reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Moje ostatnie zdobycze allegrowe :-) Ostatnie bo mąż krzyczy a i tak strzały się skończyły :-)

Pajace w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948701894) - Aukcje internetowe Allegro
Body w rozmiarze 0-3 miesiecy 8szt (948656202) - Aukcje internetowe Allegro
Te body licytowałam jedynie ze względu na te z napisem kocham mojego tetę i kocham moją mamę :-)
Śpiochy w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948645693) - Aukcje internetowe Allegro
zapomniałam usunąć strzał, ciążowa skleroza :-)

Maluch już nie będzie leżał z gołym ptaszkiem :-)

Wszystko kupione u jednej osoby i mam nadzieje że wysyłka wyjdzie taniej i nie będzie robiła takich problemów jak ta u Zdec :-)

Moje ostatnie zdobycze allegrowe :-) Ostatnie bo mąż krzyczy a i tak strzały się skończyły :-)

Pajace w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948701894) - Aukcje internetowe Allegro
Body w rozmiarze 0-3 miesiecy 8szt (948656202) - Aukcje internetowe Allegro
Te body licytowałam jedynie ze względu na te z napisem kocham mojego tetę i kocham moją mamę :-)
Śpiochy w rozmiarze 56-62 tzn 0-3 miesiace (948645693) - Aukcje internetowe Allegro
zapomniałam usunąć strzał, ciążowa skleroza :-)

Maluch już nie będzie leżał z gołym ptaszkiem :-)

Wszystko kupione u jednej osoby i mam nadzieje że wysyłka wyjdzie taniej i nie będzie robiła takich problemów jak ta u Zdec :-)
Super zakupy;))))
To ja si tez pochwalę co upolowałam;p
Śliczny zestaw firmówek dla synka 3-9msc (951591594) - Aukcje internetowe Allegro
Mój tez juz kreci nosem muszę to ukryc:p:p:p ciezko bd bo on non top gmyra w tych szmateczkach w szafie:D:p

Fajne :-) jak widać nie tylko ciuszki dla dziewczynek są fajne :-D
Jasne ze tak;))) Te trampezy zrobiły na mnie ogromn wrazenie;)) Sama uwielbiam chodzić w trampkach;D
Misiowe kombinezony to jest to;)) Tez juz mam jeden;)

Im dłużej przeglądam ciuszki na allegro tym bardziej się zastanawiam jak to jest że u jednego koszt wysyłki za jedne śpioszki to 4,50 a u innego aż 10 zł, a niby ta sama waga i wielkość przesyłki :-D

Im dłużej przeglądam ciuszki na allegro tym bardziej się zastanawiam jak to jest że u jednego koszt wysyłki za jedne śpioszki to 4,50 a u innego aż 10 zł, a niby ta sama waga i wielkość przesyłki :-D

Koszt wysyłki za jedne śpioszki listem poleconym ekonomicznym to 4,50, ale może sprzedawca też sobie policzyć za kopertę o ile w takowej wysyła. Jednak Ci, którzy mają ceny powyżej 6 zł za przesyłkę o wadze pary śpioszek to zwykli oszuści, którzy dorabiają na przesyłce...

reklama
Dziewczyny znacie jeszcze inne strony do licytowania na allegro?? W snipie skończył mi się limit strzałów a muszę teraz ubrać siebie :-)

Dobra już znalazłam :-D

Ostatnia edycja:
Do góry