reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pierwsze co to poszłąm na bete.I była pozytywna.Lekarz zlecił kolejne 2 zeby sprawdzic czy dobrze rośnie, ( w ten sposób tez widac czy jest ok) i przyrastała za wolno, ale przyrastała. a jak zrobiłam 3 to wzrost był prawie żaden:(Potem usg i brak "czegokolwiek" w jamie macicy.Usg miałąm wczoraj.I powiem Wam ze lekarz bardzo był zdziwiony,jak patrzyła na usg.Nie mam zadnych boli...nic!!!Piersi bardzo bolą...
Kazał mi jutro zrobic jeszcze bete...I jak @ sie nie pojawi to do szpitala.Chyba ze pojawiły by sie jakies bole to tez natychmiast do szpitala!

Tylko ja sie zastanawiam co w tym szpitalu mi bedą robic?????bo skoro w macicy nic nie ma to po co zabieg czyszczenia??????
A z tych nerwów wczoraj nie zapytałąm co i jak!!!!!!

I jeszcze po usg badał mnie ginbekologicznie i tez był zdziwiony ze nic m nie nie boli:/

ty nawet mnie nie strasz ja mam podobnie jak bylam w 4 tygodniu i robil mi usg tez nic nie widzial dal mi 2 kartki z badaniem krwi s-hCg jedno na miejscu zrobilam drugie po 2 tygodniach czyli w ten czwartek.
Cycki mam wielkie i pieczace pozatym nic dobry apetyt i bol w kregoslupie dolnym.
jak to napisalas to jestem przerazona a jak u mnie tez powie za drugim razem ze nic nie widzi a wizyte mam dopiero w poniedzialek teraz mam myslice normalnie mnie na wymioty zbiera
A testy ciazowe wychodzily pozytywne bo u mnie 2 testy tak?????

reklama
Witam Was dziewczęta.
U mnie sytuacja nie jest dobra.Jest to ciaza pozamaciczna.Mam jeszcze troszkę poczekac zeby @ przyszła samoistnie:(
Bo lekarz chce uniknąc zabiegu.
CHciała bym juz miec to za sobą:(
Pozdrawiam Was bardzo mocno i za wszystki trzyamam kciuki:*
Tak mi przykro... tulam cie
trzymaj się moja droga..
:-(

ja też, ostatnio w weekend się naściskałam maluchów ;-) może podziała

Na pewno podziała! W końcu na pewno! :-) :tak:

też bym chciała taką księżniczkę, a bede miała księcia :) moze za drugim razem :p ja juz powoli mysle a maz jest przerazony jak ja go lubie denerwowac :)))

Wiesz,w wielu przypadkach "ogonek" odpada. :-p Ale księciunio tez będzie na pewno superowy! :-)

też bym chciała taką księżniczkę, a bede miała księcia :) moze za drugim razem :p ja juz powoli mysle a maz jest przerazony jak ja go lubie denerwowac :)))

jeżeli jest ciąża pozamaciczna to chyba jest w jajowodzie wiec gdziec musi byc i oni muszą ją usunąc tylko ja nie wiem czy to samo przejdzie ot tak jak to pozamaciczna

Ja wierze ze ten lekarz wie co robi.Powiedział ze jeszcze jest na tyle wczesnie ze mozna poczekac.Kazał mi napic sie wina i wziąc gorącą kapiel.
On chce uniknąc zabiegu,ale oczywiscie jesli nie bedzie sie dało no to coz zrobic...
JEzeli ciaza jest na tak wczesnym etapie i ma sie nie utrzymac to lepiej zeby poleciała sama:(

Cholerka. Dziwne to wszystko,faktycznie. Strasznie bym chciała,żeby to była pomyłka. Tzn.,wiem,że taka pomyłka byłaby okrutna,ale... Aj nie wiem,jaks ię wyrazić,po prostu strasznie mi przykro. :-(
Przepraszam za ten post.
:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Agutka nie masz za co przpraszac...Samo zycie!!!!Wiem ze nie ja pierwsza to przechodze i nie ostatnia!!!
Ale bardzo głeboko wierze ze za 3 razem sie uda i bedziemy miec swoje malenstwo!!!!

ty nawet mnie nie strasz ja mam podobnie jak bylam w 4 tygodniu i robil mi usg tez nic nie widzial dal mi 2 kartki z badaniem krwi s-hCg jedno na miejscu zrobilam drugie po 2 tygodniach czyli w ten czwartek.
Cycki mam wielkie i pieczace pozatym nic dobry apetyt i bol w kregoslupie dolnym.
jak to napisalas to jestem przerazona a jak u mnie tez powie za drugim razem ze nic nie widzi a wizyte mam dopiero w poniedzialek teraz mam myslice normalnie mnie na wymioty zbiera

Kobieto nie panikuj :) u mnie dopiero w 5 tc było widac sam malutki pecherzyk i to na dobrej jakosci sprzęcie wiec jak byłas w 4 tc to miał prawo nic nie widziec :) i tez sie zastanawiałam, czy bedzie zarodek bo pecherzyk był pusty a potem w 6 tc był i zarodek i serduszko wiec nie nerwowo:)

Testy wychodzą normalnie...bo ciąża się rozwija tylko nie w macicy tylko w jajowodzie i jest to bardzo niebezpieczne, dlatego ważne żeby to wcześnie wykryć.
A dlaczego te badania w takim odstępie Ci zalecili ?!?
Ja betkę robie co 2 dni.

Ja wierze ze ten lekarz wie co robi.Powiedział ze jeszcze jest na tyle wczesnie ze mozna poczekac.Kazał mi napic sie wina i wziąc gorącą kapiel.
On chce uniknąc zabiegu,ale oczywiscie jesli nie bedzie sie dało no to coz zrobic...
JEzeli ciaza jest na tak wczesnym etapie i ma sie nie utrzymac to lepiej zeby poleciała sama:(

Agutka nie masz za co przpraszac...Samo zycie!!!!Wiem ze nie ja pierwsza to przechodze i nie ostatnia!!!
Ale bardzo głeboko wierze ze za 3 razem sie uda i bedziemy miec swoje malenstwo!!!!

A ktory to tydzien ciazy jest?????

wczoraj jak Ciebie przeczytała na wspomagaczach to sie popłakałam tak mi sięprzykro zrobiło ale będzie dobrze musi być i jeszcze będziesz miała tyle dzidziusiów, że krewni powiedzą żebyście przestali się tyle rozmnażać-suzi trzymaj się

reklama
Testy wychodzą normalnie...bo ciąża się rozwija tylko nie w macicy tylko w jajowodzie i jest to bardzo niebezpieczne, dlatego ważne żeby to wcześnie wykryć.
A dlaczego te badania w takim odstępie Ci zalecili ?!?
Ja betkę robie co 2 dni.

Bo to nie polska kochana i powiedzial ze roznica 2 tyg to bedzie widac co i jak

Do góry