reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KERNA dasz rade sama na polu boku.Zdrowka dla Ciebie i oby maly sie nie rozlozyl.
BEATKO zdrowka dla Kubusia.Ja tez ywnajmuje mieszkanie i nigdy az takiego wkladu nie robimy.Bo wiadomo kiedys sie wyprowadzimy i co?Jakby to bylo nasze na zawsze to mozna szalec :-).
LUNKA wiec badanie glowy masz w srode ?Do srody juz niedaleko :-).
Pojadlysmy.Tzn ja tylko cos wrzucilam na zab .Oliwka bardziej pojadla.Poscielilam lozka ,pozmywalam i ogolnie jest posprzatane.Jeszcze tylko podlogi ale to pozniej.
Ide nas ubierac i do urzedu ,az sie boje ile sie nastoje w kolejce.Ciekawe jak sie Oliwka bedzie zachowywala Od po 6 nie spi wiec nie wiem jak to bedzie.
Zajze jak wroce z urzedu.
U mnie pada snig :-(.
BEATKO zdrowka dla Kubusia.Ja tez ywnajmuje mieszkanie i nigdy az takiego wkladu nie robimy.Bo wiadomo kiedys sie wyprowadzimy i co?Jakby to bylo nasze na zawsze to mozna szalec :-).
LUNKA wiec badanie glowy masz w srode ?Do srody juz niedaleko :-).
Pojadlysmy.Tzn ja tylko cos wrzucilam na zab .Oliwka bardziej pojadla.Poscielilam lozka ,pozmywalam i ogolnie jest posprzatane.Jeszcze tylko podlogi ale to pozniej.
Ide nas ubierac i do urzedu ,az sie boje ile sie nastoje w kolejce.Ciekawe jak sie Oliwka bedzie zachowywala Od po 6 nie spi wiec nie wiem jak to bedzie.
Zajze jak wroce z urzedu.
U mnie pada snig :-(.
Witam kochane po weekendzie 
przeleciałam weekend tak po łepkach

przepraszam

a info od MADZIULINATASZY ma zepsutego kompa nie wie kiedy wpadnie ,macie od niej buziaki i pozdrowienia
Anabubka kurcze ale ci sie mała rozłożyła :-(zdrówka dla niej
Beatka zdrówka dla Kubusia bidulek :-(
As trzymam kciuki za tatę&&&&&&&&&&&&&&& ty się trzymaj kochana dzielnie
laseczki reklama durexa wymiata no wyje z niej

mnie tez rozkłada pół casto tzn dzieciaków miało rotawirusa i cholera nie wiem czy mnie nie bierze cały weekend najpierw kaszel katar a od niedzieli ból brzucha wymioty i biegunka teraz biegunki brak i wymiotów tez ale cały czas mnie muli:-(
Julina juz w szkole Adam na 12 do szkoły za oknem -4 słonko obłędne i mega dużo śniegu

Meduska kochanie uszy do góry kochana co się dzieje?????????
MH czytałam o Helence o tych zajęciach uper że jej sie podobało niech się przyzwyczaja przed przedszkolem

a pobudki........wyrosna naszczęście z tego 

Mój Antek dzis jest od 5.20 na nogach
chyba zaraz pójdzie spać 

Lunka pytałaś czy dzieci od września do przedszkola...no moja 2 starszaków do szkoły a maluszek z mamunia jeszcze ten rok przesiedzi
bo do żłobka za rok a właściwie to wtedy będzie miał prawie 3 lata więc do przedszkola pójdzie a zreszta co tu gdybac czas pokaże 

przeleciałam weekend tak po łepkach

a info od MADZIULINATASZY ma zepsutego kompa nie wie kiedy wpadnie ,macie od niej buziaki i pozdrowienia

mnie tez rozkłada pół casto tzn dzieciaków miało rotawirusa i cholera nie wiem czy mnie nie bierze cały weekend najpierw kaszel katar a od niedzieli ból brzucha wymioty i biegunka teraz biegunki brak i wymiotów tez ale cały czas mnie muli:-(
Julina juz w szkole Adam na 12 do szkoły za oknem -4 słonko obłędne i mega dużo śniegu

Meduska kochanie uszy do góry kochana co się dzieje?????????
MH czytałam o Helence o tych zajęciach uper że jej sie podobało niech się przyzwyczaja przed przedszkolem

Mój Antek dzis jest od 5.20 na nogach

Lunka pytałaś czy dzieci od września do przedszkola...no moja 2 starszaków do szkoły a maluszek z mamunia jeszcze ten rok przesiedzi

To daj znac po szczepieniuWitam, Niki obudziła mnie o 6 rano
Za oknem piękne słońcei z 15 cm sniegu
A my dzisaj do przychodni na szczepienie, tylko nie pamiętam na która![]()

Witam :--
-(
Trzymajcie kciuki za tatę.
Dziś konsultacja![]()
Kciuki zacisniete
BEATKO
A jak dzisiaj maly

LUNKA
Wspolczuje tych nocek

j
Ja dzisiaj jestem wyjatkowo wyspana a spalam masakrycznie malo

Usnelam jakos po 1 ,pozniej o 4 sie obudzilam i dlugo nie moglam zasnac no i o 7;15 wstalam szykowac mlodego do szkoly
Dziewczynki wstaly jakos po 8 wiec nie za fajnie

Tearz sie wlasnie ubieraja i juz pewnie bede musiala szykowac Im zarelko

anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana i ja :-):-):-)
U nas śniegu napadało że znowu sanki można wyjąć ale od rana bezchmurne niebo i zapewne koło południa będzie mega chlapa

U nas od dzisiaj zapisy do przedszkoli a ja nadal nie wiem jak to jest z dziećmi które już chodzą,ale dzisiaj wreszcie się dowiem co i jak

Poza tym po południu idziemy na wizytę kontrolną do laryngologa i mam nadzieję że Maja wreszcie dostanie pozwolenie na przedszkola i od jutra będę mogła sobie odsapnąć

As trzymam kciuki za tatę

Malinka zdrówka dla ciebie i oby rotawirus więcej nie męczył

Dorota super że OLIWKA W NOCY NIE PŁAKAŁA BEZ SMOKA< DZISIEJSZA NOC TEŻ MOŻE BYĆ JESZCZE TRUDNA DLATEGO TRZYMAJ SIĘ I NIE PODDAWAJ (sorki za capsa
)
Kerna tobie też powodzenia

i pamiętaj nie dźwigaj 

U nas śniegu napadało że znowu sanki można wyjąć ale od rana bezchmurne niebo i zapewne koło południa będzie mega chlapa

U nas od dzisiaj zapisy do przedszkoli a ja nadal nie wiem jak to jest z dziećmi które już chodzą,ale dzisiaj wreszcie się dowiem co i jak

Poza tym po południu idziemy na wizytę kontrolną do laryngologa i mam nadzieję że Maja wreszcie dostanie pozwolenie na przedszkola i od jutra będę mogła sobie odsapnąć

As trzymam kciuki za tatę

Malinka zdrówka dla ciebie i oby rotawirus więcej nie męczył

Dorota super że OLIWKA W NOCY NIE PŁAKAŁA BEZ SMOKA< DZISIEJSZA NOC TEŻ MOŻE BYĆ JESZCZE TRUDNA DLATEGO TRZYMAJ SIĘ I NIE PODDAWAJ (sorki za capsa

Kerna tobie też powodzenia

medeuska
październikowa mama'09
AS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
może polozycie na sciany tynk? sa takie łądne tynki , które łatwo sie nakłada,są np taie z kamyczkami niedrogie są bo chyba 30 zł za worek wielki, tylko nie w castoramie ani leroi merlin tylko do małego byś musiała sklepiku iśc i popytać bo sa tansze, niegotowe takie jak w casto, bo tam taki wór wielki t chyba z 200 zl kosztuje
ten z kamyczkami pojedynczymi jest fajny, jak np jedziesz szpachlą z góry na dół to są takie paseczki fajne przez te kamyczki zrobione... ni eumie Ci tego wytłumaczyc
taka fajna stukturka się robi
a kupilas juz tapete?Witam. Ja tylko wpadłam się przywitać. Wybaczcie ale weekendu nie nadrobię chyba że jak Kuba zaśnie to co nie co poczytamKuba się rozchorował w piątek na wieczór na amen. Gorączka, katar, kaszel, wymioty
no masakra, na szczęście dzisiaj już lepiej, rano zwrócił picie z nocy ale to dobrze przynajmniej mu nie siądzie katar na płuckach itd ale już gorączki nie ma
ale czopka i tak dostaje na zapas
a ja miałam pokoik pomalować Kuby, już farbę kupiłam wszystko i co dupa...
ja w sobotę zdarłam tapetę to myślałam że mnie trafi. Koło okna to mi tynk z tapetą odchodził, dziury, krzywe ściany że masakra
się wkurzyłam bo farba będzie stać i muszę tapetować
normalnie szlag mnie trafi z tym mieszkaniem, powiedziałam że nic więcej nie robię
nie będę wydawać nie wiadomo ile kasy na to mieszkanie. Zrobię do końca ten pokoik i na tym koniec. Może coś jeszcze walnę w dużym pokoju bo tam tapeta do malowania jest na biało więc można coś sobie malnąć
no to tyle ode mnie na razie. Zajrzę jak Kuba zaśnie
![]()
może polozycie na sciany tynk? sa takie łądne tynki , które łatwo sie nakłada,są np taie z kamyczkami niedrogie są bo chyba 30 zł za worek wielki, tylko nie w castoramie ani leroi merlin tylko do małego byś musiała sklepiku iśc i popytać bo sa tansze, niegotowe takie jak w casto, bo tam taki wór wielki t chyba z 200 zl kosztuje

ten z kamyczkami pojedynczymi jest fajny, jak np jedziesz szpachlą z góry na dół to są takie paseczki fajne przez te kamyczki zrobione... ni eumie Ci tego wytłumaczyc

luna665
Mama grudniowa 2007
No to plany się pokrzyżowały, choroba. No i zdrówka dl amałego, też się biedaczysko nameczy.Witam. Ja tylko wpadłam się przywitać. Wybaczcie ale weekendu nie nadrobię chyba że jak Kuba zaśnie to co nie co poczytamKuba się rozchorował w piątek na wieczór na amen. Gorączka, katar, kaszel, wymioty
no masakra, na szczęście dzisiaj już lepiej, rano zwrócił picie z nocy ale to dobrze przynajmniej mu nie siądzie katar na płuckach itd ale już gorączki nie ma
ja w sobotę zdarłam tapetę to myślałam że mnie trafi. Koło okna to mi tynk z tapetą odchodził, dziury, krzywe ściany że masakra
normalnie szlag mnie trafi z tym mieszkaniem, powiedziałam że nic więcej nie robię
nie będę wydawać nie wiadomo ile kasy na to mieszkanie. Zrobię do końca ten pokoik i na tym koniec. Może coś jeszcze walnę w dużym pokoju bo tam tapeta do malowania jest na biało więc można coś sobie malnąć
![]()
jak ślicznie!!!!!!!!, aż i mnei sie modka uśmiechnęłą. hehe
hehe, no, czekam na to badanie jakby mnei po nim wzystko przestało boleć, hihi.LUNKA wiec badanie glowy masz w srode ?Do srody juz niedaleko :-).
eee, no tak
Lunka pytałaś czy dzieci od września do przedszkola...no moja 2 starszaków do szkoły a maluszek z mamunia jeszcze ten rok przesiedzibo do żłobka za rok a właściwie to wtedy będzie miał prawie 3 lata więc do przedszkola pójdzie a zreszta co tu gdybac czas pokaże
Chodziło mi o to, czy dzieci do przedszkola to od wrzesnia chodzą, czy tak jak w szkole są wakacje i po nich dopiero, bo zaraz konczy mi sie wychowawczy i nie iwem jak sobie plany ukladać, hehe
Pozdrowienia dla Madziuli
Matko, jak mi sie nie chce!!!
A trzeba na poczte leciec...
Później.....
anaconda27
styczniówka2006
Ja też narazie się oddalam i zmykam do sklepów na zakupy, a więc do potem :-):-)
A dzieci do przedszkola od września idą
A dzieci do przedszkola od września idą
LUNKA
Przedszkole sie zaczyna od wrzesnia tak jak szkola

Ale w czasie wakacji zawsze jakies przedszkole ma dyzur
takze jak sa np dwa przedszkola nie daleko siebie to jedno ma dyzru w lipcu a drugie w sierpniu i to co am akurat dyzur przyjmuje dzieci z obydwoch przedszkoli w tym czasie

My jzu po snaidanku i mlode "ogladaja" mini mini

Niby przebija sie sloneczko ale czy dzisija wyjdzie to sie okaze
Nic mi sie nie chce a przydaloby sie ogarnac chatke
Przedszkole sie zaczyna od wrzesnia tak jak szkola

My jzu po snaidanku i mlode "ogladaja" mini mini

Nic mi sie nie chce a przydaloby sie ogarnac chatke
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam kochane o tak niezwyklej porze jak dla mnie

mala dzielnie przespala noc o 21 do 6 rano

obudzila sie na siku i kupke i zachciala mleka.
wiec dostala takie rzeadzsze
i wzielam ja do sbiebie,mysle moze jeszcze usnie
a ona tylko oczy zamnkela i po paru minutach cos gadla do siebie
i znow na nocnik
Pauline do szkoly wyprawialm
mala na nocniku chyba z 10razy siedziala i tak po trcohu
ale polece dzis do apteki wydac majatek i kupie jeszcez enerol wiec moze bedzie spokoj
zjadla paczke herbatnikow,wlasnie gotuje jej marchwianke
rano byala tak marudna ze nie mialam jak wlaczyc kompa
teraz sie troche zajela i mam chwile
za oknem duzo sniegu ale jest slncechociaz
a aptece majatek bo i leki bez recepty i recepty
mnie dopadlo przeziebienie,tzn jeszcze nie ma tragdeii ale jedna dziurke mam zawalona i drapie mnie w gardle
mam nadzieje ze chociaz ani p ani Paulina nic nie zlapia
ehhh jak nie urok to....
obiadek mam dzs z glowy bo mama wczoraj duzo przyniosla:-)
kolo 13 lece po Pauline i po zakupy
p bedzie musial jakos wstac bo malje nie wezme
juz nie goraczkai ale niech siedzi dzis w domu
super!
ja tez myslaam ze bedzie zle a poszlo jak po masle
trzymam kciuki
tule mocno
bidulu
lacze sie z Toba w katarowym bolu
no to sie kochana wyszlaals

zdrowka dla Kuby1
oj w powietrzyu cos wisi
i jakby cs po kiszkach zaczynalo jezdzic

kupie stoperan na wszelki wypadek

zdrowka
niektore przedszkola maja dyzury w wakacje
pozdro dla Madziuli!!!!!!!!!!!!!!!

mala dzielnie przespala noc o 21 do 6 rano

obudzila sie na siku i kupke i zachciala mleka.
wiec dostala takie rzeadzsze
i wzielam ja do sbiebie,mysle moze jeszcze usnie
a ona tylko oczy zamnkela i po paru minutach cos gadla do siebie
i znow na nocnik
Pauline do szkoly wyprawialm
mala na nocniku chyba z 10razy siedziala i tak po trcohu
ale polece dzis do apteki wydac majatek i kupie jeszcez enerol wiec moze bedzie spokoj
zjadla paczke herbatnikow,wlasnie gotuje jej marchwianke
rano byala tak marudna ze nie mialam jak wlaczyc kompa
teraz sie troche zajela i mam chwile
za oknem duzo sniegu ale jest slncechociaz
a aptece majatek bo i leki bez recepty i recepty

mnie dopadlo przeziebienie,tzn jeszcze nie ma tragdeii ale jedna dziurke mam zawalona i drapie mnie w gardle
mam nadzieje ze chociaz ani p ani Paulina nic nie zlapia
ehhh jak nie urok to....
obiadek mam dzs z glowy bo mama wczoraj duzo przyniosla:-)
kolo 13 lece po Pauline i po zakupy
p bedzie musial jakos wstac bo malje nie wezme
juz nie goraczkai ale niech siedzi dzis w domu
Witajcie :-).Oliwka wstala juz o 6,15 ale i tak jestem super wyspana :-).
G uspal wczoraj Oliwke bez smoka,chwile pojeczala za nim.Wyrzucila go na lozku w kat ,obrucila sie i zasnela :-).Szok.W nocy obudzila sie o 24,30 .KiLKA MINUT POPLAkala i zasnela a myslalam ze sie rozkreci bez smoczka .No i wstala po 6, i ta 1 pobutka w nocy to byla jej dzis jedna jedyna pobutka.No SZOK .Nie pamietam czy byla nocka z 1 pobutka.Ja sie jeszcze po 4 obudzialm bo Jasiu wstawal i musialam niuni drzwi zamknac aby on jej nie obudzil.Bo ten jakos zamknac jej tych drzwi nie umie :-(.
G poszedl niedawno do pracy.Ja z Oliwka przed bajkami .Przynajmniej mam chwile spokoju.
super!
ja tez myslaam ze bedzie zle a poszlo jak po masle
trzymam kciuki
Witam :--
-(
Trzymajcie kciuki za tatę.
Dziś konsultacja![]()
tule mocno
Witam z rana sama na placu boju
U mnie ranek teżpaskudny...śniegu mnóstwo
Rozkichałąm się jak wiecie a dzisiaj mały ledwo wstał już 5 razy kichnąłcholera....
As kochana trzymamkciuki, trzymamlllpowodzenia!!!!!!
Anabuba ale nockazdrówka dla Weroniki
ale cholerstwo ją wymęczy:-
-(
dorotka super, że nocka nawet, nawet i małą zasnęła bez smokami się wydaje, że będzie dobrze i dacie rade
MH ciebie małą obudziła o 6 a mnie M bo musiał się pożegnać i już nie zasnęłam..takze ja od 5.45![]()
bidulu
lacze sie z Toba w katarowym bolu
N
A u mnie nic ciekawego.Śnieg jak już chyba u wszystkich z nas,
nocka z soboty na niedziele-myśłę sobie , no, w końcu sobie pośpie, moj skończył nocki, to przy nim bajka pospać. No i co? Tak próbowałam pospać do 4 rano. Kręciłam się strasznie, wkurzała mnie nawet kołdra ( do tego taka ochota na seks, że aż mnie w środku łaskotało). Jak w kncu zasnęłam, to mała wstała o7 wyspana.
No to odbije sobie w niedzelną nockę, hehehe-mała budziła sie 3 razy z płaczem, w końcu wstałam o 7 z bólem pleców. Ale! Wczoraj wieczorem tak się wyskakałam, znaczy galopowałam, znaczy...hehehe
no to sie kochana wyszlaals

Witam. Ja tylko wpadłam się przywitać. Wybaczcie ale weekendu nie nadrobię chyba że jak Kuba zaśnie to co nie co poczytamKuba się rozchorował w piątek na wieczór na amen. Gorączka, katar, kaszel, wymioty
![]()
zdrowka dla Kuby1
Witam kochane po weekendzie
przeleciałam weekend tak po łepkachprzepraszam
]
oj w powietrzyu cos wisi
i jakby cs po kiszkach zaczynalo jezdzic

kupie stoperan na wszelki wypadek

zdrowka
eee, no tak
Chodziło mi o to, czy dzieci do przedszkola to od wrzesnia chodzą, czy tak jak w szkole są wakacje i po nich dopiero, bo zaraz konczy mi sie wychowawczy i nie iwem jak sobie plany ukladać, hehe
Pozdrowienia dla Madziuli
Matko, jak mi sie nie chce!!!
A trzeba na poczte leciec...
Później.....
niektore przedszkola maja dyzury w wakacje
pozdro dla Madziuli!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: