reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
natalko z checia, lap hehehhe :-D

wiecie co...
no musze to napisac....
uchylone mam okno w pokoju i mowie do mlodego... patrz jak ladnie ptaszki cwierkaja juz wiosna.... patrzymy j jeden podlecial na balkon i patrzy na nas... mlody odrazu banan na twarzy... no piekny obrazek, ciepelko, cwierkajace ptaszki..... do momentu az ten sliczny ptaszek nie zrobil kupy na wyprane moje spodnie :dry: nosz kurza burza!!!
:dry::dry::dry:

ojoj... to ponownie pranko trzeba robic... ptaszek zrobil ci mala kupke... ja codziennie musze bawic sie w mega kupalach!! moja corcia juz jak zrobi to po pachy... ona idzie do kapania a ciuszki do prania!!! normalnie szok... kupy giganty!!!

larvunia kochana nie chcesz u mnie posprzatac lenia mam:sorry2:a co do zdrowia mam juz dosyc
katar mam 2 miesiace co mi przejdzie znowu mam cholerna alergia na mleko:wściekła/y::wściekła/y:
kupsko zrobi niedobry ptaszek niedobry
witaj natalko my to sie nie znamy ale to nic:-) super ze dziecie ci ladnie rosnie
czesc ania jak tam weekend nie odzywalas sie 3 dni to mniemam ze okien jednak nie mylas;-)

Hej
a mi sie telefon zepsul buuuu:(nie mam zadnego kontaktu bo na starej karcie nie zapisany byl zaden i szlag mnie zaraz trafi.zaraz na tajnym nowy numer wrzuce i musze Wasze od nowa wpisywac.a najlepsze ze nie mam numeru do pracy i nie jestem pewna na ktora dzisiaj ide :/
zaraz Was poczytam i lece do pracy.ale to chyba dopiero na 12...chyba :)

jestem chwilke, sniadanko wcinam wlasnie...

nio asienko lepiej o niebo, choc jeszcze cos jeknie jak nie tak stanie, ale chodzi na niej normalnie juz. Opuchlizna schodzi.... na cale szczescie... dzieki za pamiec :tak:

ciasteczko.. kurna nie gadaj bo zaraz mi sie odechce sprzatania itp :-D
mi najlepiej w nerwach sie sprzata, choc dzis sie nie zdenerwowalam prawie niczym (procz tego ptaszka!! gggrrr..) ale tak to loozik... :sorry2: wiec moze mi sie odechciec sprzatania :sorry2:

blond oj to najgrsze wlasnie jak sie numerow nie ma... w dzisiejszych czasach to jakby bez reki co nie ;-)

ciasteczko... alergie sa najgorsze chyba :dry: wspolczuje!

beacia hello laska ;-)

reklama
larvunia no to bedziesz na miotle dzisiaj latac nie jestes sama postanowilam ze ja
tez dzisiaj polatam:-D:-D
rosol sie gotuje bo se zazyczyly no i zaraz wybywam bo ide jak pomoc na spacer z
przedszkolakami takze dzien jakos zleci:tak:

Do góry