reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-pCzołem Kochane!!!

ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring :szok: już się boję że to ze mną coś nie tak :baffled:

No hej Kochana!

Ty to lepiej nie rób sobie takich długich przerw...
Nic się nie martw. Na pewno wsio będzie dobrze!

Co syłychać ? Co Cię tak pochłonęło że na forum Cię nie było ?

reklama
:-pCzołem Kochane!!!

ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring :szok: już się boję że to ze mną coś nie tak :baffled:
No hejka Batonik :-), fakt dawno Cię nie było
nie stresuj sie wszysko bedzie si ja w piatek ide tj 19 na monit , obiecałam sobie ze nie bede sie
wkrecac ale nie da sie . Kurcze mysli mnie jakies takie dziwne nachodza ze pewnie znowu nic :-(

Malutka -gratulacje :-):-):-):-) kolejna fasolka w rodzinie BB

a do mnie przed chwilą przyszły testy owulacyjne te cyfrowe :-) zaopatrzona na następny cykl jestem już :-)

zaraz poczytam was kochane bo naskrobałyście sporo

No hej Kochana!

Ty to lepiej nie rób sobie takich długich przerw...
Nic się nie martw. Na pewno wsio będzie dobrze!

Co syłychać ? Co Cię tak pochłonęło że na forum Cię nie było ?

A w sumie to nic jakoś musiałam przestać pisać bo za dużo się wkręcałam, a poza tym to trochę zabiegana byłam, trochę spraw do pozałatwiania i poza tym w pracy długo :tak: ale myślami byłam z Wami i tak czasem mnie korciło :-D

Malutka -gratulacje :-):-):-):-) kolejna fasolka w rodzinie BB

a do mnie przed chwilą przyszły testy owulacyjne te cyfrowe :-) zaopatrzona na następny cykl jestem już :-)

zaraz poczytam was kochane bo naskrobałyście sporo

Oby okazały się niepotrzebne!!! :-) tak jak to miało miejsce u mnie :-)

Kurcze mam taki apetyt że chyba zwariuję...i silnej woli zero! Jak tak dalej będzie to będę się toczyć pod koniec ciąży... Ale myślę że to efekt ostatnich stresów i za niedługo minie ;-)

Oby okazały się niepotrzebne!!! :-) tak jak to miało miejsce u mnie :-)

Kurcze mam taki apetyt że chyba zwariuję...i silnej woli zero! Jak tak dalej będzie to będę się toczyć pod koniec ciąży... Ale myślę że to efekt ostatnich stresów i za niedługo minie ;-)

rośnij okrąglutka moja kochana myszko :-)

rośnij okrąglutka moja kochana myszko :-)

O nie nie...co to to nie...I tak już zamawiam ciuchy w rozmiarze L... ale nienawidzę jak mnie coś ciśnie.
Zamówiłam już pierwsze ciuszki ciążowe na allegro...kiedyś bluzki a dzisiaj spodnie :-)
http://www.allegro.pl/item945557713_b_m_mama_licious_spodniczka_jeansowa_fimle_l.html
http://www.allegro.pl/item939276463_b_m_mama_licious_dunska_biala_tunika_paddi_l.html
http://www.allegro.pl/item952343501_b_m_mama_licious_rurki_stephanie_hit_30_32.html

Mam nadzieje że przy takim apetycie szybko nie będą za małe... ;-)

Ostatnia edycja:
O nie nie...co to to nie...I tak już zamawiam ciuchy w rozmiarze L... ale nienawidzę jak mnie coś ciśnie.
Zamówiłam już pierwsze ciuszki ciążowe na allegro...kiedyś bluzki a dzisiaj spodnie :-)
*b-m* MAMA LICIOUS spódniczka jeansowa FIMLE L (945557713) - Aukcje internetowe Allegro
*B-M* MAMA LICIOUS duńska biała tunika PADDI L (939276463) - Aukcje internetowe Allegro
*b-m* MAMA LICIOUS rurki STEPHANIE hit!!! 30/32 (952343501) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje że przy takim apetycie szybko nie będą za małe... ;-)

no fajne fajne ja to i tak teraz mam dupe jak szafe a jak zajde w ciąze to pewnie będę miałą jak szafy komandora kilku skrzydłowe :-D:-D:-D:-D:-D

Znam przypadki kobiet które w ciąży lecą z wagi ;-) ale wiem że mnie to nie dotyczy :-)
Jak przedtem miałam romanse z muszlą to się nawet tym nie martwiłam, bo stwierdziłam że przynajmniej w tyłek wszystko nie pójdzie. A teraz nic...raz mnie szarpnęło i tyle...ale może jeszcze się rozkręci :-)

reklama
witam jestem już staraczką chyba koło 3 lat z chakiem, przeszłam HSG histerioskopie, terapia tarczycy cały czas w toku, a teraz się okazuje ze mi jajeczka nie pękają ;( czekam co mi jeszcze wyskoczy i szczerze zaczynam zbierać na in-vitro :(
dodam jeszcze że jestem po 1 poronieniu ;( rok temu tez w lutym jakoś to było w 6 tygodniu .....
Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

Do góry