reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Cześć dziewczyny.

U nas jakoś beznadziejnie. Miałam rozpocząć rehabilitację po złamanej nodze - nici na razie, mam ćwiczyć w domu. Takie tam pitu pitu... machanie nogą.
Na dodatek wczoraj dowiedziałam się, że choruję na pólpaśca... Ja zawsze myślałam, że na to chorują tylko starzy ludzie... masakra. Ból straszny... na początku myślałam, ze mnie przewiało bo okna niedawno myłam ale jak zobaczyłam czerwoną plamę to poszłam do lekarza z duszą na ramieniu.
Najgorsze jest to że Hania może zarazić się odemnie ospą bo te dwie choroby powoduje ten sam wirus. Jestem zdruzgotana. Ciągle patrzę tylko czy mała nie ma żadnych kropek...

oj znam ten ból,ja miałam chyba z 15 lat jak miałam pólpaśca bol nie do zniesienia,a jeszcze zalezy w jakim miejscu ja miałam na nerkach i krzyżach i od tego półpaśca mam ból do końca życia w tym miejscu

a ja sie z nudów wziełam za porządki w szafach,juz na przedpokoju zrobiłam porzadek z butami i kurtkami,a teraz u siebie w pokoju robie porządki
coś musze robic bo zeświruje w domku

reklama
Witam Dziewczynki:)

Udało mi się dziś kupić słodka kurteczke dla Nati i sukieneczkę. Zrobię potem foty to wstawie.

Nati rano wstała z chrypa,rzęziła jak stara baba po alkohlolu ;-)...Niew wiem czy to od wczorajszych krzyków,czy coś ja bierze-tfu tfu tfu..

A co mogę jej tak doraźnie podac??? Dałam ciebion. A jakiś syrop???
Nie ide do lekarza jeszcze bo gorączki nie ma,kataru też nie ma,tylko to gardlo( choć teraz już nie słyszę rzęzenia..)

Witam Dziewczynki:)

Udało mi się dziś kupić słodka kurteczke dla Nati i sukieneczkę. Zrobię potem foty to wstawie.

Nati rano wstała z chrypa,rzęziła jak stara baba po alkohlolu ;-)...Niew wiem czy to od wczorajszych krzyków,czy coś ja bierze-tfu tfu tfu..

A co mogę jej tak doraźnie podac??? Dałam ciebion. A jakiś syrop???
Nie ide do lekarza jeszcze bo gorączki nie ma,kataru też nie ma,tylko to gardlo( choć teraz już nie słyszę rzęzenia..)

możesz jej psiknąć do gardełka Tantum lub Hascoseptem

a na fotki bede czekała,bo ciekawa jestem bo ja dopiero przed kupnem jestem,a teraz uziemione jesteśmy

Wielkie dzieki Piwonia. Akurat mam Tantum w domu.

A oto i fotki z dzisiejszych łowów. Kurteczka, sukienka jeansowa, i spódniczka sztruksowa. Za wszystko zapłaciłam 27zł. To są zakupy! Kurteczka Next, sukienka Mothercare,spódniczka Zara:)

Załączniki

• moto_0098..jpg
    moto_0098..jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 37
  • moto_0097..jpg
    moto_0097..jpg
    22 KB · Wyświetleń: 40
  • moto_0099..jpg
    moto_0099..jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 34
Wielkie dzieki Piwonia. Akurat mam Tantum w domu.

A oto i fotki z dzisiejszych łowów. Kurteczka, sukienka jeansowa, i spódniczka sztruksowa. Za wszystko zapłaciłam 27zł. To są zakupy! Kurteczka Next, sukienka Mothercare,spódniczka Zara:)
no no no boskie zakupy i za grosze
czyżby jakis lumpek??

Piwonia, no to tak jak lumpek. We wtorki i piątki przyjeżdża na bazarek taka kobitka z rzeczmi dla dzieci i dorosłych,ma jakieś dojście do takich nowych ciuchów i handluje nimi, a od niedawna mówiła,że ma też sklepik w Wołominie z tymi ciuszkami. Ma też używane po swoich dzieciach i w takich śmiesznych cenach to wszystko:).

Dominiczka, wyślę ci na skrzyneczke jak mnie znaleźć na nk:)

To ja wam powiem że moja też się ubiera tylko firmowo i w nowe ciuchy. Dzisiaj kupiłam kilka spódniczek, sukieneczkę, spodnie i to za 3F!
Tutejsze lumpki są rewelacyjne. Co prawda działaj a na innej zasadzie bo są to ciuchy oddane do sklepów które sprzedają je a pieniądze idą na cele charytatywne, ale dzięki temu i ciuchy dobre jakosciowo a nie szmaty jak to czasem bywa w Polsce.
Natt, piękne zakupy!

Piwonia, no to tak jak lumpek. We wtorki i piątki przyjeżdża na bazarek taka kobitka z rzeczmi dla dzieci i dorosłych,ma jakieś dojście do takich nowych ciuchów i handluje nimi, a od niedawna mówiła,że ma też sklepik w Wołominie z tymi ciuszkami. Ma też używane po swoich dzieciach i w takich śmiesznych cenach to wszystko:).

Dominiczka, wyślę ci na skrzyneczke jak mnie znaleźć na nk:)

no to super,szkoda ze u nas nie ma takich sklepików czy bazarków bo bym od razu kurteczke kupiła a tak musze szukac jeszcze

no to Miranda tobie tez tych lupków tam pozazdroscić koło mnie jest lub był fajny lumpek,ale ostatnio pani juz nic nie przywozi dla dzieci wiec nie mam gdzie za grosze cos dostac,a czasami były fajne okazje za grosze własnie

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za odzew :-)

moja perala spi juz 2 h....slysze ze sie co jakis czas kreci ale do niej nie podchodze i jak narazie jest cisza :-)

ehhh...już sie was miałam pytać jak zmienić język żeby były polskie znaki bo Zofia klepała w klawiature i mi pozmieniała..no ale już zmieniłam :-D

Do góry