SylusiaSW
Kochająca:)
Lekko krwista bądź brązowawa ale nie powinna bardzo cuchnąć 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziweczyny.
Monika mam to samo. Położna mi powiedziała ze macica isę oczyszcza i choćbym trzymała pupę w perfumach to ta wydzielina ma po prostu taki zapach. A tą woń też porównałabym to jakiejś nieczystej rany. Jednak to normalne. Położna mówiła żebym myć szarym mydłem.
Dziewczyny a kiedy wy się udajecie na pierwszy spacerek??
ja po 3 tygodniach mogę powiedzieć, że wydzielina sie chyba skończyła... uffff teraz mam takie leeeciutkie pomarańczowe plamienie, ale już nie śmierdzi tak okropnie, tylko ma zapach normalnej wydzieliny, jak dotąd
ale za to wczoraj tak okropnie mnie podbrzusze bolało, że płakałam z bólu... tak jak na okres, ale chyba gorzej niż przy porodzie
wzięłam no-spę i przeszło...
ale juz pewna byłam, że okres dostanę!!!
kiedy teraz ten okres??
chyba nigdy się z tych najmniejszych podpasek nie wygrzebię- noszę na wszelki wypadek...
Czyli Twoja wydzielina tez miala dziwny/nieprzyjemny zapach?