reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aniu no co Ty o tej porze:szok:
Ja pozmywalam podlogi i wcinam ciasto z budyniem:-p

Bo ja koffam spac:-pMusialam sobie zrobic druga bulke bo ta jedna sie nie najadłam:szok::szok::szok:a brzuch to jzu mam taki jak w 6 miesiacu ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Trzeba cos z tym zrobic bo jzu w nic nie wchodze,a do lata nie daleko:no::no::no:

Ciasto z budyniem to tez bym sobei zjadla ,ale nie mam a poza tym od jutra ograniczam slodycze do minimum i jak mi sie skonczy @ to sie zwaze,ale az sie boje

reklama
Idę się położyć dziewczyny
Małpa mnie w pół łamie, więc się juz poddaję. i kurcze skurcz mi cały dzień w łydkę wchodzi, chyba brak magnezu.
Dobranoc

witam was dziewczyny

ja dopiero teraz bo od rana jakis mam zwariowany dzien ani chwili spokoju rana wybrałam sie z mama do Dynowa na zakupy jeszcze do biedronki wstapilysmy no i wróciłysmy ok 13 no to szybki obiad i kończenie porzadków swiatecznych puki mamuska jeszcze jest bo bez niej to bym tyle nie zrobiła napewno, pózniej kolacja , kąpiel no i forum puki włoski nie wyschną , M z MAMĄ oglada jakis chory film hehehehe

Byłam wczoraj odebrac wyniki badan no i zmartwilam sie bo sa gorsze niz wczesniejsze jak tak bedzie za trzy tygodnie to wyjdzie mi ze mam anemie:(

Tyle witamin biore i miały wyniki sie poprawic a tu nici...hmmmmmmmmmmm to co ja jeszcze musze jesc ???????????

ide was poczytac

czy wam tez wiesza sie tak czesto forum bo mi strasznie i nie wiem czy to wna kompa czy forum???????????

Bo ja koffam spac:-pMusialam sobie zrobic druga bulke bo ta jedna sie nie najadłam:szok::szok::szok:a brzuch to jzu mam taki jak w 6 miesiacu ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Trzeba cos z tym zrobic bo jzu w nic nie wchodze,a do lata nie daleko:no::no::no:

Ciasto z budyniem to tez bym sobei zjadla ,ale nie mam a poza tym od jutra ograniczam slodycze do minimum i jak mi sie skonczy @ to sie zwaze,ale az sie boje
a ja zjadlam te ciasto i co glodna jestem a kolacje jadlam z Laura:baffled:
No nic bedzie trzeba jakis jogurt wciagnac:-D
Do lata jeszcze troszke wiec nie ma co panikowac
Ja musze troche brzuszkow pocwiczyc bo jak na plaze wyjde:cool:
Idę się położyć dziewczyny
Małpa mnie w pół łamie, więc się juz poddaję. i kurcze skurcz mi cały dzień w łydkę wchodzi, chyba brak magnezu.
Dobranoc
za duzo kawy:confused: lykaj magnez bedzie lepiej:tak:Spij dobrze
witam was dziewczyny

ja dopiero teraz bo od rana jakis mam zwariowany dzien ani chwili spokoju rana wybrałam sie z mama do Dynowa na zakupy jeszcze do biedronki wstapilysmy no i wróciłysmy ok 13 no to szybki obiad i kończenie porzadków swiatecznych puki mamuska jeszcze jest bo bez niej to bym tyle nie zrobiła napewno, pózniej kolacja , kąpiel no i forum puki włoski nie wyschną , M z MAMĄ oglada jakis chory film hehehehe

Byłam wczoraj odebrac wyniki badan no i zmartwilam sie bo sa gorsze niz wczesniejsze jak tak bedzie za trzy tygodnie to wyjdzie mi ze mam anemie:(

Tyle witamin biore i miały wyniki sie poprawic a tu nici...hmmmmmmmmmmm to co ja jeszcze musze jesc ???????????

ide was poczytac

czy wam tez wiesza sie tak czesto forum bo mi strasznie i nie wiem czy to wna kompa czy forum???????????

Siostra kupilas cos na tym targu??
A z wynikami to moze bierz max dawke witamin dla kobiet w ciazy.Co Ty teraz bierzesz?owoce jesz i warzywka? same witaminy nie pomoga:sorry2:
Zrtob fotki forman bo che zobaczyc
A forum mi sie tez wiesza wiec luz

IWCIK
A bierzesz zelazo:confused:Ja w ciazy z dziewczynkami mialam lekko obnizone i kupilam sobie plusssz zelazo multiwitamina i na nastepnym badaniu krwi bylo juz oki:tak::tak::tak:I moja lekarka nie miala nic przeciwko temu ze sama sobie to kupilam i pilam

ja nie wiem co mi sie dzieje z tym forum caly czas mi sie wyłańcza albo wiesza juz ochrzaniłam maza ze to przez jego programy

Ja biore witaminy dla kobiet w ciąży feminatal , magnez z wit B6 i osobno witamine c , no i nospe na bóle

ma nadzieje ze uda se wyslać i sie nie zawiesi

poszło ale z bida bo stronka juzbyła zawieszona ale sie odwiesiło denerwuje mnie to

a mi na badaniach cały czas hemoglobina spada

A fotki firnki z kuchni zrobie i wkleje moze jutro

siostra nie kupilam nic na targu a owoców to ja jem cholernie duzo non stop nawet maksiu z słodyczy przezucił sie na owoce , bo czesciej je teraz kupuje niz zazwyczaj:)

Dobra ja ide spac bo to zawieszanie sie kompa mnie drazni wejde jutro rano moze bedzie lepiej to poklikam z wami:)

Ostatnia edycja:
reklama
Iwcik to mi az tak sie nie wiesza:baffled:
Kurcze moze pogadaj o tym z ginem niech ci cos zaleci, pij sok z buraka:tak: dobry na krew i zelazo na anemie jest MI w szpitalu dawali po porodzie:tak:

Dowikla ja juz zaczynam zyc wakacjami heheh a tu jeszcze 3,5 mc:-D Czytam fora zeby wiedziec czego sie na miejscu spodziewac:tak:Chce pozwiedzac a nie tylko lezec na plazy.Juz wyczytalam fajna wycieczke promem z ogladaniem zatopionego statku:-)Wiezieniem za czasow rezimu.... bedzie co robic.Wiadomo ze w pogode nie trafisz:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry