agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hahaha,ja sobie na jednym kalkulatorku wyliczyłam,że gdybym teraz była w ciąży,to termin miałabym na 21.11 !
A to Ci jaja by były. 
A to Ci jaja by były. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to Ci jaja by były. 
a co to YCD??
Kobietki jest skokcykl 28 dni
oj ziółka działają już od pierwszego razu
![]()
No to byłby niejpiękniejszy prezent :-) i takiego Ci życzę z całego serducha !!!Hahaha,ja sobie na jednym kalkulatorku wyliczyłam,że gdybym teraz była w ciąży,to termin miałabym na 21.11 !![]()
![]()
A to Ci jaja by były.
![]()
No to byłby niejpiękniejszy prezent :-) i takiego Ci życzę z całego serducha !!!
Kiedy testujesz ?

No to może kup jakiś lepsiejszy teścior i testuj! :-) ja bardzo mocno trzymam kciukasy &&& ale byłby prezent dla małża a później dla Ciebie w listopadzie :-) &&&Sobota - niedziela.![]()
No to może kup jakiś lepsiejszy teścior i testuj! :-) ja bardzo mocno trzymam kciukasy &&& ale byłby prezent dla małża a później dla Ciebie w listopadzie :-) &&&

;-)Nie dziękuję za kciuki! ;-)
Ale kurcze,ja mam jakieś dziwne przeczucie,że znowu się nie udało. :-(
A do tego podbrzusze i muszelka przy wejściu mnie boli - tak rozpiera. A wczoraj jak wypiłam lampkę wina,to mnie jajniki i krzyż rozbolały - dziwny objaw picia wina,hahaha.;-)
Nie dziękuj...
A pamiętasz jak pisałam że mój facet powiedział mi że jestem w ciąży bo truskawka się zmieniła ?!? Właśnie robi się taka ciaśniejsza :-) a ginek mi wczoraj nawet potwierdził, że jest rozpulchniona! I to też jest objaw ciąży.
Może w drugiej ciąży wszystko jest inaczej...? 
Po 3 dniach spóźnienia. 
Ale u mnie to,chyba,za szybko na taki objaw - nie wiem.Może w drugiej ciąży wszystko jest inaczej...?
Ja ostatnią @ dostałam 14 lutego.Po 3 dniach spóźnienia.
![]()