reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

agissa postanowila zalozyc osobna grupe w zwiazku z tym , ze nie wszyscy mieli takie zdanie jak ona co do nauki czytania w 3 miesiacu, podobno wszyscy sa zaproszeni, ale nie wszyscy przyjeci...mozecie wyslac agissie prosbe z przyjeciem do grupy
Ja to widzę trochę inaczej.
Jak dla mnie poszło o to że nie podobało nam(chyba moge tak napisac?) sie jawne obrażanie i upadlanie innych forumowiczek w związku z czym osoba atakująca została publicznie znegowana... rozpętała sie jatka... Okazałyśmy się proste i nudne (aluzja że niby przez nas inne interesujące osoby opuszczały forum) wiec założyły sobie kółko wzajemnej adoracji. Ot co.

katrenki
Myśle ze z literkami to miało niewiele wspólnego tak naprawde... :sorry2:

reklama
Ja to widzę trochę inaczej.
Jak dla mnie poszło o to że nie podobało nam(chyba moge tak napisac?) sie jawne obrażanie i upadlanie innych forumowiczek w związku z czym osoba atakująca została publicznie znegowana... rozpętała sie jatka... Okazałyśmy się proste i nudne (aluzja że niby przez nas inne interesujące osoby opuszczały forum) wiec założyły sobie kółko wzajemnej adoracji. Ot co.

katrenki
Myśle ze z literkami to miało niewiele wspólnego tak naprawde... :sorry2:
no od literek to sie zaczelo, a potem to dlugo by pisac.....zrobily sie dwa fronty... ogolnie to moim zdaniem tak jest lepiej, skonczyly sie nipotrzebne dyskusje i nieprzyjemna atmosfera....i wszyscy sa zadowoleni.....

no od literek to sie zaczelo, a potem to dlugo by pisac.....zrobily sie dwa fronty... ogolnie to moim zdaniem tak jest lepiej, skonczyly sie nipotrzebne dyskusje i nieprzyjemna atmosfera....i wszyscy sa zadowoleni.....
Otóz to :tak:
Prostowałam tylko bo wychodziło ze cała akcja była o literki, a de facto była o zachowanie... :sorry2:

Tak więc wracając do tematu "Jak usypiać maluszka....." hehehehe
Ja do całej wymiany zdań się nie wtrącałam, bo zawsze kłótliwa byłam a teraz postanowiłam się nie mieszać.
Passi hehehe a jednak zaglądasz do nasz?! Bez złośliwości :)

Pewnie ze zagladam, ba nawet czasami pisuje, ja tam sie na nikogo nie obrazilam - uwazam ze forum to tylko forum a nie prawdziwe zycie ;P
Moja mala zaczela "doroslec" w oczach - ladnie spi w nocy (od 20 do 7 rano, z przerwami na jedzenie, ale sie nie rozbudza, je i spi dalej), a od rana ma swoje "sprawy". Bardzo lubi regularnosc, rowniez w czynnosciach ktore sie dookola niej wykonuje. I tak rano musza byc przytulanki i swawole, okolo 8 zaczyna sie czesc samodzielna - oglada zabawki, bawi sie grzechotkami, oglada ksiazeczki i musi to robic sama bo inaczej sie zlosci - potem ma krotka drzemke, nastepnie idziemy na spacer. Wracamy kolo 14, potem jest wspolne "czytanie gazet", czyli ja probuje cos przeczytac w czasie w ktorym ona gniecie strone gazety, potem wraca drugi rodzic i ja mam wolne do 19 :))) a mala az krzyczy z radosci. Oni tam maja swoje sprawy, ja sie nie wtracam :). W miedzyczasie mamy "zajecia sportowe" czyli cwiczenia (rowerek, podciaganie, podrzucanie bez puszczania itd.). Po takim dniu mala usypia dosyc spokojnie. Jesli wydarzy sie cos nowego, nieznanego miewa problemy w trakcie snu - widac ze cos jej sie sni, cos przezywa ale zazwyczaj sie nie wybudza.

Dodam ze te wszystkie nudne domowe zajecia czyli pranie, prasowanie, sprzatanie, gotowanie i inne o ktorych wolalabym nie pamietac wykonujemy jak mala usnie czyli od 20 do skutku :)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja muszę wam powiedzieć ze młoda chyba przemyślała sprawę i postanowiła być jednak grzeczną dziewczynką mamusi :-p
Dziś przespała caaałłąąą noc - od 20:00 do 6:00 - przerwa na jedzenie i dlaje śpi.
Tyle tylko ze wzieliśmy ja do łózka bo strasznie sie drapała... a w łóżku łatwiej jednak nad nią zapanować..

Do góry