reklama
nadineczka
Fanka BB :)
to ja obrastam wszędzie jak małpa a na głowie robi się łyso ale to dlatego, że nie mogę się wybrać do fryzjera od roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASIAX
Mi po pierwszej ciąży włosy zaczęły wypadać po 3 miesiąca i połamały się paznokcie, ale nawet się ucieszyłam bo włosów mam za dużo, teraz też wypadają ale dużo mniej.
Roxeen, ja mam to samo, zawsze miałam problem z nadmiernym owłosieniem, obiecałam sobie że po karmieniu idę na laser, a tu niespodzianka, rośnie 1/10 włosów co wcześniej i od porodu urosły mi 4 włosy pod pachami, które sobie wyrwałam, normalnie jestem w szoku,
łonowych też jest bardzo mało i króciutkie.
Roxeen, ja mam to samo, zawsze miałam problem z nadmiernym owłosieniem, obiecałam sobie że po karmieniu idę na laser, a tu niespodzianka, rośnie 1/10 włosów co wcześniej i od porodu urosły mi 4 włosy pod pachami, które sobie wyrwałam, normalnie jestem w szoku,
łonowych też jest bardzo mało i króciutkie.
Kamiśka :)
Zazdroszczę Wam moje włosy odrastają w zawrotnym tempie, coraz częściej rozważam laser bo nie idzie wytrzymać.
P
Pająk
Gość
...gdybym miała taka piekną aksamitną cere to byłabym rudzielcem...takim miedzianym ;-) piękne sa takie dziewczyny...
pomarzyć można, bo ja nie mogę pomalować włosów bo by mi się chyba pokruszyły ;-) kiedyś pofarbowałam sobie kosmyk w grzywce na rudo a innym razem platynowe pasemka po wierzchu - za każdym razem włoski sie pokruszyły i wyschły strasznie ;-). Mam sporo włosów, ale strasznie kazdy włosek jest cieniutki i... trudno będę zawsze blondynką z natury, w lato sie wypalą na słoneczny blond ;-)
A co do wypadania włosów, to mi w ciązy w sierpniu wychodziły garściami. Poszłąm do fryca, zeby je podciąc, a ona namówiła mnie na krótko bo jej w rękach zostawały. Ogoliłam sie prawie na chłopaka. Teraz juz nieco odrosły, ale znów zaczynają wypadać - nie tak bardzo jak wtedy, ale wypadają.
pomarzyć można, bo ja nie mogę pomalować włosów bo by mi się chyba pokruszyły ;-) kiedyś pofarbowałam sobie kosmyk w grzywce na rudo a innym razem platynowe pasemka po wierzchu - za każdym razem włoski sie pokruszyły i wyschły strasznie ;-). Mam sporo włosów, ale strasznie kazdy włosek jest cieniutki i... trudno będę zawsze blondynką z natury, w lato sie wypalą na słoneczny blond ;-)
A co do wypadania włosów, to mi w ciązy w sierpniu wychodziły garściami. Poszłąm do fryca, zeby je podciąc, a ona namówiła mnie na krótko bo jej w rękach zostawały. Ogoliłam sie prawie na chłopaka. Teraz juz nieco odrosły, ale znów zaczynają wypadać - nie tak bardzo jak wtedy, ale wypadają.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamiśka :)
Mi zawsze wypadały włosy ale mam ich dużo więc się tym nie przejmowałam, moją zmorą były paznokcie, gdy udało mi się je trochę odhodować to jak na złość zaraz się łamały. W ciąży zaczęłam brać prenatal, moje włosy i paznokcie odżyły i teraz też nie mam z tym problemu.
Jolcia ja tam aksamitnej skóry nie mam a sie na rudzielca robie od hoho ... i tez wlosy same w sobie mam bardzo cienkie
co ci moge poradzić to nie farbuj włosów farbami dostępnymi w sklepach
naprawde warto zainwestowac w b.dobrego fryzjera.
farbuje się od 8 lat a od 5 jestem wierna mojemu fryzjerowi - wczesniej kupowałam w sklepie...terazmam włosy miękkie i lśniące a wcześniej wyglądalam jak mop do podłogi
edit:
znalazłam fote z 4 miesiąca ciąży i co ... byłam brunetką
zrdadziłam mą rudość ale to chyba był jednorazowy akt

co ci moge poradzić to nie farbuj włosów farbami dostępnymi w sklepach

naprawde warto zainwestowac w b.dobrego fryzjera.
farbuje się od 8 lat a od 5 jestem wierna mojemu fryzjerowi - wczesniej kupowałam w sklepie...terazmam włosy miękkie i lśniące a wcześniej wyglądalam jak mop do podłogi
edit:
znalazłam fote z 4 miesiąca ciąży i co ... byłam brunetką

zrdadziłam mą rudość ale to chyba był jednorazowy akt

Ostatnia edycja:
reklama
Kubiaczka
Ja to już chyba miałam wszystkie kolory włosów. Zmienna bywam.
Jeszcze tylko nie byłam blondynką, ale pracuje nad tym.
Może na wakacje się uda.
Mi tam troche włosów może wypaść. Ja man tyle włosów, że fryzjerka się załamała jak zaczęła mi robić balejarz
Co do wypadania włosów, też czytałam, że w trakcie ciąży wypadanie włosów zostaje zatrzymane. Tak więc po ciąży te włosy stare co miały wypaść, po prostu muszą i tak. Stąd potem wrażenie że strasznie dużo włosów się traci.

Mi tam troche włosów może wypaść. Ja man tyle włosów, że fryzjerka się załamała jak zaczęła mi robić balejarz

Co do wypadania włosów, też czytałam, że w trakcie ciąży wypadanie włosów zostaje zatrzymane. Tak więc po ciąży te włosy stare co miały wypaść, po prostu muszą i tak. Stąd potem wrażenie że strasznie dużo włosów się traci.
Podziel się: