dziubasek08
Fanka BB :)
właśnie dziewczyny, dlaczego forum się podzieliło? o co chodzi? jak zwykle coś mnie ominęłoDziewczyny a o co chodzi z tym zdezerterowaniem z naszego forum??? Czy to przez dyskusje o nauce czytania naszych dzieci ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie dziewczyny, dlaczego forum się podzieliło? o co chodzi? jak zwykle coś mnie ominęłoDziewczyny a o co chodzi z tym zdezerterowaniem z naszego forum??? Czy to przez dyskusje o nauce czytania naszych dzieci ???
właśnie dziewczyny, dlaczego forum się podzieliło? o co chodzi? jak zwykle coś mnie ominęło)
agissa postanowila zalozyc osobna grupe w zwiazku z tym , ze nie wszyscy mieli takie zdanie jak ona co do nauki czytania w 3 miesiacu, podobno wszyscy sa zaproszeni, ale nie wszyscy przyjeci...mozecie wyslac agissie prosbe z przyjeciem do grupy
udała Ci sie cora
Moja pod kocem od razu sie zapowietrza i robi wielkie oczy i macha raczkami na boki - nakrywa sie czesto i zaraz musze leciec ja odkryc bo chyba z szoku by nie wyszla;-)
ja juz mam omamy jakies
dzis w nocy spie spie i nagle budze sie wstaje i juz juz mam wziac ignaca w ramiona a tu patrze on spi w najlepsze
obok maz sie tarmosi az zaczelam sie smiac z samej siebie
to pewnie ta moja cud-dieta: kawa kawa kawa
no sama nie wiem jak ona tak zasypia....Katrenkiudała Ci sie cora
Moja pod kocem od razu sie zapowietrza i robi wielkie oczy i macha raczkami na boki - nakrywa sie czesto i zaraz musze leciec ja odkryc bo chyba z szoku by nie wyszla;-)

agissa postanowila zalozyc osobna grupe w zwiazku z tym , ze nie wszyscy mieli takie zdanie jak ona co do nauki czytania w 3 miesiacu, podobno wszyscy sa zaproszeni, ale nie wszyscy przyjeci...mozecie wyslac agissie prosbe z przyjeciem do grupy