reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no sama jestem moj na siatce....
ja w medycznej jestem przedstawicielem: od sprzetu medycznego.. a konkretnie monitoringu: pulsoksymetry , kardiomonitory itp....
i ostatnio mam szkoleń a szkolen w zwiazku z nowym sprzetem....
mam nadziej ze jak w tym miesiacu bedzie owulka to nie bede na wyjezdzie bo mnie szlag trafi ;)

ja chyba zaraz pojde sie wyprysznicowac... ;)

Kochane :-)

Beta 155,35 :-) więc przyrost o 170% :-)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję :-) jesteś wspaniałe i niezastąpione!
Obiecuje trzymać za Was &&& !!! :-)
super..nie ma się co stresować, bo to moze tylko zaszkodzić :)

Witam sie!!!!

Mysza gratulacje pięknej !betkii!!!!!!!!!!!!i zdrówka dla Ciebie i dzidzi!!!!!!!!
Agutka trzymam kciuki zeby @ nie przylazła !!!!!!!!

A u nie znowu nici z dzidzi w tym miesiacu!!!!!!bo owulka własnie jest a mężusia brak:(
a juz myslałam ze bede miec dwoje dzieci ur w grudniu .
oj szkoda :(

cześć dziewki. pisze ze szpitala do Was moje drogie. szyjka sie skracała ostro i założyli mi szew. Leżę już 4ty dzień i dzis dostałąm laptopa. skurcze mam cały czas i daja mi kroplówki..mam nadziee ze jutro wyjde...ehhhh..ile tu sie trzeba ocierpieć no..powodzenia staraczki!!!!!!!!!!!!11
kerna trzymaj się ciepło i uważaj na siebie i maleństwo...zyczę szybkiego powrotu do domu

witam się nic nie poprawia tak humorku niż zakupy oj dzisiaj zaszalałam a jeszcze tyle zamierzam kupić
no już doczytała co kupiłaś :) ja też ostatnio na poprawę nastroju butki kupiłam...a z wszystkiego to najbardziej właśnie buty lubie kupowac ...mam ich chyba z 40 par

mnie od owu do @ sutki piekielnie bola i stercza holipka a w tym cyklu jak bym sutkow niemiala :( nic nieczuje ...
bo moze owulki nie było ?

cudne te ogrodniczki!!!!

no mnie to nie zawsze ale zdaza sie nie moga pobrac to pobieraja z nadgarstka- i jak ni epotrafia pobrac to i w dole łokciowym i na nadgarstku mam takie wylewy i wygladam jak narkoman- masakra raz tak mialam w lato--- tylko że wtedy nie mialam czym przykryc bo bym sie zagotowala- to byl dopiero widok;-):tak:

:-)
wiem i rozumiem ale i tak trzymam kciuki

a moj małz wczoraj nie maial checi na przytulacy :-( a ja czuje tak podbrzusze i jajniki ze pracuje i sluzu duzo wiecej niz zawsze niebawem powinna byc owulka.... wiec juz mu dzisiaj nie przepuszczę!!!
powiem że ziołeczka dzialaja dawno nei mialam takiego sluzu ( sorki za szczegoły :zawstydzona/y:;-)) i nie czulam takiej pracy w podbrzuszu... oby przyniosło oczekiwany efekt czyli fasolinke!!!!
te ziółka chyba na prawdę działają!!!!!
nie puszczaj go na siatkę tylko do łózka zaciagaj zanim wyjdzie :)

Witam wieczorową porą po pracy....
Mysza84 Gratuluje tak wspaniałej Bety!!!! Widzę że kciuki forumkowe działają cuda.
Fajnie jest wychodzić do pracy 0 5:30 a wracać o 19:00....... padam na pyszczek.
Co do mdłości, to nadal mam ale do nas przyplątał się jakiś wirus znowu, więc pewnie dlatego mnie tak mdli i jest mi niedobrze.
Jeśli chodzi o staranka to sobie wybiłam z głowy ewentualną możliwość że za tydzień na teście wyjdą 2 kreseczki, po prostu o niczym innym nie myślę tylko o tym kiedy już będę mogła test zrobić....
Jest to strasznie męczące dla mnie i wolę się zdystansować :(
to nie takie proste...juz kilka miesięcysię tego uczę ;) jest lepiej niz na począku, przynajmniej rozczarowanie tyle nie boli

no to niezla jestes---- ja to tak nie potrafię... jak zajde kiedys w ciążę to dopiero gdzies ok 4-5 miesiaca ciązy bede cosik kupowac... nie wiem ale jaks taka zaboboniara jestem i nie chcialaby zapeszyc ;)

ale w duszy pwno juz chcialabym kupowac jakbym się tylko dowiedziala--- wiec bede musiala trzymac moje chetki kupowania... ;)
ja też nie kupuję jeszcze...uważam, ze na wszystko przyjdzie czas by się z tego cieszyc...tak samo mam z wyborem imienia :)

no sama jestem moj na siatce....
ja w medycznej jestem przedstawicielem: od sprzetu medycznego.. a konkretnie monitoringu: pulsoksymetry , kardiomonitory itp....
i ostatnio mam szkoleń a szkolen w zwiazku z nowym sprzetem....
mam nadziej ze jak w tym miesiacu bedzie owulka to nie bede na wyjezdzie bo mnie szlag trafi ;)

ja chyba zaraz pojde sie wyprysznicowac... ;)
i uwiedź M trzymam kciuki za celne strzały:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-Dszkoda że razem nie możecie tak jeździć:-D:-D:-D

reklama
Do góry