Svensonka
Fanka BB :)
Pierwsze co to poszłąm na bete.I była pozytywna.Lekarz zlecił kolejne 2 zeby sprawdzic czy dobrze rośnie, ( w ten sposób tez widac czy jest ok) i przyrastała za wolno, ale przyrastała. a jak zrobiłam 3 to wzrost był prawie żadenPotem usg i brak "czegokolwiek" w jamie macicy.Usg miałąm wczoraj.I powiem Wam ze lekarz bardzo był zdziwiony,jak patrzyła na usg.Nie mam zadnych boli...nic!!!Piersi bardzo bolą...
Kazał mi jutro zrobic jeszcze bete...I jak @ sie nie pojawi to do szpitala.Chyba ze pojawiły by sie jakies bole to tez natychmiast do szpitala!
Tylko ja sie zastanawiam co w tym szpitalu mi bedą robic?????bo skoro w macicy nic nie ma to po co zabieg czyszczenia??????
A z tych nerwów wczoraj nie zapytałąm co i jak!!!!!!
I jeszcze po usg badał mnie ginbekologicznie i tez był zdziwiony ze nic m nie nie boli:/
ty nawet mnie nie strasz ja mam podobnie jak bylam w 4 tygodniu i robil mi usg tez nic nie widzial dal mi 2 kartki z badaniem krwi s-hCg jedno na miejscu zrobilam drugie po 2 tygodniach czyli w ten czwartek.
Cycki mam wielkie i pieczace pozatym nic dobry apetyt i bol w kregoslupie dolnym.
jak to napisalas to jestem przerazona a jak u mnie tez powie za drugim razem ze nic nie widzi a wizyte mam dopiero w poniedzialek teraz mam myslice normalnie mnie na wymioty zbiera
A testy ciazowe wychodzily pozytywne bo u mnie 2 testy tak?????

Ale księciunio tez będzie na pewno superowy! :-)