reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc dziewczynki, co tam u Was? staranka idą pelna para, co?
ja czekam na wizyte do ginka, 18 marca ide, zobaczymy jak te pecherzyki rosna bo to juz 3 cykl z clo.... jak on mi nie pomoze, to juz nie wiem co :)

reklama
Oby okazały się niepotrzebne!!! :-) tak jak to miało miejsce u mnie :-)

Kurcze mam taki apetyt że chyba zwariuję...i silnej woli zero! Jak tak dalej będzie to będę się toczyć pod koniec ciąży... Ale myślę że to efekt ostatnich stresów i za niedługo minie ;-)

Ale jajaaaaaaaaa 5 tydzien babooooooo ostatnio sie ledwie co dowiedzialas dobra jestesssssssss

Witam Was dziewczynki:)
załamać się mozna.nadrobiłam Was,pozaznaczałam posty i internet mi się wyłączył,potem historia się powtórzyła więc nie mam siły znów tego robić:wściekła/y: co za okropny komp.
Z tego co pamiętam:
Malutka gratuluje serdecznie dobrych wieści.
Maćku kochana Ty nigdy nie jesteś niewidzialna,i nie smutkuj się bo i mi od razu smutno się robi.
Zabko z tymi znamionami to rzeczywiście prawda,moja mam będąc ze mną w ciązy widząc mysz, przestraszyła się i złapała za prawy bok i teraz ja mam w tym dokładnie miejscu znamie,zwane myszką.
Myszko piszesz coś o chudnięciu w ciąży,ja w pierwszej na początku schudłam ok 5 kg a w 5 miesiącu mialam tylko 2 kg więcej.jednak od 5 do końca już nadrobiłam.waga ksiązkowa- przytyłam 11 kg przez całą ciązę.moja bratowa właśnie przytyła 25.

Ceny tych ubran sa kosmiczne
ja kupuje normalne tuniki tyle ze wieksze rozmiary troszke ktore moge uzywac i po ciazy

Niom kosmos, jak byłam w pierwszej ciąży to myślałam że padne w sklepie ciążowym więc stamtąd mam tylko 3 rzeczy a reszte z normalnych sklepów,tylko większe.Zresztą ja do 6 miesiąca chodziłam w swoich dżinach!:D

Ceny tych ubran sa kosmiczne
ja kupuje normalne tuniki tyle ze wieksze rozmiary troszke ktore moge uzywac i po ciazy

Ja też mam sporo takich luźniejszych, do których powinnam jeszcze przez jakiś czas brzuch upychać...
A co do cen to kurde nie mogłam się oprzeć...A jutro jedziemy do Wawki więc też coś pooglądam...ale już nic nie kupuję bo kasy tyle udałam w tym miesiącu że hoho...chyba ze mój luby na coś da się naciągnąć. ;-)

reklama
Svensonka Ty masz wizytę w poniedziałek ?

Nio widzisz jak nam sie udalo
ja juz sie nie moge doczekac dowiedziec plci

Ja myślę że za 5tygodni się już dowiem, bo mój ginek z krwi może sprawdzić :-) i jeszcze teścior mam od żabki dostać więc sprawdzę podwójnie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry