Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
laski nie nadrobie was
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano alus bedzie juz z nami!Ciesze sie i boje zarazem ;-)
trzymajcie sie!!!
jade do sklepu i podjade moze na stacje odkurzyc samochod, bo jak potem bede wozic w nim malenstwo to musi byc czysciutki, a troche ruchu mi nie zaszkodzi![]()

wtedy to już nawet wskazana jest pomoc w zakończeniu hehehWOW - niesamowite tak wiedzieć, że już jutro będzie sie miało Maleństwo w ramionach ! Trzymam kciukiLaski nie nadrobie Was
Wloski zrobione, pakuje torbe i zmykam do szpitala...
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze wypuszcza, choc watpie...
Jutro rano Alus bedzie juz z nami!Ciesze sie i boje zarazem ;-)
Trzymajcie sie!!!
Ja też idę do kuchni pomyśleć coś nad obiadkiem.ja idę do garów...ech... mój konkubent (hahaha) zażyczył sobie ziemniaki zapiekane...tak więc spełnię tą zachciankę a on później moją ;-)
GBS to badanie pod kątem paciorkowca. Podobno bardzo ważne, powinno się zrobić kilka tygodni przed porodem, żeby nie zarazić dziecka.Oooo dziewczyny tak mi sie przypomnialo. Wczoraj czy dzis ktoras pisala o jakims badaniu GBS, co to w ogole jest? ja nie mialam nic takiego:/ HBS to robilam ale GBS?
GBS to badanie pod kątem paciorkowca. Podobno bardzo ważne, powinno się zrobić kilka tygodni przed porodem, żeby nie zarazić dziecka.