Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam nianie ale taka zwykła polska dostałam gratis do kołyski . ale nie musi być cacy tylko ma dobrze odbierac a już testa miała w domu i na dworku nawet ładnie słysze co sie w domu dzieje . A że darmowa tym bardziej mi się podoba

tak czytam czytam .... zakupy pęłna para dla naszych dzidzioli..... ale o siebie tez trzeba zadbac! i tu info dla kobietek mających rodzic przez cc, w sumie tez do wszystkich bo to nie wiadomo jak to bedzie:
" troche to krepujace ale trzeba se zakupić w aptece czopki glicerynowe" napewno się przydadzą !!! dzwoniła do mnie siostra ktora wlasnie tydz temu miala cc i mówi ze bez tego to w toalecie ciezko, ze boli i ciagnie .
pewnie Was nie oświeciłam ale przypominam jakby która zapomniala o takich wynalazkach dla siebie.
jak po porodzie jest problem sie wypróznic lepssze to niz druga lewatywaa do czego te czopki ?? w sensie po co :-)
w Białym widziałam w "Galerii biala" w realu takowe myjki,na pólkach z kosmetykami dla dzieciaczkówdziewczynki macie może jakiegoś dobrego sprawdzonego sprzedawcę na allegro albo jakiś sklep sieciowy gdzie mogę kupić myjki takie zwykłe do kąpania maluszka?