amen;-)witajcie Kochane ...wszystkiego Naj z okazji Naszego Święta...duzo Fasolek życzę
właśnie wróciłam od ginaka...mój pęcherzyk ma dzisiaj 23 mm i lada moment pęknie...endo 10 mm więc dziś z małżowinkiem dzień kobiet obchodzimy
olewam to wszystko co usłyszałam o tym, zeby nie zachodzic po hsg, co ma być to bedzienatura zweryfikuje...
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
No to warunki idealne !!! :-) to działajcie... :-) i niech dzień kobiet przyniesie jakieś owocki :-)witajcie Kochane ...wszystkiego Naj z okazji Naszego Święta...duzo Fasolek życzę
właśnie wróciłam od ginaka...mój pęcherzyk ma dzisiaj 23 mm i lada moment pęknie...endo 10 mm więc dziś z małżowinkiem dzień kobiet obchodzimy
olewam to wszystko co usłyszałam o tym, zeby nie zachodzic po hsg, co ma być to bedzienatura zweryfikuje...
Ale ja i tak się nie zamienię!!! ;-) ;-) ;-)ja poprosze o takie nerwy - zniosę wszystko
I ja też się podpisuję, an pewno tego nie unikniemy strach jest nieodłącznym elementem ciąży ale radość jest zdecydowanie większa
To Co Mysza umowa stoia ja już z Tośką jakoś się dogadam
![]()
Ja Ci powiem że ja poprzednio na strasznym luzaku podchodziłam, jak szłam na wizytę to nie mogłam się doczekać, ale raczej się nie denerwowałam, a że stało się co się stało to teraz mnie czeka kilka miesięcy niepokoju...ale jak już utulę dzidzię to zapomnę o tym wszystkim!
Tośka to już pewnie ma swoją fasolką, a Ty batonik będziesz mieć za chwilkę więc po co Wam moja.
:-(Właśnie dzwonił gin i może być problem z moją wizytą czwartkową bo coś tam mu wypadło :-( nic tylko się pochlastać, nic mi nie wychodzi :-(
Mysza za chwilę to ja mogę jedynie mieć depresję a nie fasolinkę
Ostatnia edycja:
No to warunki idealne !!! :-) to działajcie... :-) i niech dzień kobiet przyniesie jakieś owocki :-)
Ale ja i tak się nie zamienię!!! ;-) ;-) ;-)
Ja Ci powiem że ja poprzednio na strasznym luzaku podchodziłam, jak szłam na wizytę to nie mogłam się doczekać, ale raczej się nie denerwowałam, a że stało się co się stało to teraz mnie czeka kilka miesięcy niepokoju...ale jak już utulę dzidzię to zapomnę o tym wszystkim!
Tośka to już pewnie ma swoją fasolką, a Ty batonik będziesz mieć za chwilkę więc po co Wam moja.
wiesz coś o czym ja nie wiem
ja się nie nastawiam w tym cyklu co bedzie to bedzie 
macie coś do picia kurde ale mam ssanie dzisiaj wypilam wszystko co bylo w domu

Mysza84
Pajeczko podpowiedz mi proszę jake badania mogłabym zrobić na środową wizytę. Jadę do nowego ginka i myślałam żeby już jechać z wynikami.zgadza się bo gorące kąpioele powodują odklejanie się łozyska wiec nie wolno gorących kąpieli.
Oczywiście że będziesz mieć deprechę jak nie zmienisz myślenia!!! Wypatruj fasolki, a nie deprechy i @... ;-) Kochana Ty sama mnie tego uczyłaś a teraz co się dzieje! Proszę się znowu nakręcić w druga stronę.:-(Właśnie dzwonił gin i może być problem z moją wizytą czwartkową bo coś tam mu wypadło :-( nic tylko się pochlastać, nic mi nie wychodzi :-(
A w czwartek który będziesz miałą dc ?
wiesz coś o czym ja nie wiemja się nie nastawiam w tym cyklu co bedzie to bedzie
macie coś do picia kurde ale mam ssanie dzisiaj wypilam wszystko co bylo w domu![]()
Nie ma się co nastawiać...będziesz miała miłą niespodziankę :-) i wtedy będziesz mogła facetowi powiedzieć jak go podeszłaś :-)
Podsyłam coś dobrego
Ostatnio edytowane przez moderatora:
B
bunia87
Gość
witam dziewczynki
GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!
raczej tylko tak sobie napiszę,bo u mnie taka kaszana jak mało kiedy.dzień kobiet o dupę roztrzaść.mąż wrócił z pracy to dał mi tulipana,w dodatku samą łodygę bo mu się po drodze zepsuł.a pozostałe do teściowej i babci były całe,ale co będzie się szczypał.zrobiłam mu na obiad frytki bo tak lubi,to nimi walnął do kosza,bo stwierdził że przypalone.a potem sobie gdzieś poszedł.jak wrócił to śmierdział wódą,rozebrał się i teraz śpi.rewelacja.dzień kobiet po ch.....ju.a mieliśmy jechać do teściowej a z nią mieszka też babcia.to teraz kwiatki leżą.
i za co to wszystko?i on chce mieć dziecko?ja już sama nie wiem czy to naprawdę jest odpowiedni czas na ciążę :-(
GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!
raczej tylko tak sobie napiszę,bo u mnie taka kaszana jak mało kiedy.dzień kobiet o dupę roztrzaść.mąż wrócił z pracy to dał mi tulipana,w dodatku samą łodygę bo mu się po drodze zepsuł.a pozostałe do teściowej i babci były całe,ale co będzie się szczypał.zrobiłam mu na obiad frytki bo tak lubi,to nimi walnął do kosza,bo stwierdził że przypalone.a potem sobie gdzieś poszedł.jak wrócił to śmierdział wódą,rozebrał się i teraz śpi.rewelacja.dzień kobiet po ch.....ju.a mieliśmy jechać do teściowej a z nią mieszka też babcia.to teraz kwiatki leżą.
i za co to wszystko?i on chce mieć dziecko?ja już sama nie wiem czy to naprawdę jest odpowiedni czas na ciążę :-(
Pajeczko podpowiedz mi proszę jake badania mogłabym zrobić na środową wizytę. Jadę do nowego ginka i myślałam żeby już jechać z wynikami.
Oczywiście że będziesz mieć deprechę jak nie zmienisz myślenia!!! Wypatruj fasolki, a nie deprechy i @... ;-) Kochana Ty sama mnie tego uczyłaś a teraz co się dzieje! Proszę się znowu nakręcić w druga stronę.
A w czwartek który będziesz miałą dc ?
nie wypatruje @ bo ją właśnie mam, a w czwartek mam 8dc miałam iść teraz i za tydzień w czwartek!!! K.....a ale jestem zła

Przepraszam za nastrój ale coś mi dziś odbiło chyba :-(
rainmanka
Ja jestem po braniu clo, u ginekologa byłam w 15 dc i powiedziała że pęcherzyki są bardzo duże i aż żal byłoby to tak zostawić a że mam problem dała mi zastrzyk z ovitrelle. Zanim jednak mi go dała powiedziała że jest możliwość że mogą wyjść bliżniaki gdyby wszystko się udało.
Teraz biorę luteine i czekam ... tak bym chciała już zajść w ciąże i żeby wszystko było ok.
Teraz biorę luteine i czekam ... tak bym chciała już zajść w ciąże i żeby wszystko było ok.
Witam kochane kobietki popołudniowo :-):-):-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!! wiecie czego Wam życzyć.... wiec życzę!!!!!!!

spokojnie wytrzymaj :-) dasz radę
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!! wiecie czego Wam życzyć.... wiec życzę!!!!!!!
no pewno ja tez bym tak zrobiławitajcie Kochane ...wszystkiego Naj z okazji Naszego Święta...duzo Fasolek życzę

hehehe no ja tez bym się zdrzemnela ale jak to teraz zrobie to potem spac nei będę mogła;-)Ja tez sie zdrzemlam. Jak dostalam esemesa to nie wiedzialam, co sie dzieje; z ktorej strony strzelaja![]()
ja tez ja teżja poprosze o takie nerwy - zniosę wszystko
i tu ja tez ja teżja też bym zamieniła :-) oddam drzemke za fasolke
no kiedys gorące kapiele stosowano jako środek poronny....zgadza się bo gorące kąpioele powodują odklejanie się łozyska wiec nie wolno gorących kąpieli.
oj ja też piłabym jak smok- pewno mróz idzie ;-)wiesz coś o czym ja nie wiemja się nie nastawiam w tym cyklu co bedzie to bedzie
macie coś do picia kurde ale mam ssanie dzisiaj wypilam wszystko co bylo w domu![]()
:-(Właśnie dzwonił gin i może być problem z moją wizytą czwartkową bo coś tam mu wypadło :-( nic tylko się pochlastać, nic mi nie wychodzi :-(
spokojnie wytrzymaj :-) dasz radę

reklama
Podziel się:
a ja już z Tośką jakoś się dogadam