ona...m
mama weteranka
A powiedz mi kochana ile płacisz za całość??;-)
w szczecinie w szpitalu wojskowym byla za darmo cos sie w polsce zmienilo???
w irlandii tez jest darmowa ale ja nie chodze bo ja weteranka hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powiedz mi kochana ile płacisz za całość??;-)

Ale przekonywałam ją uparcie, że na pewno wszystko się przyda, chociaż sama zaczynam w to wątpić;-)
Pierwszy raz widzę jak się fascynuje jakimś meczem, ba, pierwszy raz widzę żeby mecz oglądał
ale jak widać wszystkim może się zmienić.:-)
w końcu trochę się ruszyłam z robotą i pozałatwiałam też badania mocz, morfologię i badanie glukozy :-) jak dla mnie to całkiem smaczna to glukoza była
i wcale nie jakaś specjalnie słodka jak dla mnie, ale w sumie ja mam smak ostro spaczony jeśli o słodkie chodzi...
w laboratorium u mnie badanie glukozy to jedynie koszt 8 zł, wiec nie tak źle, chociaż ja jednak skorzystałam po raz pierwszy ze skierowania i oszczędziłam 30 zł :-) coś jeszcze miałam napisać, ale nie pamiętam haha
no trudno... 
życie mi kobieto uratowałaś, dzieki! 
Karo nie martw sie! Pamietaj, że masz termin na 30 czerwca, a wiele z nas, które piszą o gwałtownych ruchach na sam początek czerwca. A jednak różnica 3, 4 tygodnie jest ogromna na tym etapieco do ruchów to ja nadal czuję tylko kopniaki w niewymowną, są dni że czesto i mocno a czasem mała bardzo spokojna. Nie mam rzadnych falowań na brzuchu i wypinania...wogóle to martwię się czy to jednak normalne...wy piszecie, że was w żeberka, ablo coś...a ja tylko w @ dostaję...czemu ona nie jest wyżej??? chyba zeschizuje.....
nie przejmuj sie każda z nas jest inna, doczekasz się i Ty ruchów wyżej, po prostu Twoja Milenka jest jeszcze za mała i wyżej nie sięga
Dziewczyny, mam takie pytanie :-)
Jadę jutro na to badanie z glukozą, kupiłam ją w aptece, ale ona jest w proszku... Czy te Panie na badaniu jutro mi ją tam rozrobią czy co?
ale w laboratorium też na pewno Ci rozrobią 
i narobiło się ok 100 stron zaległości
mam nadzieje że wszystko u was w porządku.
, mam tak zmasakrowane prawe rzebra że czuje zdrętwiały ból promieniujący od rzeber do pleców. Brzuchacz rośnie z dnia na dzień
jutro mamy wizyte ciekawa jestem ile przytyłam. Wołamy do brzusia Michaś;-) może juz tak zostanie... tylko synowi się to imię niezbyt podoba... on chciałby Filipa... no ale mamy jeszcze czas na ten wybór
, bo nie było łatwo
ale ważne że już wszystko gra.