reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witajcie Kochane ...wszystkiego Naj z okazji Naszego Święta...duzo Fasolek życzę :)

właśnie wróciłam od ginaka...mój pęcherzyk ma dzisiaj 23 mm i lada moment pęknie...endo 10 mm więc dziś z małżowinkiem dzień kobiet obchodzimy ;)

olewam to wszystko co usłyszałam o tym, zeby nie zachodzic po hsg, co ma być to bedzie :) natura zweryfikuje...
amen;-)

reklama
witajcie Kochane ...wszystkiego Naj z okazji Naszego Święta...duzo Fasolek życzę :)

właśnie wróciłam od ginaka...mój pęcherzyk ma dzisiaj 23 mm i lada moment pęknie...endo 10 mm więc dziś z małżowinkiem dzień kobiet obchodzimy ;)

olewam to wszystko co usłyszałam o tym, zeby nie zachodzic po hsg, co ma być to bedzie :) natura zweryfikuje...
No to warunki idealne !!! :-) to działajcie... :-) i niech dzień kobiet przyniesie jakieś owocki :-)

ja poprosze o takie nerwy - zniosę wszystko
Ale ja i tak się nie zamienię!!! ;-) ;-) ;-)

I ja też się podpisuję, an pewno tego nie unikniemy strach jest nieodłącznym elementem ciąży ale radość jest zdecydowanie większa :tak:

To Co Mysza umowa stoi :confused: a ja już z Tośką jakoś się dogadam :tak:

Ja Ci powiem że ja poprzednio na strasznym luzaku podchodziłam, jak szłam na wizytę to nie mogłam się doczekać, ale raczej się nie denerwowałam, a że stało się co się stało to teraz mnie czeka kilka miesięcy niepokoju...ale jak już utulę dzidzię to zapomnę o tym wszystkim!

Tośka to już pewnie ma swoją fasolką, a Ty batonik będziesz mieć za chwilkę więc po co Wam moja.

:-(Właśnie dzwonił gin i może być problem z moją wizytą czwartkową bo coś tam mu wypadło :-( nic tylko się pochlastać, nic mi nie wychodzi :-(

Mysza za chwilę to ja mogę jedynie mieć depresję a nie fasolinkę

Ostatnia edycja:
No to warunki idealne !!! :-) to działajcie... :-) i niech dzień kobiet przyniesie jakieś owocki :-)

Ale ja i tak się nie zamienię!!! ;-) ;-) ;-)

Ja Ci powiem że ja poprzednio na strasznym luzaku podchodziłam, jak szłam na wizytę to nie mogłam się doczekać, ale raczej się nie denerwowałam, a że stało się co się stało to teraz mnie czeka kilka miesięcy niepokoju...ale jak już utulę dzidzię to zapomnę o tym wszystkim!

Tośka to już pewnie ma swoją fasolką, a Ty batonik będziesz mieć za chwilkę więc po co Wam moja.

wiesz coś o czym ja nie wiem :sorry2: ja się nie nastawiam w tym cyklu co bedzie to bedzie :blink:
macie coś do picia kurde ale mam ssanie dzisiaj wypilam wszystko co bylo w domu :sorry2:

zgadza się bo gorące kąpioele powodują odklejanie się łozyska wiec nie wolno gorących kąpieli.
Pajeczko podpowiedz mi proszę jake badania mogłabym zrobić na środową wizytę. Jadę do nowego ginka i myślałam żeby już jechać z wynikami.

:-(Właśnie dzwonił gin i może być problem z moją wizytą czwartkową bo coś tam mu wypadło :-( nic tylko się pochlastać, nic mi nie wychodzi :-(

Oczywiście że będziesz mieć deprechę jak nie zmienisz myślenia!!! Wypatruj fasolki, a nie deprechy i @... ;-) Kochana Ty sama mnie tego uczyłaś a teraz co się dzieje! Proszę się znowu nakręcić w druga stronę.
A w czwartek który będziesz miałą dc ?

wiesz coś o czym ja nie wiem :sorry2: ja się nie nastawiam w tym cyklu co bedzie to bedzie :blink:
macie coś do picia kurde ale mam ssanie dzisiaj wypilam wszystko co bylo w domu :sorry2:

Nie ma się co nastawiać...będziesz miała miłą niespodziankę :-) i wtedy będziesz mogła facetowi powiedzieć jak go podeszłaś :-)
Podsyłam coś dobrego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam dziewczynki

GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!

raczej tylko tak sobie napiszę,bo u mnie taka kaszana jak mało kiedy.dzień kobiet o dupę roztrzaść.mąż wrócił z pracy to dał mi tulipana,w dodatku samą łodygę bo mu się po drodze zepsuł.a pozostałe do teściowej i babci były całe,ale co będzie się szczypał.zrobiłam mu na obiad frytki bo tak lubi,to nimi walnął do kosza,bo stwierdził że przypalone.a potem sobie gdzieś poszedł.jak wrócił to śmierdział wódą,rozebrał się i teraz śpi.rewelacja.dzień kobiet po ch.....ju.a mieliśmy jechać do teściowej a z nią mieszka też babcia.to teraz kwiatki leżą.

i za co to wszystko?i on chce mieć dziecko?ja już sama nie wiem czy to naprawdę jest odpowiedni czas na ciążę :-(

Pajeczko podpowiedz mi proszę jake badania mogłabym zrobić na środową wizytę. Jadę do nowego ginka i myślałam żeby już jechać z wynikami.

Oczywiście że będziesz mieć deprechę jak nie zmienisz myślenia!!! Wypatruj fasolki, a nie deprechy i @... ;-) Kochana Ty sama mnie tego uczyłaś a teraz co się dzieje! Proszę się znowu nakręcić w druga stronę.
A w czwartek który będziesz miałą dc ?

nie wypatruje @ bo ją właśnie mam, a w czwartek mam 8dc miałam iść teraz i za tydzień w czwartek!!! K.....a ale jestem zła :wściekła/y:

Przepraszam za nastrój ale coś mi dziś odbiło chyba :-(

Ja jestem po braniu clo, u ginekologa byłam w 15 dc i powiedziała że pęcherzyki są bardzo duże i aż żal byłoby to tak zostawić a że mam problem dała mi zastrzyk z ovitrelle. Zanim jednak mi go dała powiedziała że jest możliwość że mogą wyjść bliżniaki gdyby wszystko się udało.
Teraz biorę luteine i czekam ... tak bym chciała już zajść w ciąże i żeby wszystko było ok.

Witam kochane kobietki popołudniowo :-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!! wiecie czego Wam życzyć.... wiec życzę!!!!!!!

no pewno ja tez bym tak zrobiła :tak:
Ja tez sie zdrzemlam. Jak dostalam esemesa to nie wiedzialam, co sie dzieje; z ktorej strony strzelaja:-D
hehehe no ja tez bym się zdrzemnela ale jak to teraz zrobie to potem spac nei będę mogła;-)
ja poprosze o takie nerwy - zniosę wszystko
ja tez ja też
ja też bym zamieniła :-) oddam drzemke za fasolke
i tu ja tez ja też
zgadza się bo gorące kąpioele powodują odklejanie się łozyska wiec nie wolno gorących kąpieli.
no kiedys gorące kapiele stosowano jako środek poronny....
oj ja też piłabym jak smok- pewno mróz idzie ;-)

spokojnie wytrzymaj :-) dasz radę:tak:

reklama
Do góry