reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a dziewczyny bede w maju w gorzowie,bo sandra ma urodziny i tak chcemy isc do sali zabaw ktoras sie pisze?hehe ale jeszcz eduzo czasu zgadamy sie:)

reklama
Mała rośnie jak na drożdzach a ja nie nadążam kupować jej spodni:)
poza tym wszystko ok
Lenusia jest (odpukać) zdrowa, ładnie się rozwija
a jak tam Beti?? Marzenka Ty pewnie jesteś najbardziej w temacie

no pewnie trzeba to olac:-D:-Dale ogolnie nie lubie takich ludzi co sie wywyzszaja:-Dsmiac mi sie chce jak gadaja ze oni beda miec dziecko dopiero jak dawid bedzie szedl do komuni:-D:-D
witaj natalko,pewnie ze pamietamy:-):-)jak twoja malenka?widzialam na nk ze juz troszke podrosla malutka:-)
dzieki za gratki:-)
o witam tez nowa kolezanke daffodill,w m-czu czesto bywam :-)

fajnie:) moze bedzie okazja sie kiedys spotkac:)

witam sie i ja...
mnie dzis kochane malo bedzie, no moze weczorkiem bede jak zwykle wiecej, bo mam troche roboty w domu, takie tam prasowanie, pranie, zalatwienie spraw na poczcie, gminie itp...

marzenko super ze impreza udana, moj wyciagnol kieliszek chyba pierwszy :sorry2: no i ciasteczko ma racje nie stresuj sie babsztylem ;-)
na figloraj ja sie pisze!!!!!!!! ;-)

ciasteczko jak zdrowko?

daffodill widze ze jak ja uwielbiasz ten film :-D moglabym go co chwile ogladac :-D

natalka no hej hej, w koncu jestes ;-)

natalko u beti ok,ladnie jej z brzuszkiem no i promienieje:-)
a moj wlasnie wcina kanapeczke hehe ciekawe ile zje:-D:-D
oj larvunia powera dostalas?

marzenka nie, ale tak odkladam wsio na ostatnia chwile ze az moj wczoraj pytal czy wszystko oki :sorry2:
a wogole mula w nocy mialam , troche w WC posiedzialam cos zaszkodzilo mi wczoraj... i zeby nie zasnac musze cos robic hehehehe ;-)

MILEGO DNIA!!!!! ja odezwe sie pozniej!

natalko u beti ok,ladnie jej z brzuszkiem no i promienieje:-)
a moj wlasnie wcina kanapeczke hehe ciekawe ile zje:-D:-D
oj larvunia powera dostalas?

na pewno:D
tak bardzo chciała mieć synka i z tego co wiem to chyba będzie miała synka:D:D
Larvunia miłego dnia!!!
oddaj mi trochę swoich chęci bo ja też mam co robić ale jakoś mi się nie chce;(

reklama
natalko z checia, lap hehehhe :-D

wiecie co...
no musze to napisac....
uchylone mam okno w pokoju i mowie do mlodego... patrz jak ladnie ptaszki cwierkaja juz wiosna.... patrzymy j jeden podlecial na balkon i patrzy na nas... mlody odrazu banan na twarzy... no piekny obrazek, ciepelko, cwierkajace ptaszki..... do momentu az ten sliczny ptaszek nie zrobil kupy na wyprane moje spodnie :dry: nosz kurza burza!!!
:dry::dry::dry:

Do góry