opowiadaj głupot, że drugiego nie będzie!!! Będzie na pewno!!!
hello... za kare to napewno tak nie bedzie..
Tam u gory nie kaza za takie rzeczy! napewno nie.
wsyztsko bedzie dobrze..
nic sie nie dzieje bez przyczyny..
moze Ktos u gory ma dl Ciebie kochana inny, lepszy termin pojawienia sie Twojego dzieciatka- slia dobrego myslenia dziala![]()
dziękuję Wam kochane,jesteście niezastąpione
ja tak to przeżywam bo widzę że kobitki co mają już dzieci, w miarę szybko zachodzą w ciążę(przynajmniej dookoła mnie takie są) a ja nic i nie rozumiem...moja koleżanka miała jedno i stwierdziła że chce drugie,odstawiła anty,pyk i zaszła i ja tak słucham tego wszystkiego i głupieję chyba:-(Zuzia śpi. :-)
A ja szukam na allegro "Zajączka wielkanocnego",który przyniesie prezent Mojej Córci.;-)
;-)witam się poniedziałkowo Kobitki :-) stęskniłam się za Wamipróbowałam nadrobić, ale musiałam się chociaż odezwać do Was
![]()
Pozdrawiam Dziewczynki jak tam u Was staranka, Agutka złapali u Was tego goscia, Batonik jak nastawienie sa jakies nowosci???!!!
witaj kochana!;-)witam się poniedziałkowo Kobitki :-) stęskniłam się za Wamipróbowałam nadrobić, ale musiałam się chociaż odezwać do Was
![]()
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Pozdrawiam Dziewczynki jak tam u Was staranka, Agutka złapali u Was tego goscia, Batonik jak nastawienie sa jakies nowosci???!!!
Cześć Robin! U mnie,chyba,znowu nici. :-(
Kiszka na całej linii...
Co do tego gościa,to teraz się okazuje,że niektóre laski ściemniały,że napady miały miejsce. W co nie wierzę,gdyż jedna jest dobrą znajomą mojej kuzynki... Niestety,ale prawda jest taka,że policja sobie poradzić nie może ze złapaniem tego człowieka/tych ludzi,więc teraz robią mega mętlik w głowach poszkodowanych,by te zaczęły gadać,iż wszystko zmyśliły...
Nowości brak, pełen luz teraz biorę się za odchudzanie i aerobik nom i basen jak mi się uda

ale monitoring w tym m-cu będzie i armia idzie do badania

Mysza84
Fanka BB :)
mysza a kiedy mialas przytulasy ze test juz Ci wykazal?
ja ostatnia @ od 1 lutego
Wiesz my od 8lutego tulimy się codziennie...więc nie wiem kiedy mogła być owu. Mnie się wydawało że pomiędzy moimi urodzinami a walentynkami, czyli 11-14luty, ale teścior owu pokazał ze dopiero 24...w co ja nie wierzę i trzymam się pierwszej wersji.
Witam dziewczeta i najlepszego zycze!

Ja na pierwsze dziecko czekam, wiec za co mnie niby kaza?;-)
Skad wniosek, ze bezowocny?Hej Myszko i od razu GRATULACJE ogromne! :-)
O której masz wynik bety?
Ja,hm... Podczytywałam,ale jakoś weny mi brakło na odpisywanie.
Ten cykl,chyba,też będzie bezowocny u Nas i tak jakoś,ech...![]()
Ja tez nienawidze zastrzykow, chociaz u mnie nie ma takich prolbemow... A gin tak wczesnie cos juz zobaczy?Nie poszłam na tą betkę, bo jutro i tak pójdę do ginka to mi sprawdzi czy dzidzia się dobrze zagnieździła...a pobieranie krwi to dla mnie niesamowity stres. Głównie dlatego że z reugły kończy się na 4 próbach wkłucia i kończy się na pobieraniu krwi z dłoni. U mnie nie widać wcale żył.
No to kobietki następne starania muszą być owocne!!! Trzymam &&&&&&&&&&&

Ja tez nie kupowalam za wczasu tamponow - bo po co?;-) A pozniej lecialam do sklepu, bo mi po nogach cieklo;-)Witaj Dziewczyny!
Dziś 28 dc, zero plamień choć zwykle zaczynają się już nawet jakieś znaczki w 25 dc. Wcześniejszy cykl miałam dziwny, od 24 dc plamienia a @ od 26 czyli 2 dni wcześniej przyszła a nawet 3. Jajniki ani macica już mnie nie bolą, coś tak od czasu do czasu poczuje, cycki nabrzmiałe, jak rano wstałam siusiu to tak mi stały że M mówi: - Boże ale masz piersi, ty jesteś w ciąży czy co?
Dziś jak byłam w sklepie to nie kupiłam również podpasek bo doszłam do wniosku że może nie będą już potrzebne a w razie w zawsze zdąrze kupić.

A tam gadasz glupoty!!!ja sobie płaczę od rana.żona brata urodziła wczoraj chłopczyka i patrzę na jego śliczną buzię i płaczę ze szczęścia i z tęsknoty za niemowlęciem,za ciążą...już teraz w końcu świadomą,bez stresu...mogłabym się cieszyć jak należy i obserwować ze spokojem ten stan.może za karę, ze jedno dziecko było tak wcześnie,bez przygotowania,drugiego nie będzie wcale:-(
Ja na pierwsze dziecko czekam, wiec za co mnie niby kaza?;-)
reklama
Cześć Robin! U mnie,chyba,znowu nici. :-(
Kiszka na całej linii...
Co do tego gościa,to teraz się okazuje,że niektóre laski ściemniały,że napady miały miejsce. W co nie wierzę,gdyż jedna jest dobrą znajomą mojej kuzynki... Niestety,ale prawda jest taka,że policja sobie poradzić nie może ze złapaniem tego człowieka/tych ludzi,więc teraz robią mega mętlik w głowach poszkodowanych,by te zaczęły gadać,iż wszystko zmyśliły...
czyli standardzik!!! Ale pichcic pychotek z Córcią nie przestałyscie!!!
My sobie dzisiaj w pracy dogadzamy zamówiłysmy sobie danie dnia, pychota karkóweczka posmarowana musztardka i na to duszona cebulka mniam nie wiedziałam, że tak mozna i zrobię takie mojemu M, a do tego dostałysmy pyszna kawkę
Taki Dzień Kobiet to ja rozumiem !!!
Nowości brak, pełen luz teraz biorę się za odchudzanie i aerobik nom i basen jak mi się uda
ale monitoring w tym m-cu będzie i armia idzie do badania![]()
Ja od wczoraja znów biorę CLO tylko w bardzo małej dawce tym razem!!!
Ach gdyby znaleźć jakiś cud środek na fasolkę!!!
Powodzenia w diecie równiez i samych pozytywnych mysli oby Nam przyciagneły dobre Duszki
Podziel się: