reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jestem jestem ja podczytuje i swoje raporciki wale :tak:

:-)ja od dzisiaj oficjalny urlop 10 dniowy zaczynam i mam lenia totalnego ;-)

cosik mnie głowa boli i jestem ogólnie przemęczona bo przed urlopem to takie wariackie tempo w pracy że padam na pyszczek i chętnie przeleżałabym cały dzionek w łóżku i przespała :baffled:

:-)ja od dzisiaj oficjalny urlop 10 dniowy zaczynam i mam lenia totalnego ;-)

cosik mnie głowa boli i jestem ogólnie przemęczona bo przed urlopem to takie wariackie tempo w pracy że padam na pyszczek i chętnie przeleżałabym cały dzionek w łóżku i przespała :baffled:

też tak mam zawsze przed urlopem mam sajgon taki że szok :) a jakie plany na urlop ??

witam was dziewczynki :-)

Tosiu-trzymam &&&&&&&& chociaż i tak jestem pewna że będą II krechy. nie naciskam,zrób testa kiedy chcesz-ja i tak wiem swoje że będzie II więc mnie nie musisz upewniać testem.a pozatym jestem bardzo cierpliwa-tym bardziej że i tak wiem co będzie :-D

Żabciu-my to jednak naprawdę mamy tyle wspólnego że aż się sama czasem zastanawiam czy te twoje posty nie są moje ;-)
doradzę ci żebyś pogadała z Małżem.on cię musi zrozumieć i być po twojej stronie. płacicie 500zł!!??????to złodziejstwo.przecież rachunki tyle nie kosztują-takie dzielone na kilka osób!!!!!!wiem,bo wynajmowaliśmy mieszkanie a teraz dom i wiem ile kosztują rachunki-pomijając odstępne,bo sami sobie miesięcznie spisywaliśmy ile prądu zużywamy,ile wody-no żeby nas nie naciągali na kasę i nie wmawiali że trzeba więcej płacić.oni was normalnie okradają.a jesteście w mieszkaniu czy domu?w domu się trochę mniej płaci bo nie ma czynszu,ale oni i tak z was zdzierają.pracują czy są na emeryturze albo rencie?
pogadaj z mężuniem,naprawdę.a potem zróbcie atak na teściową.ale radzę zachować spokój,to ją bardziej wkurzy.a niech się drze,a wy sobie stójcie ze spokojem.pokażcie jak wygląda kultura i opanowanie.wiem co mówię,bo ja też tak miałam z teściami.tyle tylko że u nas było tak,że to my płaciliśmy za nich wszystkie rachunki,a jak raz chcieliśmy żeby choć 1zł dołożyli to nam kable poucinali i nie mieliśmy prądu.gorsze rzeczy też robili,ale co się tu będe rozpisywać.ogólnie radzę sie jakoś dogadać,bo ja wiem jak to potrafi wykończyć psychicznie.a całkowicie rozumiem waszą sytuacje finansową.musicie się dogadać.trzymam kciuki,bo ja zrobiłam wtedy moim teściom burzę,sajgon,sodomę i gomorę,a jestem naprawdę bardzo grzecczną i spokojną osobą.tylko nie daj boże ktoś mnie wnerwi.po tej awanturze zrobiło się cicho,potem sie wyprowadziliśmy i jest jeszcze lepiej.u ciebie wyprowadzka nie wchodzi w grę,ale zrób tam kocioł.a co,tobie sie szacunek nie należy?jakaś gorsza jesteś?jesteś żoną ich syna i skoro on cię kocha,to oni nie muszą ale nie mają prawa traktować cię jak zło konieczne.ale się rozpisałam.takie sytuacje to mnie od razu z równowagi wyprowadzają.

to trzymam kciukaski :-) idę się zrelaksować-pójdę na spacer z piesem,powyszywam i pogapię się w akwarium.

buziole :-*

a w dodatku nawet nicki nam pasują. patrz,jakby ci tak umilić to wychodzi żabunia
buahahhaha.coś z serii w stylu czy to ty czy to ja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zwalmy to na to że się opiłam herbaty i mocz jest rozcieńczony:-D

to też może być.ale wydaje mi się że nawet po terminie @ najlepiej z porannego zrobić.większe stężenie,a jak wiadomo stężenie u każdej jest inne.jednym pokażą się II na parę dni przed @ a innym tydzień czy dwa po @.ja i tak wiem że będą II,buźka z testu się nie myliła,męża wykorzystałaś i koniec kropka.wszystkie warunki spełnione.a żeby ci było raźniej to trzymam dalej &&&&&&&&&&&&&

Do góry