reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvunia, ależ wcale nie musisz tłumaczyć, z czym Twój nick się kojarzy;-) Ja często w liceum na panią z biologii mówiłam, że larwa z niej:-D Mam tylko nadzieję, że to jak się tu nazwałaś, nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości;-):-)

Ale dzisiaj była pogoda do d***... niby ciepło, ale ten deszcz:no: Mam nadzieję że jutro będzie już ładnie, bo z Niuska się umówiłyśmy na spacerek:-)

no mowie ci ja jestem taka sama hhhheheheheheheeheh,

zartuje...
kochana popytaj dziewczyn ktore mnie znaja, najlepiej befatka chyba wie ;-) jaka jestem
zapomnialabym... ladnego Ty tez masz awatara ;-)

no pogoda do bani byla dzis... pranie mi 3ci dzien schnie :dry:

Ostatnia edycja:
no to mam focha teraz :dry:

no troche sie znamy... nie wiem moze bedzie juz z 8 lat... razem do szkoly chodzilysmy ;-) nasi faceci to koledzy i jakos tak poszlo ;-)

kochana bede sie zmywac, mezus goni do wyra ;-):-)
kolorowych lili :-)

no moze dzis kolorowych snow mi zycz tylko, bo ja dzis niedysponowana do tej stosunkowej nocy :-D a na indianina nie lubimy :-D

reklama
Ja jak zwykle spóźniona.
Rodzinka mi usnęła a ja z nudów juz uszykowałam Natalki pranie. Ale nastawiłam żeby włączyło się jutro (żeby nie było, że ja w niedziel piorę;-))

Do góry