reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Miałam już małemu nic nie kupować ale jak tu nie kupić skoro jest taka okazja :-) oto moje ostatnie zdobycze"

Zestaw: pajacyki - 5 szt. (56cm) 0-3mies. (947590169) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: body + kaftanik - 6 szt. (62cm) 0-3mies. (947590212) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: koszulki, kaftaniki - 6 szt (62cm)0-3mies. (947590225) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: pajacyki - 6 szt (62-68cm.) (947590241) - Aukcje internetowe Allegro

Dodatkowo szwagierka odbierze mi to osobiście więc nie będzie kosztów wysyłki :-D :-D
Oby się tylko sprzedawca nie rozmyślił :-D

no faktycznie trafiły ci sie okazje:-)

ja spasowałam już...zaszalałam tydzień temu i narazie się wstrzymuje, mąż już zaczął pytać czy tak codzieniie bedą do nas przychodzić paczki:-)bo tak jest od poniedziałku, już prawie wszystko przyszło zostały jeszcze dwie:-)

Miałam już małemu nic nie kupować ale jak tu nie kupić skoro jest taka okazja :-) oto moje ostatnie zdobycze"

Zestaw: pajacyki - 5 szt. (56cm) 0-3mies. (947590169) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: body + kaftanik - 6 szt. (62cm) 0-3mies. (947590212) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: koszulki, kaftaniki - 6 szt (62cm)0-3mies. (947590225) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw: pajacyki - 6 szt (62-68cm.) (947590241) - Aukcje internetowe Allegro

Dodatkowo szwagierka odbierze mi to osobiście więc nie będzie kosztów wysyłki :-D :-D
Oby się tylko sprzedawca nie rozmyślił :-D

ale ciuszków za grosze czasem warto poszperac na tym allegro:)

hej dziewczynki
jestem nowa ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona :)
jak patrzę na wasze perełki to jestem pełna zachwytu!!!!
takie cudeńka znajdujecie!
ja niestety kupuję po cenach dużo wyższych :(
myślałam że tanio zakupiłam używana komodę z przewijakiem, ale wyprowadziłyście mnie z błędu
pzdr.
gorąco

Fajne lozeczko, super cena i ma wszystko np.plozy do bujania. ja tez dlugo sie zastanawialam nad turystycznym,wszystkie moje kolezanki takie mialy, ale jednak kupimy chyba drewniane. ... choc kto wie...

ja po przebojach z moim synem drewnianego nie chce bo niedosc ze sobie pare razy guza nabił jak sie uczył wstawać to tak kombinowal ze łapałam go w locie bo zawsze znalazł coś naczym mozna sie wspiac to porecz od fotela kolo luzeczka to kosz z zabawkami

reklama
ostatnio zaszalałam i zakupiłam na 20 aukcjach :)
ale tylko u trzech sprzedawców żeby nie mnożyć kosztów wysyłki
małżonek przejżał, zatwierdził zakup i zaproponował zablokowanie konta biorac pod uwagę to ile ubranek już mamy :):):)
doszlismy jednak do ugody, że jeszcze troszeczkę bedę mogła się pocieszyć :)
oj ciężko będzie bo tak ślicznusie sukienusie widziałam
:):):):):)

Do góry