reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
...Pamietajcie że wiosna to pora "zakwitania" :) życzę wam wszystkim abyście w koncu poczyly w przuszkach te delikatne muskanie motyla :tak::happy2:;-)

Pa!

Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee. :baffled:
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. :no: Nawet mu nie powiem. :no:
Czyli tak,jak myślałam - siódemka (7. cykl) nie okazała się szczęśliwa.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina. :tak:

Lopop,dziękuję. :-) :zawstydzona/y:

Betusia,nic nie kręcę naprawdę. :tak:

Zmykam na kawkę. ;-)

Witajcie Kobietki!

Ja odespałam trzy ostatnie dni i wstałam szczęśliwa bez obaw o wyniki i lęków przed następnym pobieraniem krwi, bo to mnie już wykończyło :-)

Pięknego dnia Wam życzę!

Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee. :baffled:
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. :no: Nawet mu nie powiem. :no:
Czyli tak,jak myślałam - siódemka (7. cykl) nie okazała się szczęśliwa.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina. :tak:

Hej Kochana! Mnie też długo wychodziła I krecha...i dopiero jak już prawie bankrutowałam ;-) przez testy to pokazała się i druga krecha.
No chyba że czujesz się na @...bo najlepiej znasz swój organizm, ale ja też się tak czułam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was dziewczyny :)

Mysza piękna betka :)

Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic:tak: jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)

Miłego dzionka :-)

Witam Was dziewczyny :)

Mysza piękna betka :)

Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic:tak: jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)

Miłego dzionka :-)

Witaj erba :-) obyś miała rację z tą wiosną! Bo ja już chcę ciepła :-)

reklama
Do góry