reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem załamana :( teraz owulka też była, mieliśmy przytulanki. Była szansa, ostatnia z clo. I nic, teraz jeszcze ten test pozytywny mnie rozwalił na łopatki, a raczej to że jednak jest fałśzywy. Nie wiem co dalej. Moja ginka na urlop się wybiera i pójdę do niej dopiero w kwietniu, w kolejnym cyklu. Ona chce mnie wysłać do kliniki nieplodności. A tam co mnie czeka? Masakra :(
A moze bys sie wybrala na konsultacje do kogos innego...?

reklama
A moze bys sie wybrala na konsultacje do kogos innego...?

No ja właśnie już zmieniłam lekarza, byłam teraz u niej pierwszy raz. Ona mnie oswieciła z tym clo, a tamten lekarz kazał dalej brać clo. Dwie sprzeczne teorie. Mam pomyśleć o kolejnym lekarzu? Boje się nowych rewelacji, z resztą czy to ma sens? Ja już nic nie wiem :(((

Kochane wróciła.... bo żyć bez Was nie mogę ;-)

BETKA 59,18 !!! :-) ciąża zaczyna się powyżej 5 :-)

Dziękuję za kciuki :-* w czwartek poproszę ponownie ! :-)

Hej ewelina!!! No włąśnie coś Cię długo nie było...
u Suzi okazało się że pojawiła się ciąża pozamaciczna, dzisiaj nam o tym napisała. Na szczęście szybko wykryli i może nie będzie konieczny zabieg.

bardzio sie ciesze to teraz trzymam kciuki za czwartek :)

Moje kochane ja już uciekam!
Jakby mnie już nie było to znowu proszę jutro trzymać &&& o 10.30 bo wtedy mam wizytę.
Dam Wam zaraz po wizycie znać za pośrednictwem Żabki :-)

Miłego wieczorku!
dzieki za posrednictwo wiedz znow bede wiedziala pierwsza czuje sue zaszczycona :)
Cze dziewczyny!
Wlasinie wrocilam z Poznania. Nie obylo sie bez przygod i jestem straznie zmeczona... Dlatego przejrzalam wszystko tylko po lebkach...
Wyniki M beda dopiero jutro:wściekła/y: A ja dzwonili powiedzieli, ze czeka sie pol do godzinki! Chwyt reklamowy?!

Najlepszego dla Zuzi!:tak:

Spokojnie! Wisna ( a nawet lato ) tuz tuz - dzisiaj widzialam chlopaka, ktory spacerowal w krotkich spodenkach:szok::-D

To tez zalezy jakiego koloru byly plamienia: jesli czerwone - mozliwe, ze to owulka albo zagniezdzenie; jesli brunatne - braki progesteronu...

Super!!! Choc inaczej byc nie moglo:tak:

Castangusa bierze sie 3 cykle non stop... Pisza chyba nawet o tym w ulotce.
a co to ten castagnus i na co on jest???
Hej dziewczyny,

proszę Was bardzo o poradę, bo jestem w rozpaczy. Wczoraj zrobiłam test ciążowy, ku mojemu zdzwiwieniu pozytywny. Poszłam dzis na bete i niestety wynik niegatywny!!! Czy to możliwe, żeby test wykazał ciąże, a tak naprawdę w niej nie jestem? Po południu dostałam plamienia, byłam pewna, że to już okres, ale nic się nie rozbujało. Nie wiem co myśleć, przez ostatnie 12 godzin byłam szczęśliwa, że zostanę mamą a potem w jednej chwili mi tą radość odebrano. Czuję się strasznie. Poradźcie proszę co myśleć.

Pozdrówka
specjalista niejestem ale nawet w ulotce pisza ze przy tarczycy moze test dawac falszywy wynik wiec ja stawiam na tarczyce
Jestem załamana :( teraz owulka też była, mieliśmy przytulanki. Była szansa, ostatnia z clo. I nic, teraz jeszcze ten test pozytywny mnie rozwalił na łopatki, a raczej to że jednak jest fałśzywy. Nie wiem co dalej. Moja ginka na urlop się wybiera i pójdę do niej dopiero w kwietniu, w kolejnym cyklu. Ona chce mnie wysłać do kliniki nieplodności. A tam co mnie czeka? Masakra :(
ja uwazam ze w tej klinice to juz sie toba pozadnie zajma i to lepiej od zwyklej ginki ja bym na twoim miejscu sie tam wybrala jak ginka cie wysyla b3edziesz w dobrych i profesjonalnych rekach bo tam maja tysiace takich przypadkow

Oj kochana to musze Ci powiedziec, ze jesli szukasz pracy, w ktorej bedziesz sie czula spelniona, to szkola nie jest najlepszym wyborem. Chyba, ze dobre liceum...

No spoko - tylko mogli od razu powiedziec...:angry:
no może tak być ja piszesz i też okaże sie nie trafionym wyborem, ale chce odpoczać od sprzedazy , planów i teg wielkiego biznesu...kuszą mnie też wakacje i te niby 18h ;)
czemu szkoła nie jest dobrym wyborem?...

No ja właśnie już zmieniłam lekarza, byłam teraz u niej pierwszy raz. Ona mnie oswieciła z tym clo, a tamten lekarz kazał dalej brać clo. Dwie sprzeczne teorie. Mam pomyśleć o kolejnym lekarzu? Boje się nowych rewelacji, z resztą czy to ma sens? Ja już nic nie wiem :(((
kasik ja znalałam fajnego dr w Szubinie, dr Sztenc, czuję się u niego dobrze przyjeta pacjentką...pozytywne usposobienie, zdrowoorozsądkowy...polecam. Jestem u niego pierwszy cykl.
Nie wiem co Tobie odpisac w związku z testem...

ja uwazam ze w tej klinice to juz sie toba pozadnie zajma i to lepiej od zwyklej ginki ja bym na twoim miejscu sie tam wybrala jak ginka cie wysyla b3edziesz w dobrych i profesjonalnych rekach bo tam maja tysiace takich przypadkow
pewnie masz rację zabko, być moze tam tez ceny klinikowe ;)

hejka dziewczyny

cześć :0

Pajka
Czy słyszałaś moze o ewentualnych komplikacjach przy zajściu w cylku z badaniem hsg? chodzi mi kontrast i/lub RTG

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no może tak być ja piszesz i też okaże sie nie trafionym wyborem, ale chce odpoczać od sprzedazy , planów i teg wielkiego biznesu...kuszą mnie też wakacje i te niby 18h ;)
czemu szkoła nie jest dobrym wyborem?...

kasik ja znalałam fajnego dr w Szubinie, dr Sztenc, czuję się u niego dobrze przyjeta pacjentką...pozytywne usposobienie, zdrowoorozsądkowy...polecam. Jestem u niego pierwszy cykl.
Nie wiem co Tobie odpisac w związku z testem...
kochana a jaka sprzedaza sie zajmujesz???

pewnie masz rację zabko, być moze tam tez ceny klinikowe ;)
a to te kliniki nie sa na NFZ ????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzymam kciuki i ciesze się ze Ttaus troszku lepiej się czuje :) zdrówka!!!! i fasolki !!!1
oj moze i ja spróbuje....tez mi się marzy taki własny warzywniaczek ;) na razie na "balcony" a kiedys w przydomkowy ogórdeczku :))))
milego i czekamy na informacje :)

dziękuję :-D kochana jesteś :-D

Chyba wrócę do szydełkowania.... to mnie nieżle wyciszało :) a teraz to jestem niestety jak jedna nerwica.... staram się z tym walczyc i nawet małż mi pomaga.... ja nie wiem nigdy taka nie byłam....
wiecie co kupiłam w czoraj tego castagnusa i wiesiołka ale zostawie do nastepnego cyklu jakby co... dzis 9 dc wiec za oba za pozno...
wiesiolka to sie bierze ponoc tylko do owulacji a catagnusa do @???? czy któras brała???

znalazłam fajową stronkę z szydełkiem i drutami do samodzielnej nauki :tak: super jest :tak:
Podstawy- szydełko

Hej dziewczyny,
proszę Was bardzo o poradę, bo jestem w rozpaczy. Wczoraj zrobiłam test ciążowy, ku mojemu zdzwiwieniu pozytywny. Poszłam dzis na bete i niestety wynik niegatywny!!! Czy to możliwe, żeby test wykazał ciąże, a tak naprawdę w niej nie jestem? Po południu dostałam plamienia, byłam pewna, że to już okres, ale nic się nie rozbujało. Nie wiem co myśleć, przez ostatnie 12 godzin byłam szczęśliwa, że zostanę mamą a potem w jednej chwili mi tą radość odebrano. Czuję się strasznie. Poradźcie proszę co myśleć.
Pozdrówka

wiesz co ja to na twoim miejscu zrobiła testa za parę dni (jak @ nie będzie) :tak: bo ja słyszałam i takie przypadki, że test z II krechami, a beta niska i 9 m-cy bez @ ;-) co oczywiście życzę tobie z całego serduszka :tak: niestety też słyszałam o tym, że przy tarczycy test może szwankować :dry:
po prostu trzeba poczekać i zobaczyć... :sorry2:

reklama
olkale mam prośbę widziałam przepis na twoja miksturekę z siemieniem ( nigdy nie wiem czy to sie odmienia:baffled:) nie mogę znaleść tej stronki czy mozesz mi podac jeszcze raz co z czym zmielić i od kiedy zaczac pic czy juz teraz . Będę wdzięczna :blink:

ale napisłam czy juz teraz , omg chodziło mi czy od 1dc ?

Ostatnia edycja:
Do góry